Spoiler: Profil
Djordjevic'den beklentiler bu sezon da farksız olacak. 2.5 MN €'luk satın alma opsiyonumuz vardı ancak kontratının bittiğini görünce bunu kullanmadık.
Bedavaya kendisini aldık ve gayet güzel bir transfer oldu bizim açımızdan.
Borja da yine Monaco ürünü oyunculardan birisi. İspanyol savunmacının kontratı bitmişti ve bize önerilince geri çevirmedik.
Orta halli bir rotasyon savunma oyuncusu ondan beklenti yok diyebiliriz.
Orta alanın defansif çocuğu Stark olacak. Fran Cruz'dan sonra net bir biçimde seviye arttı diyebiliriz.
Fran Cruz'u da beğeniyordum ancak oranın tek elemanı olması kondisyon sorununu ortaya çıkarıyordu şimdi kardeş kardeş oynasınlar.
10 MN € ödedik kendisine ancak 22 yaşında olması bu paranın geri dönüşümü olabileceğini gösteriyor.
Yeni nesil Duarte'miz diyebiliriz onun için çünkü PA olarak aynı seviyedeler.
Duarte bize geldiğinde biraz daha gelişmişti ve AS oyuncu seviyesinde idi. Viscido ona bakışla henüz rotasyon oyuncusu gibi gözüküyor ama ben AS oynatmayı planlıyorum.
18 MN € gibi bir rakam ödedik kendisine ancak Duarte gibi geliştirebilirsek 35-50 arası okuturuz. Sözleşmesinde 55 MN € verirlerse serbest kalacağına dair bir madde mevcut umarım onu da kullanan olur.
Pek sevmiyorum kendisini ama boşta olduğunu görünce almamak olmazdı. Rotasyonda kupa maçlarında oynar bunun harici formayı alması bana göre çok çok zor.
Özellikle benim taktiğimde zor olduğunu düşünüyorum.

hayırlı olsun hedef bence Liga BBVA

bu arada Galatasaray'ı ikinci torbada görmek çok güzel genel olarak iyi bir kura çekmişiz inşallah Dortmund'la birlikte yolumuza devam ederiz. Galatasaray'a da Avrupa liginde başarılar dileriz
teşekkürler