Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 459 sonuç

Konu: Yeni bir takım önerilerinizi bekliyorum..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İST

turkiyeden gençlerbirligi yabancı takım diyosan sevilla

arkadasım sen baltık veya iskandinavya ulkelerinin takımlarından birini isitiyon ya.al sana takım.seni super sarar.danimarka liginden.bronby....

dediğin ülkelerden birinde değil ama bence zenith i dene iyi oyuncuları var ama hiç başarısı yok parası da yok şimdi fatih tekkeyi nasıl aldılar ben de şaşırdım heralde oyundaki paraları az ama oyuncuların geleceği parlak örneğin kerzhakov diye bir oyuncusunu 5 yıl oynattım hep gol kralı oldu ve 20 milyon yuroya livırpula sattım

italya ligi sampdorria

5. Default En zewkli 3 lig

Arkadaslar ben yeni oyuna baslıcam toplam 3 lig açıcam en zewkli 3 ligi bana yazarak yardımcı olurmusunuz bide o liglerden herhangi guzel bi takım

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

tur ita ing

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ita ing isp en zevkli zor lig olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

herkese göre deişebilir ama zevk istiosan öncelikli tercihin kesinlikle italya olmalı.Sonra ise İspanya ve Türkiye gelir
    [SIGPIC][/SIGPIC]

İtalya ,Türkiye,İspanya

10. Default

ewet bende aynen dediklerinizi açtım
    ispanya
    italya
    türkiye
    su an fiorentinayı calıstırıom 70 puanla ikinciyim
    1. inter 76 puanları war
    bitime 4 hafta kaldı
    milan beni istio

bence Sakaryaspor yada Fiorentina

Hocam benden sana tavsiye en kücük ve hicbir iddiası olmayan kulüplerden basla.Mesela ben İngiltere'den Nationwide North/South Ligi'nden başladım.Kulübüm Thurrock (arama yapmayın çoğunuzun oyununda kulüp bile çıkmaz).Borcu yok fakat transfer bütçen de yok.Takım Yarı/Profesyonel.Yani çoğu serbest oyuncu bile gelmiyor.Örneğin ben Bilecikspor'dan bir futbolcuyu cok zor getirmistim.Kulübün oyunlarına gelince...Ligdeki her takımda olduğu gibi en yüksek özellik 10-14 arası onlar da nadiren bulunuyor.Gerçekten çok zor ama kesinlikle çok zevkli.Deneyin, tavsiye ederim...

bence en çekişmeli lig ingiltere ligi çok iyi takımlar var ve önerilen takımlara tek bir takım söyleyeceğim Newcastle United harika bir kadrosu var ancak parası yok

siirt köy hizmetleri

bua arada newcastle unitedın parası yok dien arkadaş;galiba sıcak çarptı,adam 19m€ bütçe veriyo be!!

yok abi bende newcastle bende 4.5m$ verdi

almanyada hamburg, fransada nantes, italyada ( gerçek mücadele istiyorsan eğer) lecce, ispanyada villareal, ingilterede tottenham ya da everton, rusyada zenit, meksikada guadalajara, amerikada dc united ya da salt lake city, sana bunları öneririm

parma a.c olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en iyisi tottenham herkeze tavsiye ederim tottenhamla oynayın

Cool Brezilya Ligi

arkadaşlar avrupadan sıkıldım artık libertotorezi almaya gidecem ama brezilya liginde hangi takımı alsam diyorum bi yardım edermisiniz kerlon cruzeriodamıydı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

evet. internacional cok kaliteli inanılmaz kaliteli bir takım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

arkadaşım ben sana diycem bi takım
    bu takım ingiltere 6. liginde mücadele etmekete
    ben bu takımı seçtim 1. lige çıkarıp şampiyon yaptım
    takımın adı stafford united

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

portooooooooooooooooooo çünkü portonun altyapısı acayip sağlam kadrosu da kaliteli..ben şu an 2 seneme geciorum tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

arkadaşlar konuyu inceleme fırsatım olmadı belki aynı soru sorulmuştur eğer sorulduysa kusura bakmayın acelem var hemen yazıp çıkacağım artık yarın cevap gelirse bakarım arkadaşlar konuya gelim ben ikiknci lig takımı arıyorum ama zengin olacak(juve hariç)artık birinci ligden sıkıldım türkiyede sanırım öyle bir takım yok eğer varsa cevaplarsanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

eskişehirsporu al ben 1.lige çıkarttım biraz zorlanabilirsin ama furkan bastan ve serkan gesik ile işin kolay

Lightbulb Red Star takımını almanızı tavsiye ederim

bu takımı aldığınız takdirde hiçbir oyuncu kısıtlamasıyla karşılaşmayacaksınız.ve en iyisi de genç ve çok kaliteli futbolcuları bünyesinde bulundurması.forvette brandao ve zigic ikilisi olursa bu takımı kimse tutamaz...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

arkadaşım paylaşım için sağol ama benzer bir başlık sabit konuların içinde bulunmakta biraz dikkat

sitede yeniyim zaten avatardan belli deil mi kusura bakma..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş önerin için sağol.Red Star iyi takımdır...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

bu takımı deniicem kardeş zamanında şampiyonlar ligi elemesinde fener'i elemişti o zaman dan beri hayranım bu takıma zaten kızılyıldız:2-fenerbahçe:1 ikinci maç fenerbahçe:0-kızılyıldız:1 yanlış hatırlamıyorsam...

kardeş bi daha başlıcam.bu takımı alırım

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri