arshavin ve gago ya bi bakın derim
teşekkur etik yalnız bişey soracam ben bu oyundan önce uzun süre cm.03-04 oynadım oradaki oyuncular yok neden?
tabiki ve tabiki mokoena
Tabiki Kerlon{cruzeiro} biraz pahali ama adam dehset oynuyo![]()
gago
marcelo
defoe
kerlon
nuri
JUan manuel diaz
Burca Andrei
ridha
Butun sayfalari gorme firsatim olmadi fakat ilk 11 sayfada bu isme rastlamadim
Vincent Enyeama
Bnei Yehuda
220.000 EURO
Céspedes
Amc
tam bir asist makinasi![]()
gianpaolo pazzini,civelli,fredy adu (muhteşem) ,fernando forestieri,atila filkor,bueno(ispanyol/ortasaha forvet),hatem ben arfa,bendtner(danimarka/forvet),marica,acuna,raul albiol,irfan özkan,mannen-poquet(fransız/forvet),kiessling(alman/forvet),hunteelar....
daha çıkardı ama aklıma gelenler....
ale adında bir genç 19 20 yaşlarında botafogo da oynuyor defansif orta saha fiyatı da ucuz sayılır scoutum 2 milyon dolara alabileceğimizi söyledi ben alamadım henüz ama özellikleri gerçekten mükemmel
Bazılarını biliyodum ama kaleci olarak ochoa ve ustariyi unutmuşlar dikkatinizi çekti mi arkadaşlar
@sefaburan
Bende Millân'ın hızı o kadar yüksek değila ma Finishing ve Freekick 20lerde.
valla millanı dün akşam aldım takıma 5.75 e 20 yaşında ve güçleri 20 lerde wonderkid durumda.....bakalım bide iyi oynarsa ne milan ne roma ne inter ne juventus tanırım....ve şili milli takımı tam bir felaket ne futbolcular var öyle şaşırdım valla...
salvatore foti
Kaleci Enyeama güzel kaleci tavsiye ederim
Buraya Dikkat Beyler..!
Jo - Santrafor - Yaş:20 - 17 maç 15 gol 5 asist 9 maçın adamı
Mauro Zarate - Santrafor - Yaş:20 - 23 maç 16 gol 3 asist 1 maçın adamı
Pablo Vitti - Santrafor - Yaş:20 - 22 maç 12 gol 7 asist
Augusto Fernandes - Ofansif orta saha (sağ,orta) - Yaş:21 - 4 gol 17 asist
Sherman Carderas - Ofansif orta saha (sağ,orta) - Yaş:17 - 31 maç 15 gol 22 asist 9 maçın adamı
Ve İşte.!! Carlos Vela - Ofansif orta saha/Forvet (orta) - Yaş:18 - 14 maç 25 gol 2 Asist 4 maçın adamı
beşiktaşın alt yapısında 15 yaşında batuhan var onu almayı deneyin özellikleri harika zaten o çocuğu gerçektede ingiltere de bi organizasyona davet ettiler çok ii oynadığından dolayı bence bi deneyin zarar gelmez![]()
tomas sivok dmc de yarar getirir size bilmiyorum ilk sayfalara bakmadım amrfc mokoena amlfc sezer öztürk yasin karaça bunlarda yarar saglar size![]()
Altyapidan...
![]()
Altyapidan...
![]()
@ pavlenko
çok küçültmüşün hiçbirşey gözükmüyor![]()
Hatirlayanlar vardir (ilk ben buldum demiorum) Anatoli Todorov super bi golcuydu bi de Pablo Nino vardi bi ara adamin formundaki 5 macin 5 i de 10 du bu kadar kolay adam geen birini daha gormedim
![]()
çok kaliteli futbolcular var bazilar GS alt yapısında doru demişler GS alt yapısı
futbolcu fabrikası diye