bencede hakan lazımdı ...
bencede hakan lazımdı ...
seyir zevki düşük bir maçtı![]()
Ayrica eklemeden gecemiyecegim Umit karanin yaptigi terbiyesizlik.Tek tarafin bagirmasiyla olmaz diye seyirciyi elestirmis. Ben Turkiyede degilim. Maca giden arkadaslarimi aradigimda bazilari stada varmamis bazilari 45dk da varmis bazilari 80.dk da varmis.Senm adam gibi topunu oynamaya bak orada. Ve en son yonetimi tarafindan kaziklanan taraftari elestir(Bunlar yanlis anlasilmasin bu olay aptalliktan degil sadece Milletin gsye olan sevgisinden)
Beyler Kareografiyi nasıl buldunuz.. Türkiye'de böylesi yapılmadıZar zor yapıldı.. Biz yapana kadar en iyisi bu
http://www.youtube.com/watch?v=evEag1rSGdA
zaten ben taraftara acidim. Milletten ovgu alacagina her onune gelen yeriyor. Bir bjkli olarak tum emegi gecenlere tebriklerOriginally Posted by ermoon
güzel olmuş...sloganda güzel...Originally Posted by ermoon
işte güzel söz ve güzel cevapOriginally Posted by iori
lütfen fenerli kardesler fanatik yorum yapmayın sonucta bundan türkiye yarar görcek
ben kapalı üstteydim..sonradan internette gördüm..ama süperdi..ermoon'a katılıyorum..böylesi daha yapılmadı..
beyler dün aksam fenerli arkadasların cogu sarı kırmızılı takım aleyhine konusmalra yaptı lütfen bu kadar fanatik olmayın
konuşadursunlar..Originally Posted by anakonda52
psv-liverpool maçınada şöyle baktımda..
dün 4 takımın oynadığı futbol ile psv-liverpool ilk 2 için, bordeaux ilede biz 3lük için çekişiriz, tabii ilk maçlara göre..
umarım diğer maçlarda bu şekilde oynamayız..
varmı böyle birsey bu ne yawOriginally Posted by deadlausfb1907
bari deki cümlenin sonunna iyisallah atamaz de beadamOriginally Posted by manutd0fb1
tekrar diyorum lütfen fenerli kardesler bu yorumlarınızda bu kadar fanatik olmayın sözlerinize dikkat edin
PSV Eindhoven-Liverpool maçındaki tempoyla bizim maçtaki temponun uzaktan yakından alakası yoktu.İşimiz zor.
kardes o maca göre degerlendirme her mac farklı olur!!!!!!!!!1
bu yüzden cok korkmaaa
Umarım sen haklı çıkarsın.Originally Posted by anakonda52
Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, maça geniş yer ayırırken, Fransız takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını yazdı.
Gazete, ''Pişmanlar mı?'' başlığıyla verdiği haberde, ''Fransız takımı biraz daha cesur oynasaydı hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'ı toprağa gömebilirdi'' ifadesini kullandı.
L'equipe ayrıca, 0-0'lık sonucun Fransız takımı için iyi bir sonuç olduğunu belirtirken, Bordeaux'un savunmaya ağırlık veren bir oyunu tercih ettiğini, atak bir oyunu tercih etmesi durumunda sahada 3 puana rahat bir biçimde ulaşacağını savundu,
kaynak:SpordaBugun
Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı
Bence haklılar Bordeaux beraberlik istedi ve aldı kazanmak istese idi kazanabilirdide...Galatasaray iyi müçadele etti ama iyi bir gününde değildi...Originally Posted by anakonda52
ALINTI:
''Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı''
Bu hırsına ve düşüncene katılıyorum Galatasaray orada oynanıcak maçta gününde olursa hakikaten Bordeaux u sahaya gömebilir...
Daha fazla uzatmaya gerek yok. Bırakın bunları. Biz böyle seviyesiz kişilere uymayalım. Ben şahsen önce Türk'üm ve Randers maçındada Fener'i tutcam. Aynı şey avrupa takımlarıyla karşılaşan Türk takımlarımız içinde geçerli.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
evet uymayalım elbet intikam gelirrrOriginally Posted by LaKe
yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsunOriginally Posted by anakonda52
![]()
Aslında intikam kelimesi çok da mantıksız değil.Hemen açıklayalım.Bildiğiniz gibi Bordeaux'yla rövanş maçına çıkacağız.Ve bildiğim kadarıyla rövanş Fransızca intikam demek.Revancher olarak yazılıyordu galiba.Yani intikam maçına çıkacağız gibi bir anlama geliyor.Originally Posted by dnz498
![]()
Eğer hatam varsa forumdaki Fransızca bilen arkadaşlar beni uyarsınlar.
kardes lafın gelişi yaw
emin ol oda onu lafın gelişi olsun diye yazmıştır
bunlar üzücü hatta can sıkıcı ama gelip geçici şeyler
Neyin özentiliği anlayamadım? Böylesine bir kareografi hazırlandıysa benim haberim olmayabilir. Madem bu kadar iyi hazırlandı gösterin göreyim, evet haklısını güzel olmuş diyeyim..
valla liverpool deplasmanında neden 1 puan cıkmasın bence omacta liverpool gol atarsa uzaktan atar
olur niye olmasın futbol bu sağlam bir forvet hattı olmayan Liverpool'a karşı beraberlik hayal olmazOriginally Posted by anakonda52
tabi kardes yanlız ingilteredeki maclarda uzaktan sert sutlardan cok korkuyom
tabi kardes orda bence pozisyon buluruz çünkü onlar bizim üstümüze gelecek
Rakibimiz Liverpool hakkında
Yer: Anfield Road (Liverpool)
Saat: 21:45
Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba
Son lig maçlarında Everton kendi sahasında evire çevire 3-0 yenmişti.
PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..
Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..
İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..
Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.
Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..
Alıntı:
Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0
Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.
Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:
Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.
Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez
PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.
Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa
Maç için anca yorum yapıyorumda maçta 89. dakikada kaçan golde bende kahroldum yazık oldu Galatasaray'a ben kendi düşüncem bu gtupta ya3. oalcak ya 4. ilk 2 çok zor.
çok doğru..zaten biz bu oyunla uefa yı hedeflemeliyiz..2.tura çıksak noldur.allah korusun eziliriz..Originally Posted by batuhan1907