beyler isim yazabilen arkadaslardan biri fm 2007/data/skinsin icindekileri flexion ve flexsion right klasorlerini upload ederse bizim isim yazma problemi biticek...
beyler isim yazabilen arkadaslardan biri fm 2007/data/skinsin icindekileri flexion ve flexsion right klasorlerini upload ederse bizim isim yazma problemi biticek...
Arakadaslar Bolgesel Ayarlar Nerden Yapilioo Bilen Var Miiii Oyunu Kuramadim Yardim Istiorummm....saygilarimla...
ölme eşşeğim ölme yaw bu ne abi daha indirmeden kafam karıştı. 1 ay daha bekleyip oyunu alıcam ben.
application error nie verir peki bir oyun
Arakadaslar Bolgesel Ayarlar Nerden Yapilioo Bilen Var Miiii Oyunu Kuramadim Yardim Istiorummm....saygilarimla...
ben şu an 80 mblık oynuyorum sonudna yaptım am 260mblk hala bi sorun var
Beyler isim yazamıyorum yardım edin lütfen kaç kişi varya isim yazalardan biri fm 2007/data/skinsin icindekileri flexion ve flexsion right klasorlerini upload ederse bizim isim yazma problemi bitecekmiş hadi beyler
valla birisi su demoyu adam gibi koysun buraya
abi isimiz zor simdi acanlar oyunu oynuyolardir nerden upload edsinler
isim yazmak + application error hakkında biraz bilgi verseniz süper olcak çünkü çözümsüz bu sorunlar
vieri ve macrofobianin dediklerinin aynisini yapin.dun saattlerce ugrasmistim.tesekkurler..
bende beklicem bu ne yaOriginally Posted by osstation
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
isim yazmayi walla ya biri lutfen anlatabilir mi
bencede bekleyin acele etmeyin
http://img141.imageshack.us/img141/6039/1wh9.th.jpg burda takıldım nasıl manager eklicem burdan
Arkadaşlar boşverin demoyu,sigames eline gözüne bulaştırmış.
Bekleyip full oyunu alın
Merak ettiğim normal oyun çıkınca böyle dil seçenekleri,java ile falan uğraşmayız inşallah
abi cogu kisi orda takildiOriginally Posted by emre1905
ben takıldım ama bunuda bi çözümü vardırOriginally Posted by eagle43
Ya Arkadaslar Su Isim Yazma Olayini Biri Anlatabilir Mi Isim Yazip Kendimi Manager Olarak Ekleyemiorummm Yardimlarinizi Bekliorum Saygilarimla///
Herkes ilk defa deniyor kim yardım etsinki? Demo'yu deneyin tabi ama biraz daha bekleyin oyun çıkınca rahat rahat sorun olmadan oynanır..
Ben strawberry ve vanilla versiyonunu da ayrı ayrı denememe rağmen "C:/Program files/java/jre1.5.0_06/bin/client/jvm.dll uygulaması ve dll'si geçerli bir windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın" diyo. Java sitesine girip ne yapmam gerekiyo? Yardım edin
Ya Su Create Profile Olayini Yapan Var Mi Yardim Ettsin Kafayi Yicem Yaaa Yazi Yazamiorumm Acil Yardimmm
Java'yı yüklememişsin.Originally Posted by alkaweb
Çıkmış demo hepimize hayırlı olsun...Originally Posted by Jesus_FB
Şu anda demoyu indirecek durumda değilim. Resimlere baktım. Eksik var yine inşallah full verisyonunda düzeltilir.
walla fm 07 çok güzelmiş juventus oldum bide baktım AC milan benim alt takımım bide siena war siena 1. ligde ben 2. ligdeyim ama o benim alt takımım nası oluosa![]()
Juventus siena'ya her sezon 5-6 oyuncu kiralıyor ondandırOriginally Posted by wirus tr
Böyle bir ayrıntıyı eklemeleri güzel olmuş
İnşallah oyun piyasaya çıktığında java,dil seçeneği sorunları kalmaz.
isim ekranında takılanlar oyunu kaldırmadan yapmaya çalışıyorsunuz. oyunu kaldırın. ardından C:\Documents and Settings\{kullanıcı isminiz}\Application Data\Sports Interactive Ltd\ altındaki "Football Manager 2007 Demo" klasörünü de silmeniz gerekiyor kesinlikle. (Application Data klasörü gizli klasördür bunu görünür hale getirmeniz gerekli.) Denetim Masası/Bölge ve dil seçeneklerinden herşeyi ingilizce yapacaksınız. sonra oyunu kurun. çalışacaktır.
Demoya Unicode desteği koymayarak Türk kullanıcıları sallamadığını gösteren SI çok ayıp etmiştir. Ayrıca Borgetti'yi de Beşiktaş'ta göreceksek daha diyecek bir şey bulamıyorum. Strawberry versiyona Türkiye quickstartı koymamalarına da anlam veremiyorum...
birisi söylese şu manager eklemeyi oynayanlar var die biliyorum
Hızlı oyun başlat bölümünde Norveç gibi bir lig varsa Türkiye liginin olmaması anormal bir durum. Açıkçası ben de anlam veremedim.