Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Simdi hocam v2 v3 v4 v5 hepsini indirmemiz gerekiyo mu yoksa sadece v5 indircez ben sadece v5 indirdim ve hatalari var. Galatasarayin aldigi alman oyuncu 10 agustos 2014 kadar cezali yani 1 ay arda turanda ise cezali gozukuyo ama ne zamana kadar oldugu yazmiyo cevaplarsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by laressa View Post
    Simdi hocam v2 v3 v4 v5 hepsini indirmemiz gerekiyo mu yoksa sadece v5 indircez ben sadece v5 indirdim ve hatalari var. Galatasarayin aldigi alman oyuncu 10 agustos 2014 kadar cezali yani 1 ay arda turanda ise cezali gozukuyo ama ne zamana kadar oldugu yazmiyo cevaplarsan sevinirim
    Selamlar. Yalnızca v5 indirmeniz yeterli olacaktır.

Bahsettiginiz hatalar mevcut değil. Hatta şimdi tekrar kariyer açıyorum kontrol etmek için. Yamayı tek başına kullanmanızı öneriyorum, başka yamalarla çakışmalar olabilir ve bu da bahsettiginiz hatalara sebebiyet verebilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Selamlar. Yalnızca v5 indirmeniz yeterli olacaktır.

Bahsettiginiz hatalar mevcut değil. Hatta şimdi tekrar kariyer açıyorum kontrol etmek için. Yamayı tek başına kullanmanızı öneriyorum, başka yamalarla çakışmalar olabilir ve bu da bahsettiginiz hatalara sebebiyet verebilir.
    Hocam baska yama kullanmiyorum. Yani anlam veremedim hala ayni. 15.3.2 guncellemeler farkli olabilir bu yuzden olabilir mi hocam peki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam baska yama kullanmiyorum. Yani anlam veremedim hala ayni. 15.3.2 guncellemeler farkli olabilir bu yuzden olabilir mi hocam peki
    15.3.2 ile yaptım yamayı. Şimdi kontrol ettim. Tarih yazmıyor oyun içinde evet fakat Arda ve Grosskreutz'da 1/1/2015'e kadar cezalılar. Grosskreutz'un 10/8/2014 yazan tarihi tatilde olması. Tatil yapıyor biraz. Kulübe geç katılma durumu.

Bir sıkıntı yok yani.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

15.3.2 ile yaptım yamayı. Şimdi kontrol ettim. Tarih yazmıyor oyun içinde evet fakat Arda ve Grosskreutz'da 1/1/2015'e kadar cezalılar. Grosskreutz'un 10/8/2014 yazan tarihi tatilde olması. Tatil yapıyor biraz. Kulübe geç katılma durumu.

Bir sıkıntı yok yani.
    Eyv hocam adamsin valla adamsin ohbe sonunda simdi baska bi yama kullaniyodum arda turan 30 agustos 2016ya kadar cezaliydi sinir olmustum. ins dahada basarili yamalar yaparsin bende zamaninda fm 2012 yamasi yapmistim fm editor falan hergun oyuncu gonder kural ekle falan zor is allah yardimcin olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyv hocam adamsin valla adamsin ohbe sonunda simdi baska bi yama kullaniyodum arda turan 30 agustos 2016ya kadar cezaliydi sinir olmustum. ins dahada basarili yamalar yaparsin bende zamaninda fm 2012 yamasi yapmistim fm editor falan hergun oyuncu gonder kural ekle falan zor is allah yardimcin olsun
    Teşekkür ederim. Yamayı denedikten sonra yorumlarınızı beklerim tekrardan. Forumda kariyeri de görmek isterim acikcasi
    Futbolcu Bilgileri

Yamayı aktif edememişsiniz. Belgelerim > Sports Interactive > FM 2015 > editor data içine atın çıkan dosyayı. Daha sonra yeni oyuna başlarken ÖZEL'e tıklayarak yamayi secip devam edin.
    Tamam kardeşim bende aynı şekilde açtım yeni oyunu zaten yamayı aktif etmemiş olsam Marko Marin, Douglas falan takımda olmazdı yeni transferlerin hepsi var ama Avraam Papadopoulos ve Emre Güral takımda gözüküyor, Aytaç Kara Eskişehir'de gözüküyor. Yamayı yükleyen arkadaşlar Trabzonspor ile kariyer açıp bir denerse sevinirim eğer sadece bende böyleyse sorunu bulmaya çalışayım çünkü başka yama da kullanmıyorum. Bu arada bunlar ufak detaylar tabi yama çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
    Last edited by emrejt : 21.Eylül.2015 at 10:02

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrejt View Post
    Tamam kardeşim bende aynı şekilde açtım yeni oyunu zaten yamayı aktif etmemiş olsam Marko Marin, Douglas falan takımda olmazdı yeni transferlerin hepsi var ama Avraam Papadopoulos ve Emre Güral takımda gözüküyor, Aytaç Kara Eskişehir'de gözüküyor. Yamayı yükleyen arkadaşlar Trabzonspor ile kariyer açıp bir denerse sevinirim eğer sadece bende böyleyse sorunu bulmaya çalışayım çünkü başka yama da kullanmıyorum. Bu arada bunlar ufak detaylar tabi yama çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
    Başka yama ile çakışma durumu olabilir. Editör data klasörünün içini komple boşaltıp sadece bu yamayı atıp öyle deneyin bir de. Çünkü dediğim gibi böyle bir problem yok. Ya da oyun versiyonunuz eger farklıysa bu nedenle de bir problem olabilir. Yama 15.3.2 uyumludur. 15.3.2 versiyonu olması lazım oyununuzun en iyi performans icin.

Futbolcu Bilgileri

Hocam ellerine sağlık, indirip uzun süre sonra bi kariyeri başlıyorum şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kuatemok View Post
    Hocam ellerine sağlık, indirip uzun süre sonra bi kariyeri başlıyorum şimdi.
    Teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz
    Futbolcu Bilgileri

Çok sakat var. )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kuatemok View Post

Çok sakat var. )
    Yamayla alakası yok hocam bunun Şahsen iyi hocalar ve doğru antrenman programı uygulamanız lazım ki sakatlık olmasın. Açtığım bütün kariyerlerde seneyi maksimum 2 sakatlıkla bitiriyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar v6 için oyunu çeşitlendirme ve güzelleştirme planlarım var.

- Oyuncu menajerleri (Ahmet Bulut, Mendes vb.)
    - Serie B, Ligue 2 transferleri, hoca değişiklikler, son şampiyonlar, düşenler çıkanlar.

Eğer yapmamı istediğiniz takımlar, ligler varsa elimden geldigince yapmaya calisirim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Arkadaşlar v6 için oyunu çeşitlendirme ve güzelleştirme planlarım var.

- Oyuncu menajerleri (Ahmet Bulut, Mendes vb.)
    - Serie B, Ligue 2 transferleri, hoca değişiklikler, son şampiyonlar, düşenler çıkanlar.

Eğer yapmamı istediğiniz takımlar, ligler varsa elimden geldigince yapmaya calisirim.
    Benim istediğim var çok ama çok zor kardeş.(Slovenya,Sırbistan,Hırvatistan,Bosna,Polon ya,Bulgaristan,ROmanya,İsveç,Çek Cumhuriyeti)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Benim istediğim var çok ama çok zor kardeş.(Slovenya,Sırbistan,Hırvatistan,Bosna,Polon ya,Bulgaristan,ROmanya,İsveç,Çek Cumhuriyeti)
    Yapmaya calisirim.
    Futbolcu Bilgileri

Başka yama ile çakışma durumu olabilir. Editör data klasörünün içini komple boşaltıp sadece bu yamayı atıp öyle deneyin bir de. Çünkü dediğim gibi böyle bir problem yok. Ya da oyun versiyonunuz eger farklıysa bu nedenle de bir problem olabilir. Yama 15.3.2 uyumludur. 15.3.2 versiyonu olması lazım oyununuzun en iyi performans icin.

Editör data boş başka yamayla çakışmıyor o zaman versiyon farkından kaynaklanıyordur teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrejt View Post
    Editör data boş başka yamayla çakışmıyor o zaman versiyon farkından kaynaklanıyordur teşekkür ederim
    Evet bir kaç arkadaşla daha konuştum. Versiyon farkından dolayı oluyor. En iyi performans için 15.3.2 olması lazım.
    Futbolcu Bilgileri

hocam aslında brezilya ve arjantinin transferleri olsa güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hocam aslında brezilya ve arjantinin transferleri olsa güzel olur
    Yapabilirim
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    Merhaba uzun süredir V5 oynuyorum pek foruma bakamadım Azerbaycan ve diğer küçük ligleri de ekleyebilirmisin farklı kariyer açısından güzel olur Hindistan ligi mesela yada arap ligleri v6 için ha bu arada Yamaya gelirsek fenerbahçe 2019 da uefa şampiyonu oluyor galatasaray 2022 de şampiyonlar ligi final maçında yeniliyor yama çok güzel olmuş gerçi galatasaray çok Bala geldi oralara ama olsun Göztepe şampiyon oldu bu arada gayet keyifli bir lig olmuş transfer yapıyor takımlarımız oyuncu satıyor çok eğlenceli ha bide fantezi databasesi yapsan mesela ab uyruklu yabancı sayılmasa alt Liglere kadar V5 in üstüne V5.1 fantezi gibi emeğine sağlık çok güzel olmuş ha bide ozan tufan 40 milyona satıldı şaştım kaldım
    Beğenmenize sevindim Diğer ligleri ekleme konusunda pek bilgim yok ama araştıracagım, deneme yanılma yöntemiyle bir bakacağım. Tam kavramadan yanlış bir iş yapmak istemem.

Söylediginiz AB vb. fantezi yamalarını yapabilirim. Güzel olabilir. Fakat önceligim v6 için ligue 2, serie b, arjantin ve brezilya liglerinin transferlerini tamamlamak ve oyuncu menajerlerini oyuna aktarmak. v6'dan sonra dediginiz v6.1 AB yamasını yapabilirim.
    Futbolcu Bilgileri

Teşekkürler yama için. [MENTION=79605]Nocna Mora[/MENTION]

Zahmet olmaz ise Türkiye Süper Amatör Ligini nasıl açarım yardımcı olabilir misin.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Teşekkürler yama için. @Nocna Mora

Zahmet olmaz ise Türkiye Süper Amatör Ligini nasıl açarım yardımcı olabilir misin.
    Oyunu kurarken Bal ı en düsük lig olarak seçerseniz aktif olacaktir lig
    Futbolcu Bilgileri

her şey için teşekkürler daha önce de söylemiştim ama kariyerlere başlayınca bir daha teşekkür etmek istedim bayramda keyifle oynama şansına sahip olduğum için. liverpool ile kariyer açtım sturridge 14 ay sakat. dikkat etmemiştim ama bugün baktım gerçek hayatta gol atmış acaba oyun tarihinden ötürü olabilir mi hiç benden başka dikkatini çeken oldu mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erpeker1907 View Post
    her şey için teşekkürler daha önce de söylemiştim ama kariyerlere başlayınca bir daha teşekkür etmek istedim bayramda keyifle oynama şansına sahip olduğum için. liverpool ile kariyer açtım sturridge 14 ay sakat. dikkat etmemiştim ama bugün baktım gerçek hayatta gol atmış acaba oyun tarihinden ötürü olabilir mi hiç benden başka dikkatini çeken oldu mu
    Klavye hatası olmuş. Benim hatam, kusura bakmayın.
    Futbolcu Bilgileri

Eline emeğine sağlık kardeş gerçekten harika bir çalışma olmuş. Ben Galatasaray ile kariyer açtım gözüme çarpan 2 hata var; Veysel Sarı hala kadroda görünüyor ve Hamit Altıntop'un 21 ay sürecek sakatlığı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Eline emeğine sağlık kardeş gerçekten harika bir çalışma olmuş. Ben Galatasaray ile kariyer açtım gözüme çarpan 2 hata var; Veysel Sarı hala kadroda görünüyor ve Hamit Altıntop'un 21 ay sürecek sakatlığı.

Begenmenize sevindim..

Hamit'in sakatlığını bende bugün oynadıgım kariyerimde farkettim. Müzmin sakat oldugundan cok sıkıntı olacagını sanmıyorum :P Ama düzelttim bir sonraki versiyon için. Veysel Sarı ile ilgili bir problem yok; Kasımpaşa'da. Versiyon farkından ötürü Galatasaray'da gözükmüş olabilir sizde.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok takip edemedim de FM 15 için kayıtlı oyun editörü var mı Taylan ? Şu Hamitin sakatlığı kötü bir olay cidden
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

28. Default

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çok takip edemedim de FM 15 için kayıtlı oyun editörü var mı Taylan ? Şu Hamitin sakatlığı kötü bir olay cidden
    Var Tabi ki, FMScout'da Bulabilirsin. Ama Tavsiye Etmem Açıkçası Çünkü Gerçekçiliği Bozan Bir Editor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet. Fmscout'ta olması lazım Baga'nın dediği gibi.
    Futbolcu Bilgileri

30. Default

Hocam yeni versiyon gelecekse -Yunus Malli milli takım tercihi Türkiye

-Arda Turan milli takıma aldım kırmızıyla kayıtsız yazıyor. Sanırım sezon ortasına kadar takımında oynayamaması ile ilgili yaptığın düzenlemeyle alakalı. Sezon ortasında düzelir mi?
    Last edited by badwolfxv : 01.Ekim.2015 at 21:14

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri