Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

dene bakalım

taktigi indiremiyorum arkdaslar yardim ederimisiniz

Bİ Bakalim Dostum...

link bozuk bide bugün girdiğim bütün yabancı cm-fm siteleri'nde sunucu bulunamıyor yazıyo

linki yeni test ettim çalışıyor oyuncuları iyi yerleştirip deneyin çok hoş sonuçlar alacaksınız

abi benim bilgisayarda mı sorun war indiremiom bi tek bu site deil deiğer yabancı fm siteleride açılmıyo

kardeş senin taktiği, 4-1-3-2 ile çürüttüm haberin olsun..

4 lü defans DC ler çakılı, DRL normal..
    3 lü orta saha, ikisi DM, bir tanesi hızlı AMR veya AML
    2 hızlı forvet.. sonuç senin taktiği oynayan milan a karşı 6-1 lik galibiyet.. taktiğinin olayı orta sahada bitiyo.. orta sahadaki elemanlarını kitleyince ve DM olarak defansif anlayışlı 1 elamanı 4-1-3-2 in 1 lik kısmına yerleştirince, orta sahan iş yapamıyor.. atak yaparken de kanatlardan çıktığım için orta sahan kanatlara dağılıyor ve kontra ataktan çok gol yiyor..

zayıf takımlara karşı başarılı olabilir yine de..

Eyvallah dostum sagol...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bu taktiğin aynısı fm 2006 içinde vardı

Daha closing down nedir bilmeden hazır taktikle yeneriz diye deniyorsunuz , stamina , acceleration gibi özellikleri olan mesela sissoko gibi adamlarınız yoksa closingin anlamı yok çünkü basana kadar pas yapar adamlar en güzel liverpoola gider bu tür taktikler xavi gerard sissoko 3lusune.

11. Default

eywallah saol

Default Bindirmeler !!!

Arkadaslar taktik guzel ve basarili olunabilir calisilir ve kendi takim ozelliklerine gore biraz ayarlanirsa sonucta al bu taktigi sampiyon ol dememis arkadas ve ben bu taktik ustasi arkadasdan chelsea gibi takimlara karsi bizim turk takimlarinin kullanabilecegi bir taktik hazirlamasini istiyecem ornegin galatasaray ile chelsea maci var caresiz kayip basliyorum maca yani ilk dakika olmasada 5. dakika gecmeden gollere basliyor chelsea o yuzden biraz taktik destegi alirsam iyi olur diye dusunuyorum ki bence bu sorunu yasiyan cok arkadasim vardir simdiden ilgine tesekkur ederim tigris !

Quote Originally Posted by blueking View Post
    Arkadaslar taktik guzel ve basarili olunabilir calisilir ve kendi takim ozelliklerine gore biraz ayarlanirsa sonucta al bu taktigi sampiyon ol dememis arkadas ve ben bu taktik ustasi arkadasdan chelsea gibi takimlara karsi bizim turk takimlarinin kullanabilecegi bir taktik hazirlamasini istiyecem ornegin galatasaray ile chelsea maci var caresiz kayip basliyorum maca yani ilk dakika olmasada 5. dakika gecmeden gollere basliyor chelsea o yuzden biraz taktik destegi alirsam iyi olur diye dusunuyorum ki bence bu sorunu yasiyan cok arkadasim vardir simdiden ilgine tesekkur ederim tigris !
    arkadaşım kusura bakma PC de problem var oynamıyorum oyunu bu ara tamir olursa yardımcı olmaya çalışırım kusura bakma

sağolasın deniyip yorum yazıcam

deniyicem taktik i saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

guzel taktıge benzıyor.ancak ben ortadakı ıkı kısıyı kanatlara cekerım herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Sagolasin usta deneyim buraya yazarim sonuclarini

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

beyler bindirmeler V1 bir daha yayınlarmısınız Bu arada V3 için iyi çalışmalar

Nesil
    2006
    Yer
    -

abi bu taktik deplasmandaki takımlar için bire bir deneyin görün...

http://rapidshare.com/files/28259084...meler.tac.html <<< taze bindirmeler v1.0 linki

işinize yaramasına sevindim v3 için elimden geleni yapacağım iyi eğlenceler

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

arkadaşım çok teşekkürler yalnız taktik süper v2de öyle ama fmnin genelinde top sende olmayınca yada baskılı oynamayınca başarılı olunmuyor bu anlamda ikinci verdiğin taktikde orta alan çok boş kalıyor başarılı olunuyor ama hep adamları izliyoruz hücüma iyi çıkıyoruz fakatadamalr çok boş geliyo V3 yaparken bunlara dikkat etmende fayda var bide oyunu sadece kanatlara yıkma her yerini kullan

Vallahi de billahi de tam istediğim gibi bir taktik olmuş v3. de sabırsızlıkla bekliyom bir daha ki çalışmalarında başarılar diliyorum...
    YAŞASIN TURKSPORTAL

Default Bindirmeler v 3.0

***BİNDİRMELER V 3.0 ***

Arkadaşlar bindirmeler taktik serisinin 3. versiyonunu upload ettim.Klasik 3 forvetli heyecanlı oyun tarzı bu versiyonda da devam ediyor.bu versiyonda takımımız rakibe çok az pozisyon verip çok az şut çektiriyor.bunu da bütün takım halinde defans yaparak sağlıyor,ilerideki 3 forvette dahil tam saha pres ana fikir.tam bir heyecan ve şov taktiği...

kontra atak üzerine kurulu 3 orta saha ve her ana patlamaya hazır 3 forvet ki genellikle her maç ortadaki forvet şovunu yapıyor..eğer bir şansızlık yaşamazsanız (örneğin erken gol yeme yada erken kırmızı kart görme gibi,yada rakip kalecinin hayatının maçını çıkarması..) maçta mutlaka pozisyon buluyor ve az pozisyon veriyorsunuz.zaten bu tarz şansızlıkları önlemenin yolu yok hangi taktik olursa olsun.

gelelim teknik detaylara..özetle..

mentalite: tüm takım halinde defansif...çok az pozisyon veriyoruz,zaten 3 forvetle her an pozisyona yakınsınız..

creative freedomrta sahadaki 2 ileriye yönelik orta sahanınki yüksekozisyon bolluğu olsun diye.diğerleri is orta ayarda,takım oyunu oynansın diye.

passing: direct... ilerideki 3 forvet sürekli topla buluşuyor...

closing down: yüksek.. alan bırakmıyoruz rakibe..

marking: 4lü defans man marking.gerisi zonal tight marking.. alan daraltma böyle olur..

tempo: quick..

tackling : 2 orta saha hard gerisi normal..göreceksiniz o 2 orta saha rakibe top yaptırmayacak..

time wasting:rarely:top oynayacağız kardeşim..sok topu oyuna rakipten tırmıyoruz..

defansif line : push up..tam saha pres ancak böyle oluyor..çok denedim ve en uygun ayarı buldum..

ve kontra atak..down both flanks..

**taktiğin uygulanışı**

DC:biraz hızlı olsa iyidir,boylu poslu olması extradan çok işe yarar.

DR/L:yine hız önemli.

MCdeki sol ve sağdakiler:AMC tarzı olsunlar.şut felan çeksinler işte.

MC deki ortadaki adam:amele tarzı olsun,DMC olsun ama passingi iyiyse çok pozisyona sokar.

FCrtadaki forvet iyise coştunuz demektir.boylu olması tercih sebebidir.

FR/L: süratli olmalı desem yanlış olmaz.yavaş olursa pozisyon sayısı çok azalır.çok süratliyse rakibin sağ ve sol beklerinin başı döner dumur olur.

kaliteli bir takımla bu taktikten çok keyif alırsınız,zayıf bir takımla denemedim ama ileri forvetler ve defans iyi olursa çok süpriz sonuçlar çıkabilir.oyuncuları dikkatli yerleştirin.DMC niz akıllı olsun.forvetin sağ ve soluna kamyon gibi birini koyarsanız 9 kişi oynarsınız maçı.forvetin ortasındaki adam çıt kırıldım olmasın biraz ayakta durabilsin.

bu taktikle başarılı olamadım ne yapayım?

1-en az 5-6 maç deneyin bakalım noluyor.
    2-tempo genişlik ve defansif line ayarlarını kendi takımına göre ayarlamaya çalış.biraz uğraştıktan sonra mutlaka gol şov başlayacaktır.

taktikle ilgili hertürlü soruyu sorabilirsiniz.kendi deneymlerinizi de mutlaka bildirin sevinirim.iyi eğlenceler...
    iyi eğlenceler diliyorum.

( son maçımda beşiktaş ile gençlerbirliğini 9 kişiyle yendim 1-0 .ilk kırmızıyı 15. dakikada 2.yi 68. dakikada görmeme rağmen..kırmızı kart gördüğünüzde 3lü forveti bozmayın orta sahanızdan feda edin..)

LİNK : http://rapidshare.com/files/31530889..._v3.0.tac.html

İSTEK:moderatör arkadaşlardan birisi konunun başlığını bindirmeler V3 diye değiştirebilirmi acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ooooo beklenen taktik cıkmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeş taktik çok güzelmiş...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yaw bu taktikte kanatlar otobana dönüşür.. cok pozizyon verilir.. tabii güçlü profesyonel takımlara karşı.. ama türkiye ligi için ideal..

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Kardeş taktik çok güzelmiş...
    sağol kardeş inşallah işine yarar..

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    yaw bu taktikte kanatlar otobana dönüşür.. cok pozizyon verilir.. tabii güçlü profesyonel takımlara karşı.. ama türkiye ligi için ideal..

beşiktaşla deplasmanda barcelona ile oynuyorsan hangi taktiği koyarsan koy işin çok zor.ben ne kadar riskli de olsa bu taktikle çıkarım öyle maçlara.futbol anlayış farklılıkları olabilir.lucescu tırsak oynayarak çok başarılı oldu ama ben o stili hiç sevmiyorum zevk almıyorum.ya o kadar defans yapıyorsun son 10 dakikada 1 gol yiyorsun deli ediyor beni.madem öyle bende delikanlı gibi ofansif oyun cuları yığarım sahaya gol yersem yerim ama bende gol atma ihtimalimi en yükseğe çıkarırım.tabiş böyle bir taktik büyük takımlarda çok daha işe yarar.fenerbahçe ile denemedim ama çok iyi tutacağını tahmin ediyorum.sola tuncayı sağa deividi ortaya kezmanı koysan o bile yeter.beşiktaşla ligin ilk 11 haftasını oynadım hiç transfer yapmadan,9 galibiyet 2 beraberlik oldu sadece 1 gol yedim 11 haftada düşün yani.o gol de kırmızı kart gördük fantaziye kalktım time wastingi artırmadım öyle oldu.

büyük takımlarla oynuyorsan çoğu taktik işini görecektir ama bu taktikle çok fark atar zevk alırsınız.olumlu yada olumsuz tüm geribildirimler için teşekkürler.

Sheriff Misafir

Başlığı tekrar düzenledim..
    Rapid linklerini kaldırıp sadece ss ler koymalısın veya sekopej yada bu alanda görevli diğer arkadaşlarla irtibat kurarsan taktiğini siteye ekleyebilirler.. Rapid vb. sitelerin linklerini koymak yasaktır..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Başlığı tekrar düzenledim..
    Rapid linklerini kaldırıp sadece ss ler koymalısın veya sekopej yada bu alanda görevli diğer arkadaşlarla irtibat kurarsan taktiğini siteye ekleyebilirler.. Rapid vb. sitelerin linklerini koymak yasaktır..

teşekkür ederim,yöneticilerden bir arkadaşla irtibata geçtim taktiğin siteye eklenmesi için.eklenene kadar linki kaldırmıyorum link 22. sayfada ama yine de kaldırmamı isterseniz kaldırırım.

fsavgi - sen sağol kardeş.

biler-sigamesin official forumunda bindirmeler taktiğini bulabilirsin biraz ingilizce gerek sadece.şimdilik 22. sayfada duruyor rapid linki ama kaldırılacak.

herkese iyi eğlenceler.

herkese iyi eğlenceler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniyelim bakalım v.3'ü

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri