beşiktaşla ile bursa arasındakı uçurum bu hafta biter mı yoksa olay bursada da devam edermı
bence biter kardeş...bjk yönetimi zeytin dalı uzattı.
taraftarlar ?????
Gökdeniz, Arda'dan alınıp kendisine verilen ödülü kabul etmemiş helal olsun demekki bişeyler değişebiliyor !!!
Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Bordeaux maçında rakibine kafa attığı için geri alınan ve kendisine layık görülen 11 Altın Adam yarışmasının Eylül ayı 'Ayın Altın Adamı' ödülünü iade etti.
TRABZONSPORLU GÖKDENIZ, ''AYIN ALTIN ADAMI'' ÖDÜLÜNÜ IADE ETTI
Trabzon - TRABZON (A.A) - 24.11.2006 - Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz, Memorial Hastanesi'nin sponsorlugunda düzenlen 11 Altin Adam yarismasinin Eylül ayinin ''Ayin Altin Adami'' ödülünü iade etti.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden verilen bilgide Gökdeniz Karadeniz'in bu konudaki görüsünü içeren yaziyi ilgili organizasyona gönderdigi belirtildi.
Gökdeniz Karadeniz'in gönderdigi yazisinda su görüslere yer verdigi ifade edildi:
''Sahsimi ekim ayi itibariyle yapilan degerlendirmede, Ayin 11 Altin Adami yarismasinda birinci seçerek göstermis oldugunuz teveccühe tesekkür ederim. Benim için son derece anlamli olan bu ödüle layik görülmem nedeniyle yasadigim gururun yani sira; Bordeaux-Galatasaray maçindaki davranisi ve gördügü kirmizi kart nedeniyle bir nevi cezalandirma sonucu futbolcu kardesim Arda'dan alinmasi beni bir o kadar da rahatsiz etmistir.
Arda, Türk futbolunun son yillarda yetistirdigi çok özel yeteneklere sahip ender oyunculardan birisidir ve asla bu tür davranislar sergileyecek bir arkadasimiz degildir. Yasinin gençligi ve heyecani nedeniyle böyle bir hata yaptigini düsünüyor ve kendisine sahip çikilmasi gerektigine inaniyorum. Sonuç itibariyle bu karari alan büyüklerimin görüsüne saygi duymakla birlikte bahsettigim yaklasimdan dolayi bu ödülü almayi içime sindiremedigimi sizlerle paylasiyor ve özür dileyerek kabul edemeyecegimi bildiriyorum. Saygilarimla.''
helal olsun gökdenize,süper bir jest.gözümde degeri bir kat daha artti.
trabzonsporun başkanının adı neydii
nuri albayrak![]()
İstediği sonuçları alamayan Sakaryaspor`da beklenmedik gelişmeler yaşandı !.. Yönetim Kurulu, teknik direktör Nejat Biyediç ile yollarını ayırırken, Okan Yılmaz ve Clayton`u kadro dışı bıraktı
Sakaryaspor Yönetim Kurulu, bu akşam Rüstemler Tesisleri`nde yaptığı ve Onursal Başkan Aziz Duran`ın katıldığı toplantı sonunda Nejat Biyediç ile yollarını ayırmaya karar verdi.
Toplantı sonunda resmi bir açıklama yapılmazken, Yönetim Kurulu`nun teknik direktör konusunda arayışlara girdiği öğrenildi.
Bu arada, yeşil siyahlılarda Tunuslu futbolcu Clayton ile Okan Yılmaz`ın da yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.
Kayseri'nin kalecisi penaltıdan gol atmış..![]()
Evet o an başka bi yeri izliyodum sonra açtım baktım gol olmuş nese izledim ivankov vurmuş nedenini öğrenemedim
Ben peste hep kalecilere attırırım penaltıları hatta bir maçta lehmann 3 penaltı kaçırmıştı
İvankov bu gidişle gol kralı olur...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
abi gsnin 3 pen. kaçırıdığı maçta mondragon atsaydı belki girerdi
abi gsnin 3 pen. kaçırıdığı maçta mondragon atsaydı belki girerdi
ligin ilk maçıydı
2 penaltı kaçırmıştı gs ligin ilk maçında
Manisa galibiyet aldı, gözlerim yaşardı.. Bu arada sitede okudum, Zelenka kenti terketmiş. İlginç![]()
Hadi be.Neden gitmiş daha karpuz kesecektik lukasla![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Buna ne oldu ya?
abi ben bu carruscayı çok beğeniyorum ya en sevdiğim adamlardan biri
baba tribünlere oynuyo.tamam seyir zevki yüksek ama çok güçsüz,defansa yardım etmiyor,az koşuyor...
oleyyy bee haftalar sonra galip gelicez galiba suan ankarayı 2-0 yeniyoruz![]()
haftalar sonra galip geldik 3-0
abi radyo clas ta bir herif var inamotoya takmış şimdi aynen böle dedi:
okan avrupayı yutmuş inter de oynamış bir oyuncu sen gidip inamoto denen arazi otosunu oynatıosun. Hadi ben taraflıyım, sen söyle inamoto bu maçta ne yaptı.
abi bu kanal çok komik çıktı ya yarıldım spiker golleri sıradan bişeymiş gibi anlatıyo![]()
ya bu alex sizce frankfurt maçında ne yapacak? ben son haftalarda hiç iyi bulmuyorum alex'i bana göre beleşçiliğe çok alıştı eskiden hiç yoktan koşuyodu frikiklerden bişeyler yapıyodu son haftalarda o da yok
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
alex bence varlık bile gösteremeyebilir
sizce gs ikinci yardıa puan farkını kapatabilcek mii??
bence hayır![]()
bende kapatıcam ama şampiypon bu sene beşiktaş olacak gibime geliyor..