Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 345 sonuç

Konu: FM 2006

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

ı-ıhh... { öğrenciyiz }

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

mesaj alınmıştur

slm bu turkce ne zaman cıkacak

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    İSTANBUL

ARKADAŞLAR BENCE KULÜPÜN GENEL GİDERLERİYLE İLGİLENMESEK DAHA İYİ OLUR BİZİM İŞİMİZ TAKIMI YÖNETMEK...

edit: Büyük harfle mesaj yazmayalım...

yaaaa ben butun fm2006 yamalarını nerden bulabılırım yardımcı ılanlara sımdıden cok tesekkurler

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by dogo_argentina
    yaaaa ben butun fm2006 yamalarını nerden bulabılırım yardımcı ılanlara sımdıden cok tesekkurler
    Sitemizden 6.0.1 vede 6.0.1 ek Resmi yamaları indirebilirsin. Onun dışında Makaay'ın güncelleme yamasınıda öneririm. Onuda bu bölümden bulabilir, indirebilirsin.

Bunun dışındaki tüm güncelleme yamaları bizim ilgimiz dışındadır.

Nesil
    2005
    Yer
    İSTANBUL

Exclamation

Quote Originally Posted by capriceman
    Sitemizden 6.0.1 vede 6.0.1 ek Resmi yamaları indirebilirsin. Onun dışında Makaay'ın güncelleme yamasınıda öneririm. Onuda bu bölümden bulabilir, indirebilirsin.

Bunun dışındaki tüm güncelleme yamaları bizim ilgimiz dışındadır.
    bence daha iyi sponsor firmaları koyabilirler kulüpe hangi daha iyi gelir getirirse onla anlaşılır fenada olmaz..

sponsorları kendimiz seçmeliyiz

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence o bizim işimiz değil, yönetimin işi....

sahbaz Misafir

Cool xxl

mesela eskiden yedekler yoktu 2006 da yapmışlar.şimdide taraftarları gösteren bi stad filan neyim olsa....

sahbaz Misafir

bi de şu başkanlar öle ne kadar aynı mı olacak yahu.arada bi deyişsinler yahuu???

sahbaz Misafir

mesela turk oyuncular mesela f.tekke avrupuya gitmek istediğini sölüyor bu oyunda da olsun kariyerimin geri kalan kısmını avrupada dewam ettirmek istyrm diye....?

sahbaz Misafir

Quote Originally Posted by şampiyon
    stadyum kenarında seyircilerde iyi olur bence amiga 500 de sensible diye bi oyun vardı onda vardı mesela
    ya kardeş nerde eski sensible oyunları ne oyundu wala şimdi bile olsa oynarım yahu

evet gercektende cok farkediyor.....yeniden başladığımız için mi artık bilemiycem......

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

arkadaşlar slm ben yeni üye oldm bana bi yardım edin fm 2006 türkçe yamasını nsl bulabilirm ******** dışında

kardeşler bence bi spiker elenmesi daha iyi olur.. Türkçe olmalı... Mesala FİKRET ENGİN adam muhteşem maç anlatıyor.

bence türkiye süper ligindeki taraftar sesleri,takım marşları eklense daha güzel olur

selam herkese ya bence cm de olan bi özellik yanlış hatırlamıyosam menegeri yada adı herneyse görevliyi oyuncu arattırabiliyodun bu aratmayı ve aranacak yeri sen belirliyodun böle bi özellik var da ben mi bilyorum ama olursa çok güzel olur bence sizce???????????????

selam herkese ya bence cm de olan bi özellik yanlış hatırlamıyosam menegeri yada adı herneyse görevliyi oyuncu arattırabiliyodun bu aratmayı ve aranacak yeri sen belirliyodun böle bi özellik var da ben mi bilyorum ama olursa çok güzel olur bence sizce???????????????

ya sen hiç bu oyunu bu güne kadar doğru dürüst oynamadın yada laf olsun diyemi yazdın bilmiyorum ama benim bildiğim bu oyunda senin bahs ettiğin özelliği gözlemciler aracılığı ile kullanabiliyosun. oyunu iyice kurcalarsan anlarsın.

arkadaslar ben oyunu bugun aldim gercegini daha onceden sahtesini kurmustum onu silip bastan yukledim ancak oyuna giremiyorum cd yi takin uyarisi veriyor nedenini bilen biri yardimci olursa sevinirim

23. Default

ben birşey soracağım FM 2006 nın 6.02 veriyon güncellemesini indirdim oyunun açılışında "bu ücretli bir update dr lütfen isim ve anahtar şifre girin" diyordu onu geçim tamam deyince oyuna geçebiliyrdum ama 1 ocak 2006 da oyun kendiliginden kapanıyort. O key i bilen varsa acil bir yardım lazım

24. Default

Quote Originally Posted by pascal88
    Cidden bunu bilmemen ilginç. gözlemcileri hiç kullanmadın mı daha önce stafs bölümünde scout yazan elemanlar senin gözlemcilerin onun isminin üzerine tıkla sol yada sag hangi skin i kullanıyorsan orda görevlere gir istediğin gibi araştırma yaptırabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ibrahimk.1907
    kardeşler bence bi spiker elenmesi daha iyi olur.. Türkçe olmalı... Mesala FİKRET ENGİN adam muhteşem maç anlatıyor.
    fikret engin değilde ercan taner o da olmazsa ilker yasin anlatsın

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

bazı özel oyuncuların bazı özellikleri ne +1 gibi bişey getirilmeli
    mesela ronaldinho ve zidane nin teknikleri 20+1 felan olmalı.
    çünki çok sıradan oyuncular bile bazen bu futbolcularla aynı özellikte olabiliyolar.
    oysa bunlar büyük futbolcular ve tek başına takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Beşiktaş / İstanbul

stadların en tepesindeki bölümün çok az da olsa çatının görülebilmesini isterim
    bi de sahaların özelliklerine göre mesela anadolu takımlarımızın sahaları çok kötü bazılarında hafiften toprak bile gözüküyo yani sahaların özelliklerine göre çimlerin daha dikkatli düzenlenilmesini isterim

türkçe fm 2006 hemen yapılsın yarın turksportala çıksın.inşallah çıkar.yapanlarada binlerce teşekkürler

29. Default

Quote Originally Posted by Torer
    türkçe fm 2006 hemen yapılsın yarın turksportala çıksın.inşallah çıkar.yapanlarada binlerce teşekkürler
    hemen yapilsin ve yarin ciksin

mesajina katildigim tek bir konu var. oda bu yamayi yapacak olana binlerce tesekkür.

Nesil
    2006
    Yer
    Beşiktaş / İstanbul

galatasaray ın sponsor geliri 300 000 $ civarında gerçekte ise 3.5-4 milyon $ civarında bütçelerin daha gerçekçi olmasını istiyorum ve de ingiliz kulüplerinin oyuncularına verdiği paralar çok abartılmış mesela emre 5-6 milyon $ alıyo
    yani daha gerçekçi olmasını isterim yeni fm nin

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri