ı-ıhh...![]()
{ öğrenciyiz
}
ı-ıhh...![]()
{ öğrenciyiz
}
mesaj alınmıştur![]()
slm bu turkce ne zaman cıkacak![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkürler
ARKADAŞLAR BENCE KULÜPÜN GENEL GİDERLERİYLE İLGİLENMESEK DAHA İYİ OLUR BİZİM İŞİMİZ TAKIMI YÖNETMEK...
edit: Büyük harfle mesaj yazmayalım...
yaaaa ben butun fm2006 yamalarını nerden bulabılırım yardımcı ılanlara sımdıden cok tesekkurler![]()
![]()
Sitemizden 6.0.1 vede 6.0.1 ek Resmi yamaları indirebilirsin. Onun dışında Makaay'ın güncelleme yamasınıda öneririm. Onuda bu bölümden bulabilir, indirebilirsin.Originally Posted by dogo_argentina
Bunun dışındaki tüm güncelleme yamaları bizim ilgimiz dışındadır.
bence daha iyi sponsor firmaları koyabilirler kulüpe hangi daha iyi gelir getirirse onla anlaşılır fenada olmaz..Originally Posted by capriceman
sponsorları kendimiz seçmeliyiz
Bence o bizim işimiz değil, yönetimin işi....
mesela eskiden yedekler yoktu 2006 da yapmışlar.şimdide taraftarları gösteren bi stad filan neyim olsa....
bi de şu başkanlar öle ne kadar aynı mı olacak yahu.arada bi deyişsinler yahuu???
mesela turk oyuncular mesela f.tekke avrupuya gitmek istediğini sölüyor bu oyunda da olsun kariyerimin geri kalan kısmını avrupada dewam ettirmek istyrm diye....?
ya kardeş nerde eski sensible oyunları ne oyundu wala şimdi bile olsa oynarım yahuOriginally Posted by şampiyon
evet gercektende cok farkediyor.....yeniden başladığımız için mi artık bilemiycem......![]()
arkadaşlar slm ben yeni üye oldm bana bi yardım edin fm 2006 türkçe yamasını nsl bulabilirm ******** dışında
kardeşler bence bi spiker elenmesi daha iyi olur.. Türkçe olmalı... Mesala FİKRET ENGİN adam muhteşem maç anlatıyor.
bence türkiye süper ligindeki taraftar sesleri,takım marşları eklense daha güzel olur
selam herkese ya bence cm de olan bi özellik yanlış hatırlamıyosam menegeri yada adı herneyse görevliyi oyuncu arattırabiliyodun bu aratmayı ve aranacak yeri sen belirliyodun böle bi özellik var da ben mi bilyorum ama olursa çok güzel olur bence sizce???????????????
selam herkese ya bence cm de olan bi özellik yanlış hatırlamıyosam menegeri yada adı herneyse görevliyi oyuncu arattırabiliyodun bu aratmayı ve aranacak yeri sen belirliyodun böle bi özellik var da ben mi bilyorum ama olursa çok güzel olur bence sizce???????????????
ya sen hiç bu oyunu bu güne kadar doğru dürüst oynamadın yada laf olsun diyemi yazdın bilmiyorum ama benim bildiğim bu oyunda senin bahs ettiğin özelliği gözlemciler aracılığı ile kullanabiliyosun. oyunu iyice kurcalarsan anlarsın.
arkadaslar ben oyunu bugun aldim gercegini daha onceden sahtesini kurmustum onu silip bastan yukledim ancak oyuna giremiyorum cd yi takin uyarisi veriyor nedenini bilen biri yardimci olursa sevinirim
ben birşey soracağım FM 2006 nın 6.02 veriyon güncellemesini indirdim oyunun açılışında "bu ücretli bir update dr lütfen isim ve anahtar şifre girin" diyordu onu geçim tamam deyince oyuna geçebiliyrdum ama 1 ocak 2006 da oyun kendiliginden kapanıyort. O key i bilen varsa acil bir yardım lazım
Cidden bunu bilmemen ilginç. gözlemcileri hiç kullanmadın mı daha önce stafs bölümünde scout yazan elemanlar senin gözlemcilerin onun isminin üzerine tıkla sol yada sag hangi skin i kullanıyorsan orda görevlere gir istediğin gibi araştırma yaptırabilirsinOriginally Posted by pascal88
fikret engin değilde ercan taner o da olmazsa ilker yasin anlatsınOriginally Posted by ibrahimk.1907
![]()
bazı özel oyuncuların bazı özellikleri ne +1 gibi bişey getirilmeli
mesela ronaldinho ve zidane nin teknikleri 20+1 felan olmalı.
çünki çok sıradan oyuncular bile bazen bu futbolcularla aynı özellikte olabiliyolar.
oysa bunlar büyük futbolcular ve tek başına takımlar.
stadların en tepesindeki bölümün çok az da olsa çatının görülebilmesini isterim
bi de sahaların özelliklerine göre mesela anadolu takımlarımızın sahaları çok kötü bazılarında hafiften toprak bile gözüküyo yani sahaların özelliklerine göre çimlerin daha dikkatli düzenlenilmesini isterim
türkçe fm 2006 hemen yapılsın yarın turksportala çıksın.inşallah çıkar.yapanlarada binlerce teşekkürler
hemen yapilsin ve yarin ciksinOriginally Posted by Torer
![]()
mesajina katildigim tek bir konu var. oda bu yamayi yapacak olana binlerce tesekkür.
galatasaray ın sponsor geliri 300 000 $ civarında gerçekte ise 3.5-4 milyon $ civarında bütçelerin daha gerçekçi olmasını istiyorum ve de ingiliz kulüplerinin oyuncularına verdiği paralar çok abartılmış mesela emre 5-6 milyon $ alıyo
yani daha gerçekçi olmasını isterim yeni fm nin