Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maçla ilgili taraflı tarafsız herkesin çıkaracağı yorum Fenerbahçe bu sene ya Şampiyon olur ya da kendi kendini Şampiyonlukdan eder

Böylesine inanılmaz bir tempolu maç izlemeyeli baya oldu Türkiye Liglerinde.Sahada yanlış olan çok şey vardı ama bunları konuşmak o kadar boşaki.Beşiktaşlı işine gelmeyeni kabul etmeyecek Fenerli işine gelmeyeni kabul etmeyecek.O yüzden parmakları yormaya gerek yok.

Ama bu ligin Şampiyonu Fenerbahçe olacaktır eğer olamazsa bile bunu rakipleri değil kendisi belirleyecektir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Motta'nın son pozisyonu penaltı değil yahu, göğsünde bağlıyor herif elleri topun yönüne falan bir etkisi yok ancak çizgi dibindeki bana göre net penaltı, elleri açık atlıyor. Birde Emenike'nin kafaya niye kırmızı göstermedi anlayamadım gerçi Emenike kafa da atmadı saçma sapan bir şey yaptı orda onu da çözemedim
    Sivok atlamak için geri çekilirken kafa atamadı tam ben o yüzden vermediğini düşünüyorum.Sivokta Emenikeye gidip hareket yaptı buda atmamasında sebep olabilir.Ama atmalıydı bence

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Hani top önünde sağ ayakla şut atmaya hazırlenırken yanlışlıkla topa sol ayakla dokunup sağ ayağı boşa sallama olayı vardır ya Emenike'nin pozisyon öyle tam kafa atarken ittirdi böylece kafası boşa gitti
    Tereddütte kaldı itsem mi kafa mı vursam diye, kafayla karışık itme çıktı ortaya.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bence Emenike'nin hareketi kırmızı değildi, ne kafa attı ne atmadı garip birşeyler yaptı. Gülüşü bile garip aslında :

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Kardeşim yorumunu görünce açıkcası ben hangi maçı izledim diye sordum kendime
    Valla kardeşim bunu anlayabilmek icin maca tarafsiz yaklasman dunyanin her yerinden cok fazla mac izlemis ve birikim yapmis olman lazim yoksa ben ne anlatsam bos.
    Sana ise tek bir sorum olacak
    Alves in oguzhanin bilegine bastigi pozisyonu sanirim kimse tasimamis buraya ancak eger o pozisyonda oguzhanin bilegi kirilsa bu macta puan almis olmaya gercekten sevinebilecek miydin? Her sene birileri hakli veya haksiz sampiyon oluyor bu ligde zaten. Boyle sertliklerle kör dövüşünde birilerinin futbol hayatinin kararmasina icin elverecek mi?

Valla bu izledigimiz kaliteli bir futbol degildi ac ingiltere 3. Ligini böyle yüzlerce mac gorursun.

Kimse fernandese ya da oguzhana yuklenmesin onlar klas futbolcular karateci degiller. Pirlo olsa xavi olsa bu macta yine bir sey yapamazdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan'ın üstüne çok gidilmiyor mu sizcede? Beşiktaş'ın attığı goller temiz ve güzel bitirişle yapılmış gollerdi. Onun dışında en son dakikada ayağıyla uzaklaştırdığı bir pozisyon vardı ki, eğer zamanında hamle yapmasaydı kesinlikle gol olabilecek bir pozisyondu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Volkan'ın üstüne çok gidilmiyor mu sizcede? Beşiktaş'ın attığı goller temiz ve güzel bitirişle yapılmış gollerdi. Onun dışında en son dakikada ayağıyla uzaklaştırdığı bir pozisyon vardı ki, eğer zamanında hamle yapmasaydı kesinlikle gol olabilecek bir pozisyondu.
    Her maç sonu aynı olay Volkan'ın üzerine çok gidilmiyor mu sorusu ancak çok gidildigi filan yok 3 golde kurtarılabilecek pozisyonlardı hele 3. gol söylenecek birşey yok.Eger sen ülkedeki sayılı kaleciler arasındaysan kalene gelen 3 topun 3ünüde yemiyeceksin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Volkan Tolga, Onur ve Muslera'yı izleyip kalecilik görsün. Eskiden en iyi kaleci hep bizde olurdu şimdi büyükler arasında en kötüsü bizde. Hadi ilk 2 gole bir şey demeyelim 3. gol nedir. Niye top gelmeden yere yatıyorsun. Özellikle Tolga'nın çıkardığı bir top var, Topal'ın şutunda Kuyt görüş alanını kapatıyor ve köşeye giden topu yine de kurtarıyor. Bizde ise rastgele sola yatıyor ve gol oluyor hem de üstüne gelen topta.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Her maç sonu aynı olay Volkan'ın üzerine çok gidilmiyor mu sorusu ancak çok gidildigi filan yok 3 golde kurtarılabilecek pozisyonlardı hele 3. gol söylenecek birşey yok.Eger sen ülkedeki sayılı kaleciler arasındaysan kalene gelen 3 topun 3ünüde yemiyeceksin.
    Son 1 senedir ciddi manada konsantrasyon problemi yaşadığını hepimiz görüyoruz. Ama bu maça bakıp değerlendirecek olursak, Volkan'a haksızlık yapmış oluruz. Çünkü gollerde pekde yapabileceği bişey yoktu. Ayrıca son dakikalarda Fernandes'e atılan bir topda mükemmel bir zamanlama ile ayağını koymasa bugün beraberlik bile çıkaramayabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilice dua etmeli bence Fenerbahçe. Ramon sol kanatta oynasa bu maç bizimdi.

Tamam, hadi bir hata yapıp Atiba'yı başta sola koydun ama Veli çıktıktan sonra alsana Atiba'yı ortaya, soksana Ramon'u sol beke!
    FM Gazetesi

11. Default

Bana göre :

Almeida(Eneramo)
    Olcay-Oğuzhan-Gökhan(Kerim Frei)
    Veli-Atiba(Necip)
    Motta-Sivok-Ersan-Serdar(Atiba)
    Tolga

11'i ile çıksak daha farklı bir oyun olabilirdir. Parantez içine aldıklarım sonradan oyuna girenler. Baktın sağda Serdar geleni geçeni alıyor içeri Serdar'ı çıkarıp sol beke Atibayı alıp ortaya Necip girebilirdi. Gökhan'ın ne yapacağı hiç belli olmuyor zaten onun yerini Kerim doldurur. Almeida yoruldumu hemen Eneramo.

Hiç kimse kusura bakmasın ben olsam derbilerde asla Fernandes'i ilk 11e sokmam. Adam hiç bir derbide normal oynadığı oyunu sergilemiyor. "Küçük maçların büyük futbolcusu Fernandes" diyenler kervanına artık bende katıldım.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

1.dk dan itibaren maçı izledigim arkadaslarima hep soyledim en tehlikelisi Fernandes dedim sacma yerlerde top kaptirip takimi eksik birakti. Bence Oguzhan varken Fernandes yedekte kalmali.

Hatta Tore - Oguzhan - Veli - Olcay yapip cift forvet deneyebiliriz. Almeida' ya Ferdi olmayinca eslik edecek cok oyuncu var. Pektemek, Eneramo, Holosko, Dentinho ve Omer...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugün itibariyle ben de Fernandes için büyük değil, iyi futbolcu diyorum açık ve net! Almeida da sözleşme uzatmadı, onun da kafası karışık; ama adam çıkıp gollerini atıyor, yeri geldiğinde ne kadar laf etsek de ve bugün şu takımda Almeida'dan sonra gelen 2. bir forvet yok maalesef! Bizden Sergenler, Şifolar kimler kimler geldi geçti. Fernandes, kendisini ne sanıyor anlamadım. 2,5 milyon euroya kalıyorsa kalsın, yoksa satsınlar devre arasında!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım uzatmazlar Fernandes ile sözleşmeyi. Sezon sonu gitsin, yerine devamlılığı olan bir yabancı alalım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla uzatmasınlar. Biz havada kaparız.

Cristian,Meireles'i de şutlarsaaak, mis gibi takım oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Kuytın pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum.
    Atibanın kendi kalesine attığı golde faul yok
    Pektemekin pozisyonu net penaltı
    Emenikenin golünde ofsayt yok İlk pozisyonda dokunmuyor
    Atiba'nın o pozisyonu bir daha izle. Kuyt Tolga'ya dirsek atıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fenerbahcenin 1 nizami golu ve 1 de penaltisi verilmedi bence hakem tek besiktasin lehine karar verdi dersek yanlis olur bana gore emenike ve bruno alvesde atilmaliydi oyundan cuneyt cakir o yuzden korktu atamadi bence. cok zevkli maçti bence fenerbahceyi galatasarayin o ilk yilindaki takima benzetiyorum muthis baskili muthis fizikli oynuyorlar.

aklima gelmisken edit : necipin atilmasida eyyamdir cuneyt cakir cok ama cok kotuydu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son dakikalarda Oguzhanın kacırdıgı 2 net pozısyona yanarım onlardan bırı gol olsa 3-4 kadıkoy hatırası tekrarlanacaktı kısmet degılmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle her iki takımı da tebrik etmek gerek, Hakeme rağmen çok iyi bir futbol ortaya koydular, izlemesi zevkliydi.

Bugün Fenerbahçe'de en beğendiğim isim Alper'di. Meireles oyundan atıldıktan sonra iki kişilik oynayarak o açığı kapatmayı başardı ancak sahada bir isim vardı ki hani "amatör oyuncu olsa öyle hatalar yapmaz" diyebileceğiniz 2 üst üste hatayla takımın gol yemesine sebep oldu : Bruno Alves. Konsantrasyon eksiğimi vardı yoksa kafası maçta değil miydi? bilmiyorum. Ama Beşiktaş'ın attığı 2. ve 3. golde yaratmış olduğu anlamsız kademe boşluğu, Beşiktaş'ın çok rahat bir şekilde 2 gol bulmasına yaradı. Böyle maçlarda hataların affı yoktur.

Takımımla gurur duydum, Helal olsun Ersun Yanal'a taş gibi takım yaratmış. Maç 11'e 10 devam ederken, Beşiktaş'a pozisyon vermeyip, karşı kaleyi ablukaya almak, sürekli ileride basmak kolay iş değil. Bu takım bu sene her türlü şampiyon olur, bundan zerre şüphem yok. Yeter ki yabancı oyunculardan bazıları biraz daha disipline edilip, kontrol altına alınsın. İşe Meireles'ten başlanmalı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İki takımıda tebrik ederim, seyir zevki yüksek bir maç oldu. Her iki takımında mutlaka hataları, eksikleri olmuştur fakat bence burada hatalar değil bugün oynanan kaliteli futbol konuşulmalı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Volkan için yaptığınız yorumları Vefasızlık olarak algılıyorum,Ben yıllarca Rüştü"ye tahammül ettim,Rüştü Volkan kadar Fenerbahçe"yi sevmiyordu.Kötü performans gelip geçici,Eleştirirken iki kez düşünün arkadaşlar.O Fernandes Fenerbahçe"ye gelecek arkadaş ! O kadarr Cüneyt Çakır"ı konuşmaya başlasam forumdan süresiz uzaklaştırılırım.Allah sana aldığın o paraları ilaç parası yaptırır inşallah ( AMİN) der susarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç sonunda tribünlerin stadı inletmesi gibi, 'Bu taraftar sizinle gurur duyuyor.'

2 puan kaybedildi belki ama maçı izlerken 10 kişi kaldığımız anda, yine de 90 dakika mücadele ederiz diye düşündüm, işte bize bu inancı veren, takımı bu seviyeye çıkarak, yüksek tempoda, yüksek fizik gücüyle oynatan Ersun hocaya teşekkürler. Ligde aldığımız tek yenilgi var, ligin ilk maçı, farka gidecek maçın bir anda kaybedilmesi olayını yaşadık, Arsenal maçları da o dönemde kaybedilince Ersun Yanal iyi başlayamamıştı, homurdananlar vardı ama zaman içerisinde Ersun hoca ağırlığını koydu, hatalar yaptı hatalarından ders almasını bildi, takıntılı olmadı, bir düzen işlemiyorsa denedi, farklı sonuçlar almaya çalıştı ve hala deniyor, sabit fikirli olup tek planda takımı yönetmiyor.

10 kişi ile eksikliği hiç hissettirmeden, rakibin kalesine yüklenip gol aramak, rakibe pozisyon vermemek, ortaya koyulan mücadele takdir edilesi ama diğer yandan Beşiktaş ilk devre olduğu gibi, geride açık vermeyi önemsemeyip oynasa belki yine gol yerdi ama mutlaka gol de atardı, belki 4-4 olurdu, 5-4 olurdu ama kazanmaya daha yakın oyun sergilerdi, orada Bilic'in de eleştirilmesi gerekir.

Cüneyt Çakır'a değinmiyorum bile, ülkenin en iyi hakemi buysa ki öyle sürekli avrupada maç yönetiyor, ülkemizde hakemlere tek laf edemeyiz.

Ersun Yanal'ın takımları düşüş yaşıyor diye diye haftalardır Fenerbahçe düşüş yaşayacak diye bekleyenlere Ersun hocanın bir açıklamasını söyleyeyim. Daha önce çalıştırdığım ve lige iyi başladığımız takımlarda, dar kadrosu olan, zirvede kalmayı taşıyamayan ve psikolojik olarak önde olmaya alışık olmayan oyuncularla çalıştım, orada sıkıntılar yaşıyorduk ama Fenerbahçe'de ki oyuncu grubu zirvede baskı hissetmez şeklinde açıklamaları olmuştu.

Elbette 34 maçın tamamında aynı tempoda aynı fizik kalitesinde maçlar olmayacak ama Türkiye şartlarında bu mücadeleye karşı koyabilecek takım pek yok, o sebeple iki maç kaybedilse bile yine toparlayıp zirveye çıkan bir Fenerbahçe görürüz. Şampiyonluk o nedenle uzak değil.

10 kişi kalmak sorun değil de haftaya Cristian oynayacak ya.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    O Fernandes Fenerbahçe"ye gelecek arkadaş ! O kadarr Cüneyt Çakır"ı konuşmaya başlasam forumdan süresiz uzaklaştırılırım.Allah sana aldığın o paraları ilaç parası yaptırır inşallah ( AMİN) der susarım.

Alın Fernandes'i sizin olsun , küçük maçların büyük futbolcusu

O nası bi bedduadır yaw [AMİN]

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Maç sonunda tribünlerin stadı inletmesi gibi, 'Bu taraftar sizinle gurur duyuyor.'

2 puan kaybedildi belki ama maçı izlerken 10 kişi kaldığımız anda, yine de 90 dakika mücadele ederiz diye düşündüm, işte bize bu inancı veren, takımı bu seviyeye çıkarak, yüksek tempoda, yüksek fizik gücüyle oynatan Ersun hocaya teşekkürler. Ligde aldığımız tek yenilgi var, ligin ilk maçı, farka gidecek maçın bir anda kaybedilmesi olayını yaşadık, Arsenal maçları da o dönemde kaybedilince Ersun Yanal iyi başlayamamıştı, homurdananlar vardı ama zaman içerisinde Ersun hoca ağırlığını koydu, hatalar yaptı hatalarından ders almasını bildi, takıntılı olmadı, bir düzen işlemiyorsa denedi, farklı sonuçlar almaya çalıştı ve hala deniyor, sabit fikirli olup tek planda takımı yönetmiyor.

10 kişi ile eksikliği hiç hissettirmeden, rakibin kalesine yüklenip gol aramak, rakibe pozisyon vermemek, ortaya koyulan mücadele takdir edilesi ama diğer yandan Beşiktaş ilk devre olduğu gibi, geride açık vermeyi önemsemeyip oynasa belki yine gol yerdi ama mutlaka gol de atardı, belki 4-4 olurdu, 5-4 olurdu ama kazanmaya daha yakın oyun sergilerdi, orada Bilic'in de eleştirilmesi gerekir.

Cüneyt Çakır'a değinmiyorum bile, ülkenin en iyi hakemi buysa ki öyle sürekli avrupada maç yönetiyor, ülkemizde hakemlere tek laf edemeyiz.

Ersun Yanal'ın takımları düşüş yaşıyor diye diye haftalardır Fenerbahçe düşüş yaşayacak diye bekleyenlere Ersun hocanın bir açıklamasını söyleyeyim. Daha önce çalıştırdığım ve lige iyi başladığımız takımlarda, dar kadrosu olan, zirvede kalmayı taşıyamayan ve psikolojik olarak önde olmaya alışık olmayan oyuncularla çalıştım, orada sıkıntılar yaşıyorduk ama Fenerbahçe'de ki oyuncu grubu zirvede baskı hissetmez şeklinde açıklamaları olmuştu.

Elbette 34 maçın tamamında aynı tempoda aynı fizik kalitesinde maçlar olmayacak ama Türkiye şartlarında bu mücadeleye karşı koyabilecek takım pek yok, o sebeple iki maç kaybedilse bile yine toparlayıp zirveye çıkan bir Fenerbahçe görürüz. Şampiyonluk o nedenle uzak değil.

10 kişi kalmak sorun değil de haftaya Cristian oynayacak ya.
    Cristianı neden hatırlattın şimdi ? Bu hafta çabuk biter,yine göreceğim o tipsizi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Alın Fernandes'i sizin olsun , küçük maçların büyük futbolcusu

O nası bi bedduadır yaw [AMİN]
    Sizde oynamıyor o adam,bizde zirve yapar kardeşim Sizin kulüpte hangi futbolcu başarılı olduki son 6 7 yılda

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Sizde oynamıyor o adam,bizde zirve yapar kardeşim Sizin kulüpte hangi futbolcu başarılı olduki son 6 7 yılda

Futbolcuyu bırak , Demirören zamanından beri futbolda bişey yapabildiğimiz yok..

Fikret Orman gibi bir başkan bizim için büyük bir şans , Biliç'e de güvenim sonsuz , sadece zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum , istikrarı sağlamalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cristianı neden hatırlattın şimdi ? Bu hafta çabuk biter,yine göreceğim o tipsizi
    Hafta içerisinde kupa maçı var sanırım, orada belki Holmen çok iyi performans sergilerse belki Cristian yerine oynayabilir. Emre ve Meireles uzun süre yoklar, Alper artık o formayı vermez ki zaten her maçta oynuyor, artık ilk 11'indeki yerini kaybetmez. Ersun hoca sürpriz yapar da Topal - Alper - Salih yapar mı acaba?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hafta içerisinde kupa maçı var sanırım, orada belki Holmen çok iyi performans sergilerse belki Cristian yerine oynayabilir. Emre ve Meireles uzun süre yoklar, Alper artık o formayı vermez ki zaten her maçta oynuyor, artık ilk 11'indeki yerini kaybetmez. Ersun hoca sürpriz yapar da Topal - Alper - Salih yapar mı acaba?
    Mehmet topal geriden oyunu daha iyi kurabilse %100 Topal,Alper,Salih 3lüsünü kullanır.Holmen oynadığı zaman Cristian"ın yedeği olacak kadar kötü oynamadı ki.Aksine muazzam oynamıştı.Bu konuda Adaletsiz davranıyor malesef.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Ben Selçuk-Salih-Holmen olacağını düşünüyorum.Alperi yormaz

Türkiye Kupası maçı için.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Futbolcuyu bırak , Demirören zamanından beri futbolda bişey yapabildiğimiz yok..

Fikret Orman gibi bir başkan bizim için büyük bir şans , Biliç'e de güvenim sonsuz , sadece zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum , istikrarı sağlamalıyız..
    Bırakın artık şu zamana ihtiyacı var geyiklerini. Ben de istikrardan yanayım fakat başarılı oluyorsan istikrar devam etmeli, doğru işler yapıyorsan istikrar devam etmeli. 12-13 hafta oldu sene başını da sayarsak 20 hafta hiç mi Bilic hakkında fikir sahibi olmadınız, yani sadece boş bir güven içinde misiniz? Biraz düşünün, tartışın ki hatalar su yüzüne çıksın. Açıkcası Bilic'in oyuna etki edebildiğini düşünmüyorum, doğru 11'le çıktığını da düşünmüyorum. Oynattığı ikinci yarı geri çekil futbolundan nefret ediyorum. Bu da böyle gitmez diyorum son olarak.
    Last edited by manager725 : 01.Aralık.2013 at 14:25

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri