Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 350 sonuç

Konu: Oyuncu Paylaşım Alanı

1. Default

alin size muthis orta saha her yerde oynar
    Vinicius Pacheco

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by redalper View Post
    alin size muthis orta saha her yerde oynar
    Vinicius Pacheco
    renato agusto ve fellype gabriel de müthiş.orta sahanın her yerinde oynayabilio

eddie johnson cok super bi golcu her takima lazım...

Arkadaslar Vagif Djavadov diye 18 yasinda Azeri bir forveti Eskisehirspora almak icin takibe aldim.Eger alirsam yarali olurmu takimima?

Gustavo Oberman Ve Gyan Asamoah Siddetle Almanizi Oneririm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yoaan Folly 180 k yaş 21 süper bir oyuncu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Vagif Djavadovu aldim bakalim nasil bir oyuncu olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Vagif Djavadovu aldim bakalim nasil bir oyuncu olacak.
    Kaç para verdin...

alexandre internacionel de 4 sene snra süper oluo bide tabiki nicolas millan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cardenas bayağı iyi. Ben alt yapıya almıştım, başka takıma geçince yeni gelen menajer ilk takımda oynatıyor şimdi...

Default ilk 11...

Muhammed zidane fiyat 2.8 m$

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Kale --->Marcelo Grohe,Igor Akınfeev
    *Defans* --->Micah Richard,A.Vanden Borre,Marcelo
    O.Saha --->Kennedy Bakırcıoğlu(Türk Uyruklu),Freddy Adu,Kerlon,Renato Augusto
    Forvet --->*Celsinho*,R.Babel

6 yabancı kontenjanını bunlardan alırsan kimse önüne geçemez...

Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım
    Kardeş burası oyuncu paylaşım alanı.Oyuncu istek bölümü değil...

capurro war 120k ya alabilirsin bu sezon sakaryada oynayan futbolcu sakaryada kiralikdı ondan tekrar argentinaya dönüyo takımı colon..ordan al özellikleri süper ve her takımda oynar..
    forwet istiyosan argentina milli takımına gel ordan kenarda DOMESTİC yazıo ordan tum kulubleri görebiliyosun ordan tek tek bak takımlara ucuza süper oyuncular oluyor!'
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar tsl gelebilecek en iyi oyuncu iddaa ediyorum LEANDRO LİMA.sadece özellik olarak demiyorum özelliklerini kullanma açısından ve tsl'ne uyumu acısından süpper bir oyuncu 4m dolara alabiliyorsunuz ilk sezonda ve formuyla degeri 15 20m dolara gelebiliyo..!!Bi deneyin hak werrceksiniz!!

ilk sezonum fenerbahce ile alex i 10$ sattim kevin kuranyi fredy adu ve marcelo u aldim su anda takim super oynuor turk olarak onerecegim iyi bi oyuncu deniz baykara hem ucuz hem etkili

arkadaslar bu konuyla ilgisi pek yok ama affedin...
    hepinize bir sorum olacak..ben su an ankaragucundeyim we 2.sezonum kadroda 5 tan yabanci oyuncum war:
    Eduardo ratinho
    Fellype gabriel
    Luizao
    Juvenal
    Eddıe johnson
    bir de celaleddın kocak war sorunum ise bir yabancı oyuncu daha almak istiyorum ama alamıyorum oyunculara teklif gonderince "kadroda 6 yabancı oyuncudan fazlası olamaz(su an 6) diyor we benim celaleddinimin türk pasaportu da war
    böle olmasının sebebini bilen warsa ya da başına gelen warsa lütfenn bana acıklaya bilir mi cwplarınızı bekliyorum arkdaşlar....

kiralık yabancı oyuncun olabilir.başka kulübe kiraladığın yabancı oyuncular aynı zamanda senin kontenjanını da dolduruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Evet bende Arshavin i alamıyorum diye deliriyodum sonradan öğrendim ki yabancı kiralık oyuncularım mış sorun

20. Default

Colo Colo'dan Matias Fernandez 7.5 Milyon Euro

Quote Originally Posted by Ayberq1907 View Post
    kiralık yabancı oyuncun olabilir.başka kulübe kiraladığın yabancı oyuncular aynı zamanda senin kontenjanını da dolduruyor.

yoq kardes benim baska yabanci oyuncum da yok ki kiralik gonderiyim artik bilgisayar mi algilyor nedir ama ole olsaydi ben trabzonsporu almisseken celaleddin yabanci die gozukmuodu..nese yine de tesekkur ederim ilgilendiginiz icin...

carlos antonio ferreira da silva junior...
    flamengo da oynuo fiyatı sadece 65K 18 yaşında bi st.
    kartalsporu süperlige çıkarim olk işim bunu almak olacak

bi de getafe de mantorras var biraz pahalı ama (1.8M $)...
    lebohang makeona var yaklaşık 800k $ alırsınız güney afrikalı milli ve henüz 21 yaşında.
    takımına da bakın mutlaka...

ben size yazim 5-6 tane adamda sizi şaha kaldırsın başlıyorum
    Micah Richards
    Bu adam çok ii bi defans bunu hangi takıma alıcanıza bağlı büyük takıma alıyosanız önce 2-3 sene kiralayın sonra banko oynatın
    Sherman Cardenas
    Bu adam 22 yaşında müthiş bi forvete dönük adam oluyo bu adamı 22 yaşına kadar kiralayın sonra banko oynatın ve müthiş teklifler yağar bu adama
    Theo Walcott
    Bu adam müthiş bi sağ açık oyuncusu oluyo bunu arsenalden ne pahasına olursa olsun alın ve sonrada 22 yaşına kadar kiralayın profili kötü oluyo ama maçtaki performansı süper
    Gonzalo Higuain
    Çok müthiş bi forvettir 23-24 yaşına kadar kiralayın bunu sonra oynatın ve görün sonucu ben bu adamı başta alamadım liverpoola manchestere gitti sonra onlardan 65milyon $a aldım
    Bojan
    Barcelonanın alt yapısından çıkan süper bi forvettir bunu 22 yaşına kadar kiralayıp oynatmaya başladığınız anda gol kralının adının ilk 15 haftada belli olduunu görürsünüz bu adam bende golden boatı aldı
    Gerald Pique
    Bu adam manchester untedin alt yapısından çıkıyo ve müthiş bi defans oluyo bu adamı 21-22 yaşına kadar kiralayıp oynatmaya başlayın ve çok ii bi defans oluyo ama çok büyük transfer teklifi gelmiyo
    Wijnaldum
    Bu adam sağ kanatta oynuyo sol kanatta ve müthiş oynuyo bu adamı 23 yaşına kadar kiralayın ve bi senede değişmeceli oynatın sonra yararını görün sonraki sene
    Carlos Vela
    Bu adamda çok ii bi forvet oluyo ama 21-22-23 yaşına kadar fln kiralamanız gerekiyo müthiş bi performans göstermesi için
    Marcelo
    Bu adam fluminenseden yetişiyo bu adamı alcanız takıma bağlı büyüğe alıyosanız kiralayın küçüğe alıyosanız oynatın 24-25 yaşında müthiş bi sol bek oluyo

Bu dediim adamları alırsanız ve dediim yıla kadar kiralarsanız gelecein takımını kurmuş olursunuz

Ve bide bir futbolcunun personel görüntülerinde WONDERKİD yazıyosa gelecekte müthiş bi adam olur demektir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

arkadaşlar ben yetenekli oyuncular arıyorudum.Buınlara rast geldim..Bi bakın Es geçmeyin!!!

Jorgo Valdivia-Palmeiras

Reinaldo Navia-San Luis

Chamagol-Chivas

schalke den kaleci manuel neuer 22 yas 2.5 milyon ytl ye
    slovan liberec ten libor novotny (am/f c) 19 yas 300 bin ytl ye
    argentinos tan gonzalo grigori (d/wb r) 23 yas 100 bin ytl ye
    river dan higuain (am/f c) 20 yas 8.5 milyon ytl ye

alabilirsiniz

baska bi konuya daha yazmistim tekrarlamak istiorum
    fluminensedeki marceloyu forvet pozisyonuna calistirip forvette oynatmanizi tavsiye ediorum.oyundaki eniyi forvet oluo arkadasler 70in ustunde gol attigi sezon bile var.pisman olmayacaginizi garanti ediorum

bence kerlon u alın derim adam 2. sezonunda gol makinası oluyo bende 29 maçta 27 gol attı hemde genc..

Omar Esparza: Oyunun başında 1-2 milyon euro'ya alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sol ayaklı dl, dmc, aml... heryerde oynuyor.
    Jelle Van Damme: Bu da solak "strong full back" olarak yazıyor ama defansın ortasında daha iyi oynuyor. Çünkü hava hakimiyeti çok iyi boyu 1.94

Nesil
    2006
    Yer

Omar Esparza'yı tavsiye etmem.Dandik ötesi.Ya bende böyle oldu yada hep öyle...

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Omar Esparza'yı tavsiye etmem.Dandik ötesi.Ya bende böyle oldu yada hep öyle...
    Çok ilginç valla ben her aldığımda 2-3 yıl sonra Juventus, Chelsea, Real Madrid gibi takımlar 30-40 m sayıyor bu oyuncuya. Ortalama bir sezonda 10 gol 10 asist yapıyordu bende.

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri