Öyle degil burak ilk yarida gerets tüm oyuncularini degistiriyodu.Ikinci yarida böyle degil gerets.Hem degistirmek önemli degil,önemli olan yerinde adamlari oyuna sokup gücsüz,etkisiz adamlari oyundan cikarabilmek.Gerets bunu yapamiyor.
bittimi maç ne oldu skor kayboldu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ahhhhhh beee çizgiden çıkardı Tomassssssss![]()
Son dakika dayan aslanım dayan derken yüreğim ağzıma geldi , gol olmadı ama genede bayrak havada , son 20 sn.
Maç Bitti
Gs:2
Ts:1
maç bitti tebrikler gs...
mac bitti.Galatasaraya tebrikler.
GaLatasaray Maçı Kazandı 2-1 TeßrikLer..!!
Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Hakettik ve kazandık .. Hakeme rağmen ..
oh be kazandık!
biz de tebrikleri kabul edelim bari!
Galatasaray kazandı 2-1 ...
Maç bitti , 3 puan bizim.. Derin bir nefes aldım rahatladım..
ohhhhhh be ohhhhhhhh şu 2 haftayı da atlattık ve fikstür de öenmli maçlar aradan çıktı fb hariç..
maçı izlemedim ama inşallah güzel oynuyarak almışızdır
Ligin kaderi artık 31,32 ve 33. haftalara kaldı. İlginç kayıplar olmazsa.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ne Trabzonun YeniLdiğine Nede Galatasarayın Yendiğine üzüLdüm ÜzüLdüğüm tek Şey Keşke Musanın Ayağı KırıLmasaydı GaLatasaray Trabzona Fark Atsaydı Yazık oLdu Yazık....!!!!!!!!![]()
Ziya Dogan nasil bir teknik direktördür?? anlamis degilim
Adam takima hicbir katkisi olmayan Erseni alacagina Ceyhunu oyundan aliyor soktugu adamda sakat dedigi Yattara?
valla ya musa ya çok üzüldüm. 2 yerinden kırık varmış. gerçekten çok yazık oldu.
Futbolun en kötü yanı bu sakatlıklar özellikle 2 yerinden kırık olması insanı daha da üzüyor.En yakın zamanda sahalara dönmesi dileğiyle.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
öncelikle hakemi yüksek(!) performasından dolayı kutluyorum. Takım gerçekten çok iyi oynadı özellikle iliç ayhan arda bermuda şeytan üçgeni gibiydi sonuna kadar hak ettik ve aldık
aygün canım nerdesin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçmiş olsun Musa'ya
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
şimdi 2 hafta deplasmana gidiyoruz onlardan mutlak 3 puanlarla dönmeliyiz.
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Zor bir maçtı.Musa'nın ayağının kırılmasına üzüldüm.Adam ekmek parasından da oldu![]()