Erdem abi burda kontak kurduk bekliyoruz..
Saatler 22.15i gosterdiginde Wigan kumede kalacak![]()
Erdem abi burda kontak kurduk bekliyoruz..
Saatler 22.15i gosterdiginde Wigan kumede kalacak![]()
ewet bende bekliyorum
Bakın arkadaşlar boşuna bekliyonuz. Benim şampiyon bitirme ihtimalim bile Erdem'in küme düşme ihtimalinin 3 te 1 i falandır yahu![]()
Bizim taraftarlardan Wigan'a destek !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oldu Cacık.Bakın arkadaşlar boşuna bekliyonuz. Benim şampiyon bitirme ihtimalim bile Erden'in küme düşme ihtimalinin 3 te 1 i falandır yahu![]()
İşte İngilizlerin düşünceleri![]()
Bu da Aston Villa Taraftarından![]()
Gözlerim Yaşardı..
Hem sevindim hemde çok sevindim..![]()
wigan taraftarları bu akşam oynanacak b'burn maçı hakkında oldukça endişeli.öyle ki sabah saatlerinde jjb stadium etrafında dolaşan bu sihirbaz wiganlı da maç öncesi menajerleri üzerinde baskı oluşturarak maça konsantre olmasını sağlamak ve onu uyutmamak konusunda oldukça kararlı gözüküyor
adama yazmayı bilmiyormuş baksana küçük harfle yazmış![]()
macin baslamasina saatler kala Wigan taraftarlari kulübü yanliz birakmiyor.Macin oynanacagi stada giden taraftarlar pankartlar acip Erdem Kazan´a güvendiklerini belirtti!
![]()
Wigan Athletic takimin Taraftar Grubu Wiganli Genclik Wigan meydaninda stada dogru yuruyerek macin saatini beklemeye basladi.Grubun Turk uyelerinden Can Kurtaran basina soyle konustu...
Wigan klubu 75 yillik tarihinde buyuk zorluklar atlatip kupalar kaldirmistir.Biz inaniyoruz bu aksam Blackburn karsisinda iyi bir sonuc alacagiz.Teknik direktorumuz Erdem Kazana guveniyoruz.Bu camia onu seviyor ve ona inaniyor.WIGAN KUMEDE KALACAKTIR![]()
![]()
inşallah 22.15'te burda olurum.
oba stad şimdiden dolmaya başlamış hadi hayırlısı![]()
maç kaçta![]()
bekliyoruz ...................
Arkadaşlar Erdem'in şansı arttı. Hani demiştim ya benim şampiyon olma olasılığımın 3te1i diye. Ben şampiyon oldum,Aston Villa ile. Sıra Erdem'de o zaman ne diyelim
Ama küme düşer size söyliyeyim...
Wigan Kümeye!!....
22:10 gçioo ama maçı göremiorm![]()
şuan maçı 4. kez oynuyo![]()
erdem abi yazıyo şuan profilinde öyle diyor![]()
Epey atraksiyonlu gecti herhalde son mac![]()