25. BÖLÜM : SARSABİLİRSİNİZ AMA YIKAMAZSINIZ !
Ard arda gelen galibiyetler ve ŞL'deki başarımız sayesinde mali durumumuz gayet iyi bir düzeye geldi. Hal böyle olunca biz de yönetimden biraz para kopardık. Ayrıca Ligde de beklenti yükselterek ara transfer dönemi için iyi bir bütçe oluşturduk.
Ara transfer döneminin açılmasıyla çok iyi bir sezon geçiren takımıma teklifler gelmeye başladı. As takım oyuncularımı sezon arasında satmaya pek sıcak bakmıyorum ancak yedek oyuncularıma uygun fiyat gelirse satabilirim. İşte bu doğrultuda bedelsiz olarak tkaıam kattığımız yedek sağ bekim Moloi'ye Fenerbahçe'den gelen 2 milyon avroluk teklifi kabul ettim. Ama teklifi kabul eder etmez takım isyana kalktı. Moloi takımdan ayrılmak istemediği için takımı örgütleyerek isyana teşvik etmişti, ayrıca isyanın bu dneli büyük olmasında takımın en önemli oyuncularından olan Onur Kıvrak'ın da Moloi'yi desteklemesi yatıyordu.
Kadro Uyumu 0'a inmek üzereyken oyuncularla toplantı masasına oturdum ve dertlerini sordum. Hepsi Moloi'nin zorla takımdan ayrılmaya zorlanması gerketiğini söyledi. Bende zorlamanın falan olmadığını ve eğer istemiyorsa teklifi ipral edebileceğimi söyledim. Oyuncuların hepsinden olumlu dönüş aldım ve FEner'in teklifini reddettim. Daha sonra Moloi'ye gelen 2-3 teklifi daha reddetmeme rağmen kadro uyumu bir türlü artmadı ve maçları etkilemeye başladı.
Durumda düzelme beklememe rağmen sıkıntının maçlara yansıması üzerine Twente'den gelen teklifi biraz daha artırarak kabul ettim ve Moloi'yi fırtına gibi bir operasyonla sattım. Moloi gittikten sonra bir anda herşey süt liman oldu. Sanki olay hiç yaşanmamış gibi oldu. Bende sesimi çıkarmıyorum, şimdilik. Gün gelecek yapılan bu isyanın hesabını soracağım. Ben unutmam , yalnızca arşive kaldırım. ;D
Neyse olayı atlattıktan sonra devre arası transferine odaklandım. Öncelikle sezon başından beri takip ettiğim Türk genç bir kaleyici kadromuza kattık ve 3. kaleci olması için 1461 Trabzondan kiraladığımız genci geri yolladık. Yeni transferimiz Bayram Gülle hem 3. kalecimiz olacak hem de yavaş yavaş gelişecek. Moloi'den boşalan yedek sğa bek mevkine geleceği çok parlak olan Artantinli Bruno Giacomino'yu transfer ettim. Sözleşmesinde 10 milyon serbest kalma maddesi var ama bir daha yenilerken kaldıracağım o maddeyi. Son olarak da sakatlıklar dolayısıyla zaman zaman sıkıntı yaşadığımız sol kanata yetecekli bir genci(Ante Rebic) kiraladım.
Ayrıca Akaminko için Twente'den gelen teklifi makul bulduğum için kabul ettim. Stoper'de çok alternatifim olduğu için sıkıntı olmayacaktır.
Transferlerin Profilleri

Bunca yıldır oynarım bu kadar uyuz olduğum durum sayısı bir veya ikidir.