Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Seedorf, tabi şu andaki Seedorf değil. 33 yaşında ama iyi bir performans gösteriyor. Zaten alternatif olması için aldım. Takımı kurtaracak adam Kevin Larsen, Seedorf değil. Skjelbred'i Man. United istiyor bilmiyorum satsam mı satmasam mı? Kararsızım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bence satmamaLısın şampiyonLuğu düşünüyorsun.. o zaman eLinde tutmaya bakmaLısın
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

şampiyon akışır oynuyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Seedorf yedek herhalde. İsabetli derken kanat oyuncusu eksikse orada kullanabilirsin demek istedim.

Neyse. Sen kaçıncı yıldasın şu anda?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

4. sezondayım işte. Galiba 2009 oluyor. Şaka bir yana şampiyonluk çok zor gerçekten. R.Madrid ve Valencia hiç puan kaybetmiyor yani. Benim tüm maçlarımı almam lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Valencia'da Jo**uin'le Vicente olduktan sonra tabi puan kaybetmez ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bence sırf jo**uin le vicente değil ..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ne diyorsunuz, bıraksak mı be abi? Çok takım var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

at madridle oynadığımda bende senin gibi onların altında kaldım hep 3 sezon oynayıp bırakmıştım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ama pes etmemek lazım. Pes edip de pesi açmamak lazım. Sonuna kadar...

Hiç bir hedefim olmasa R.Madrid'i oynayacağım her maçta yenmek tek hedefim olur. Sonuçta şampiyonluk tek seçenek değil benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

doğru diyosun tabi ... ama o zamanlar daha çocuktuk ...

ne yani bu kadar emek verdiğin takımı 3 sezonda silicekmisin yannış mı tanıttın kendini bize

Nesil
    2006
    Yer

Yok canım Emrah abi Pes açmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

yok bana diyor erdem. zaten okullar falan açılmıştı mecbur bıraktım zaten ..

15. Default

yazılıarnı zevkle okuyorm gerçekten çk güzel..

emrah taouris miydi neydi o taktikle oyna sampiyon olmazsan neyim sadece kanat oyunuclarinin oklarini bir kademe cikar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

öyLe hemen pes ediceksen bu kadar kasmanın ne anLamı vardı emrah devam iLLa başarıcaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şaka yahu, Emrah pes edip pesi açar mı hiç? Asla!!!

UEFA grup maçlarına başlıyorum artık ama Glaskow'lu Ferguson'dan çekiniyorum. İnşallah bir şaka yapmaz bana. Hedefim 1. lik ama 2. lik de fena sonuç değil. Grubum dişli gerçekten. Newcastle ile liderlik için kapışırız bence. Şimdi açayım oyunu, akşam Fener'in maçını izledim ve skorunu bildim. Sırada FM var. Bu kez skoru kendim oluşturacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

hadi bakalım emrah ...

Nesil
    2006
    Yer

Bence kesin liderlikle çıkarsın.Newcastle kim yaa Atletico'nun yanında...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

eee gelişme yokmu emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

Hic bosmadan devami gelsiiiiiiiiiiin
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Malesef Newcastle'a yenildim ama averajla grup lideri oldum. 1 yenilgi aldım diğerlerini kazandım. Eşleştiğim takımın adını hatırlayamadım da kolay bir takım yani onu da geçerim. Size birşey soracağım. Bu grup maçlarından sonraki tur hangi tur oluyor. Çeyrek finalden bir önceki tur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok ondan sonra bır tur daha var sonra ceyrek final

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default CHEMrah TV'den Sosyal Mesaj!!!

CHEMrah TV Hile Karşıtı Gösterilere Destek Verdiğini Açıkladı. İşte hile yapma-ma-nın yolları :

Birazdan anlatacaklarım bir fikirden ibarettir. Katılmayabilirsiniz ama gerçekliğinin, tarafımdan sağlaması yapılmış şeylerdir. Önce "hile nedir" ile başlamak istiyorum.

Hile : Oyundan zevk alınamadığı anlarda yapılan, oyundaki küçük düzenlemelerdir.

"Oyundan zevk alınamayan anlar" derken ne anlıyoruz peki. Başarısızlık mı sadece? Hayır sadece bunu anlamamalıyız. Soruyorum şimdi, Galatasaray, Arsenal'e UEFA finalini kaybetseydi biz zevk alamayacak mıydık? Tabiki hayır. Eksiğimiz ne peki? Esksiğimiz yapabileceklerimizi değil de yapabildiklerimizi düşünmemiz. "şampiyon olamadım" yerine "bir gün şampiyon olacağım" diyebilsek hiç hileye gerek kalmayacak.

Oyundan sadece başarıyla zevk almak pek doğru değil. Belki oyunu oynama süresi kısıtlı olan birisi kısa sürede tadına varmaya çalışıyor olabilir ama sürekli oynayan birisi için hedefsiz kalmak çok kötü birşeydir. Unutmayın ki vitrindeki bir kazağı almak istemek ve ona zor ulaşmak size daha çok zevk verecektir. Mağazanın sahibinin onu vitrinden çıkarıp "al senin olsun" demesine bir süre sevinirsiniz ama artık bir hedefiniz yoktur ve siz artık kazağa ulaşınca mutlu bir insan olamayacaksınız.

İşte hile yapmamanın yollarından biri de kariyerinizi anlattığınız bir hikâyenizin olmasıdır. Nasıl mı olacak? Kariyerinizi bu şekilde anlattığınız zaman, aslında göremediğiniz şeyleri görecek ve daha başarılı olacaksınız. Mesela ben F.Torres'i o kadar anlattım ki artık, bir bardak suyu kaç yudumda içtiğini biliyorum. Bunun için A.Madrid'in web sitesini takip ediyorum ve o kadar keyif alıyorum ki anlatamam. İnternette dolaşırken çok ilginç fikirler geliyor aklıma. Böylece yazdıklarımda hiç zorlanmıyorum. Sırf başarı için değil tabi bu hikâyeler. Mesela siz, bir Manchester United - Liverpool maçını 5 dk da oynayıp geçmeyi mi tercih ediyorsunuz? Futbol niye güzel o zaman? Bu maçı sayfalarca anlatmanın tadını ben hiç bir şeyden alamam. Evet, belki 2050'lere gelemiyorum oyunda ama 4 sezonda, oynayacağım 44 sezondan daha çok zevk alıyorum. Bunu size aşılamak zor biliyorum. Herkes yazmayı sevmiyor. Şu an evdeyim ve kimse yok açıyorum müziği ve yazmaya başlıyorum. FM aklıma bile gelmiyor yazarken. Sadece futbolu düşünüyorum. Sadece bir defa için denemenizi istiyorum.

Hikâye yazmakla oyundan zevk alabileceğinizi kabul ettiğinizi düşünüyorum ama yazmasanız da bu oyundan hilesiz tat alabilirsiniz. Mesela, bizim golleri vidyo rehberinde söylediğimiz gibi gollerinizi klip haline getirebilirsiniz, oyununuzla ilgili istatistiki bir analiz yapıp paylaşabilir, oyuncularınıza kalitesine göre puan vererek, gösterecekleri performansa göre zamanla bu puanların nasıl değiştiğini gösterebilirsiniz. Tıpkı lig puan tablosu gibi, oyuncu puan tablosu yapabilirsiniz. Daha o kadar çok ilgi çekici şey yapabilirsiniz ki, hem siz tat alırsınız hem de insanları eğlendirmek size ayrıca tat verecektir.

Son olarak diyorum ki hileden kurtulun, bazı şekerler yalayınca değil, çiğneyince tat verir. Bol FM'li günler...

Haber : Emrah Gürbüz - CHEMrah TV / Melitene
    Kamera : Murat Altııslanmaz
    Destek : Yurosıport
    Çaylar : Veresiye...
    Telefon : Parasını yatırmadığımız için kapandı.
    Su : Rota virüsü karıştı.
    Yazıyı düzenleyenler : Salih Modifier, Halit Organizer, Bilge Çeliker
    Yazının eklenmesini istemeyenler : Sema Hayır, Coşkun Olmaz, Cenk İnanmam
    Yazıcı çıktısı (basın kopyası) : HP All-in-One
    Amaç : Vardır elbet bir amacı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

emrah duyguLandırdın beni ya şaka bir yana dedikLerin çok doğru ve tamamen hakLısın FM den zevk aLmanın teK yoLu bu

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

haklisin emrah abi
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tabi zevkler farklı olduğu için kimisi FM Modifier'den de zevk alabilir ona birşey diyemem. Neyse, mesaj açık.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default İnanılmazı Başarmak!!!

İNANILMAZI BAŞARMAK

Az önce inanılmaz zevkli bir şey oldu. İspanya Kupası yarı final ilk maçında kendi sahamda Mallorca'ya 0-3 yenilmiştim. Tam tur gitti derken. Cesurca bir hamle ile Vucinic'i yedeğe çektim. Marcelo ile Zaccardo ise milli takımlarda olduğu için 3 önemli oyuncumdan yoksun çıktım. Ama deplasmandaki inanılmaz maçta, Gourcuff'un 2 asist, ve F.Torres'in 2 gollük müthiş performansları ve Aythami'nin harika kafa golüyle maçı uzatmalara götürmeyi başardım. Uzatmalarda takımı biraz defansif oynattım ve kontra atak oynamaya başladım. Leo Franco öyle kurtarışlar yaptı ki ben bile inanamadım. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve penaltılara gitti maç. İlk penatıyı F.Torres kaçırınca yüreğim ağzıma geldi ama Leo Franco tam 3 penaltı kurtararak hem maçın yıldızı oldu hem de Atletico'yu finale çıkardı. O kadar zevkliydi ki az önce aldığım 1-2 yeligiyle bozulan moralimi yerine getirdi. Bu büyük olaydan sonra Atletico taraftarları adeta çıldırdı. Bu heyecanı kaldıramayacağını anlayan bazı taraftarlar maç bitmeden stadı terketti. Maçtan sonra Madrid'in ünlü Zafer meydanında toplanan taraftarlar çılgınca eğlendi ve bu eğlence sabaha kadar sürecek gibi görünüyor. Bu inanılması güç zafer bizi gelecek için biraz daha umutlandırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ahh Be Torres'im sen neden Penaltıyı kaçırıyosun yaa

Hadi Geçmiş olsun abi 2 3 yaş büyümüşsündür bu maçtan sonra

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri