Arkadaşlar birisi takım tavsiyesi konusnu açsın lütfenŞuan acayip kararsız kaldım hangisini yönetsem diye düşünüyorum.
![]()
Arkadaşlar birisi takım tavsiyesi konusnu açsın lütfenŞuan acayip kararsız kaldım hangisini yönetsem diye düşünüyorum.
![]()
Bundesliga'da iki yılı devirdim ve yönettiğim Schalke 04 harici ligde en ilgimi çeken, mutlaka oynanmalı dediği takım RP Liepzig. Poulsen ve Werner ikilisi muazzam. Naby Keita gibi 24 milyonu gömüp aldığım bir canavarları var. Maddi durumları çok iyi. Ligin en golcü ikinci takımı oldum mesela. Birinci bunlar.
Bir de Celta Vigo hayvan gibi güçlü. Dene bence düzgün yönetimle şampiyonluk bile alabilirsin.
Evet RBL'yi biliyorum. Son serilerde alıyorum ve başarılıda oldum. Artık farklı bişe arıyorum,o yönder kararsızım sadece.
İspanya ve İtalya ligine AB sınırlaması sebebiyle soğuk bakıyorum. Fransa zevksiz bence,bizim ligimizin durumu mağlum.
Şöyle köklü bi kulüp alıp sıfırdan kafaya oynamak istiyorum ama ligler konusunda aşırı derecede kararsızım.
yahu çedcu ve selçuk inan'ı listeye koydum. city teklif yapıyor, 2.5 istiyorum 2.3 veriyor 2.4 deyince teklifi geri çekiyor. çok saçma bu. ayrıca her teklifte illaki maaş katkısı yapmamı istiyor takımlar, kulüplere öner dediğimde pazarlık yapılamaz seçtiğim halde.
windowsa dönünce donma sorunu bitti mi acaba?
Full sürümde maç motorunda farklılık var mı?
steam : aytekin79
Full sürümdeki maç motoru hoşuma gitmedi benim şahsen
çok fazla penaltı kaçıyor ya hepsi dümdüz ortaya abanıyor![]()
bu oyunun genel geçer bir durumu yok bence. mesela biri çok penaltı kaçıyor diyor, biri hiç kaçmadı diyor. ekşi sözlük'te biri çok penaltı oluyor demiş, ben yarım sezon bitirdim 1 penaltı attımbu durum güzel bence. aslında oyun saçma değil, yaşanan olaylar gerçek hayattaki gibi dönemsel olarak farklılık gösterebiliyor
FM Speeder çalışmıyor gerçekten sürpriz oldu![]()
transfer pazarı yine sıkıntılı galiba adamlar donumuza kadar alıcaklar biz teklif yapınca 2 katını istiyorlar bizim oyunculara değerinin yarısını zor veriyorlar ben bu duruma uyuz oluyorum
fm genie scout 16 yı bu oyunda kullanabilir miyiz bilgisi olan var mı ?
FM 2005'ten beri oynuyorum. Gerçek verilere göre ligimizdeki takımların mali durumu oyuna yansıtılıyor. Ancak nasıl oluyorsa takımlarımız reelde oyundaki gibi değil. Oyundakinden daha fazla bütçeleri oluyor. Bu sebeple bu kadar borç altına giriyolar ancak biz oyunda böyle bi vasıf alamıyoruz. Giriyorum kardeşim borca ama şampiyon olacağım diyemiyoruz. Bence gerçekçiliği artırmak adına bütçelerin biraz düzenlenmesi gerek. Ben eminim devre arası transfer döneminde ve ya yaz transfer döneminde Galatasaray oyundakinden çok daha fazla transfer bütçesine sahip olacak.
Demek istediğim takımların finansal durumlarını oyuna tamamen doğru aktardığımızda oyuna yansıması reel'e göre çok daha sert oluyor.
turksportal...
Tam sürüm çıktı ama hala ben de maçlarda seyirciler gözükmüyor ?!?
Oyunda çok büyük grafik hatası var fm17 oynarken ekran gidiyor beyaz veya mor ekran geliyor bazen ekran karıncalanıyor yabancı forumlarda da bu konuda şikayet var.
Not: Ekran kartımda veya ekran hiç bir sorun bulunmamakta diğer bütün oyunları hiçbir sorun olmadan oynayabiliyorum fm16 dahil
Oyunda menüler arası geçişlerde ağırlaşıyor. Sizde de böyle mi acaba ? Tüm uptadeleri yaptım halbuki.
Bu arada biri "Kısa Sorular,Kısa cevaplar"konusunu açarsa forum kirliliği olmadan isteyen istediğini sorabilir.
Ayni sorun bende de var malesef. Ilk basta veritabaninin buyuk olmasindan dolayi olabilecegini dusunmustum (70k oyuncu). Daha sonra deneme amaciyla daha kucuk bir veritabani ile oyun actim (30k) ama ayni hantallik devam ediyor.
PC Ozellikleri:
AMD FX8350 - 16 GB RAM
Acaba bu sorunu yasayan baska birileri var mi yoksa problem bizde mi?
Oyunu almış olanlar bi değerlendirme yapabilir mi? Maç motoru ve transferler ne alemde? Oyuncuların "beni gönder" isyanı devam ediyor mu?
Valla oyuna daha yeni başladım,devre arasına kadar nağmaglup geldim. Ortada fol yok yumurta yok Bruma beni sat diye söylendi. İsteyenide yoktu birde. Şimdi mutsuz gözüküyor ve performansı düştü.
Biraz zaman geçsin umarım mutsuzluğu biter,sözleşmede yenilemiyor bitmesine 1 sene kaldı. Gelişme olursa yazarım.
Ben de hantallık sezmiştim ayarlardan gpu yu işlemci olarak değiştim şu an tam hatırlamıyorum ayarların hangi bölümündeydi diye ama öyle bi ayar vardı sanki biraz daha düzeldi şimdi ya da psikolojik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyunu alıp almamak konusunda çok kararsızım. Özellikle beşiştaşın maddi durumunu merak ediyorum.