turkiyeden gençlerbirligi yabancı takım diyosan sevilla
turkiyeden gençlerbirligi yabancı takım diyosan sevilla
arkadasım sen baltık veya iskandinavya ulkelerinin takımlarından birini isitiyon ya.al sana takım.seni super sarar.danimarka liginden.bronby....
dediğin ülkelerden birinde değil ama bence zenith i dene iyi oyuncuları var ama hiç başarısı yok parası da yok şimdi fatih tekkeyi nasıl aldılar ben de şaşırdım heralde oyundaki paraları az ama oyuncuların geleceği parlak örneğin kerzhakov diye bir oyuncusunu 5 yıl oynattım hep gol kralı oldu ve 20 milyon yuroya livırpula sattım
italya ligi sampdorria
Arkadaslar ben yeni oyuna baslıcam toplam 3 lig açıcam en zewkli 3 ligi bana yazarak yardımcı olurmusunuz bide o liglerden herhangi guzel bi takım
tur ita ing
ita ing isp en zevkli zor lig olabilir
herkese göre deişebilir ama zevk istiosan öncelikli tercihin kesinlikle italya olmalı.Sonra ise İspanya ve Türkiye gelir
[SIGPIC][/SIGPIC]
İtalya ,Türkiye,İspanya
ewet bende aynen dediklerinizi açtım
ispanya
italya
türkiye
su an fiorentinayı calıstırıom 70 puanla ikinciyim
1. inter 76 puanları war
bitime 4 hafta kaldı
milan beni istio
bence Sakaryaspor yada Fiorentina
Hocam benden sana tavsiye en kücük ve hicbir iddiası olmayan kulüplerden basla.Mesela ben İngiltere'den Nationwide North/South Ligi'nden başladım.Kulübüm Thurrock (arama yapmayın çoğunuzun oyununda kulüp bile çıkmaz).Borcu yok fakat transfer bütçen de yok.Takım Yarı/Profesyonel.Yani çoğu serbest oyuncu bile gelmiyor.Örneğin ben Bilecikspor'dan bir futbolcuyu cok zor getirmistim.Kulübün oyunlarına gelince...Ligdeki her takımda olduğu gibi en yüksek özellik 10-14 arası onlar da nadiren bulunuyor.Gerçekten çok zor ama kesinlikle çok zevkli.Deneyin, tavsiye ederim...
bence en çekişmeli lig ingiltere ligi çok iyi takımlar var ve önerilen takımlara tek bir takım söyleyeceğim Newcastle United harika bir kadrosu var ancak parası yok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siirt köy hizmetleri
bua arada newcastle unitedın parası yok dien arkadaş;galiba sıcak çarptı,adam 19m€ bütçe veriyo be!!
yok abi bende newcastle bende 4.5m$ verdi
almanyada hamburg, fransada nantes, italyada ( gerçek mücadele istiyorsan eğer) lecce, ispanyada villareal, ingilterede tottenham ya da everton, rusyada zenit, meksikada guadalajara, amerikada dc united ya da salt lake city, sana bunları öneririm
parma a.c olabilir
en iyisi tottenham herkeze tavsiye ederim tottenhamla oynayın
arkadaşlar avrupadan sıkıldım artık libertotorezi almaya gidecem ama brezilya liginde hangi takımı alsam diyorum bi yardım edermisiniz kerlon cruzeriodamıydı
evet. internacional cok kaliteli inanılmaz kaliteli bir takım
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
arkadaşım ben sana diycem bi takım
bu takım ingiltere 6. liginde mücadele etmekete
ben bu takımı seçtim 1. lige çıkarıp şampiyon yaptım
takımın adı stafford united
portooooooooooooooooooo çünkü portonun altyapısı acayip sağlam kadrosu da kaliteli..ben şu an 2 seneme geciorum tavsiye ederim
arkadaşlar konuyu inceleme fırsatım olmadı belki aynı soru sorulmuştur eğer sorulduysa kusura bakmayın acelem var hemen yazıp çıkacağım artık yarın cevap gelirse bakarım arkadaşlar konuya gelim ben ikiknci lig takımı arıyorum ama zengin olacak(juve hariç)artık birinci ligden sıkıldım türkiyede sanırım öyle bir takım yok eğer varsa cevaplarsanız sevinirim
eskişehirsporu al ben 1.lige çıkarttım biraz zorlanabilirsin ama furkan bastan ve serkan gesik ile işin kolay
bu takımı aldığınız takdirde hiçbir oyuncu kısıtlamasıyla karşılaşmayacaksınız.ve en iyisi de genç ve çok kaliteli futbolcuları bünyesinde bulundurması.forvette brandao ve zigic ikilisi olursa bu takımı kimse tutamaz...
arkadaşım paylaşım için sağol ama benzer bir başlık sabit konuların içinde bulunmakta biraz dikkat
sitede yeniyim zaten avatardan belli deil mi kusura bakma..
Kardeş önerin için sağol.Red Star iyi takımdır...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bu takımı deniicem kardeş zamanında şampiyonlar ligi elemesinde fener'i elemişti o zaman dan beri hayranım bu takıma zatenkızılyıldız:2-fenerbahçe:1 ikinci maç fenerbahçe:0-kızılyıldız:1 yanlış hatırlamıyorsam...
kardeş bi daha başlıcam.bu takımı alırım