Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011
301 ile 312 arası toplam 312 sonuç

Konu: Türkiye Kupası

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Avrupada olması iyi olmaz bence..sonra çıkacak söylentiler " Türkiye bu maçın güvenliğini sağlayamıyor" yönünde olur...Zaten Türkiye'de Olimpiyat gibi bi stad varken hiç gerek yok avrupaya...

Ancak Süper Kupa uygulaması olursa eğer (lig ve kupa şampiyonunun aralarında yapacağı maç) O maç Almanya'da vs. avrupa ülkelerinde oynatılabilir Eylül veya Ağustosta...
    Almanya'da oynanmasının nedeni gurbetçilerimizin yılda bir kez de olsa türk takımlarını stadtan seyretme şansı olabilmesi için diye biliyorum ben.Eğer Almanya'da oynanma kararı çıkarsa sebebi bu olacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ya tabiki öyle..O nedenle olursa eğer süper kupa orda oynansın ztn.. "Avrupa güvenlik sağlayamadığımız için orda oynanmasını istediğimizi düşünür" dedim ben sadece.. Bir de Türkiye kupası adı üstünde..Türkiye'de, olimpiyatta oynanmalı bence
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

bence izmirde oynansın

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

gene 15000 kısıye oynancaksa olımpıyat yerıne samıyen de oynansın..hatta bursa da oynansın..olımpıyat stadında yapılacaksa da fıyatlar dusuk tutulmalı ve saat erken olmalı gecen senekı gıbı 9 da olmamalı..

Kadıköyde oynansın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

e herkes demiş ben de deyim..Adana'da oynansın..20.000 kişilik mükemmel çimlere sahip stadyum boş boş duruyo.. Hava da yaz havası zaten 30 derece
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olimpiyat Stadı'nda oynanmalı.Hatta bundan sonra yapılacak tüm Türkiye Kupası finalleri orda oynansın ve bir gelenek haline gelsin bu.Süper Kupa finallerinin her sene Monaco'da oynanıyor olması gibi mesela.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Olimpiyat Stadı'nda oynanmalı.Hatta bundan sonra yapılacak tüm Türkiye Kupası finalleri orda oynansın ve bir gelenek haline gelsin bu.Süper Kupa finallerinin her sene Monaco'da oynanıyor olması gibi mesela.

Katılıyorum..Monaco cidden süper olur Hatta f1 yarışıyla çakışsa da 2sini birden izlesek
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

T_EngineeR_GFB Misafir

Arrow olabilir

süper süper dostum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    bence izmirde oynansın
    Dileğin yerine geldi hurmet.Türkiye Kupası finali 3 Mayıs'ta İzmir Atatürk Stadı'nda.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

final
    bjk:
    FENERBAHÇE:
    3 mayısta peki fener 2 kupayı alınca neolcak süper kupada mı otomatikman bizim olacak
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

çok komik hahah

Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011

Mesaj Yetkileri