Olmayan bir penaltıyla öne geçtik. Hiç içime sinmedi.
Olmayan bir penaltıyla öne geçtik. Hiç içime sinmedi.
Penaltı yanlış karar gibiydi sanki. Tam açısı da yok ama göründüğü kadarıyla pen değil. Balıkesir doğranır diyordum hakkaten doğranacak galiba.
Hakem penaltı uydurdu, Sabri'ye de kızdım. Çok yazık.
penalti ile alakasi yok , 1-0
RE-ZA-LET
Buna penaltı veren hakemin lisansının yırtılıp atılması lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Balıkesirspor'a yazık oldu. Sabri'nin orada penaltı beklemesini ve itirazını oldukça yadırgadım.
penaltı, penaltı değildi..
O nasıl bir penaltı :d
Bu Amrabat'ın ağır balta olduğunu her an biraz daha anlıyorum. Önünde rakip var, biraz sağa çekip vursa anlarım da hiçbir hamle yapmadan direk şut deniyor. Gözümde Sabit Kanca canlanıyor: "İçinden geçicem!"
Bu penaltıyla elenirse Balıkesir harbiden yazık olacak.
Amrabat'ı 3 Milyon'a okutursak büyük başarıdır.Sabri yine yaptı yapacağını son dakika da.Dediğim gibi bizi elettirmeyecekler reyting uğruna.İkinci yarı 2-0 3-0'da gelir.
Riera çok güzel attı 3-0 öndeyiz.
Fatih Terim'in en büyük kazığı bu amrabat
Last edited by sui generis : 18.Aralık.2013 at 22:20 Reason: fatih değil
4-0 yendik Bruma'nın gol atmasına sevindim.Maçın adamları Riera ve Bruma'ydı.Bu arada Aykut oynadı beyler.
![]()
Tebrikler Galatasarayıma !
Şu penaltı pozisyonunun swfsi,videosu falan yok mu ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Brumanin golu
http://s1.directupload.net/images/131218/4x9uzk8o.swf
Belliydi kazanacagimiz, olmayan bi penaltiyla one gecmis olsak bile o penaltiyla elemedik rakibimizi neyse ki. Aliriz bu sene kupayi
bu hafta kupa maclari mi vardi![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Enes Ünal güzel goller atmış deniliyor gollerini paylaşabilecek varmı acaba ?
Serbest vuruşu Ronaldo stili mi kullanmış ben mi yanlış sezdim.
Screw you guys, I'm goin' home
Enes iyi goller atmış.
Tokat dışında alt liglerden turu geçen takım olmamış. Farklı bir grup aşaması izleyelim isterdim. Yine sürpriz sayılmayacak bir final izleyeceğiz anlaşılan. G.Saray-Eskişehir finali bekliyorum şu aşamadan sonra.
ince detaylar taiwodanguzel atmis yalniz.
A Grubu: Eskişehirspor, Bursaspor, Sivasspor, Akhisar.
B Grubu: Galatasaray, Antalyaspor, Tokatspor, Elazığ.
Türkiye Kupası
A Grubu
Bursaspor
Eskişehirspor
Sivasspor
Akhisar Belediyespor
B Grubu
Galatasaray
Medical Park Antalyaspor
Tokatspor
Sanica Boru Elazığspor
Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.
1. Hafta: 14-15 Ocak
2. Hafta: 18-19 Ocak
3. Hafta: 22-23 Ocak
4. Hafta: 29-30 Ocak
5. Hafta: 5-6 Şubat
6. Hafta: 12-13 Şubat
Yarı Final: 26 Mart - 16 Nisan
Final: 7 Mayıs tarihinde oynanacak ve maçları A Haber ve ATV canlı yayınlayacak.