3.lük de iyi Emrah.
3.lük de iyi Emrah.
Turkcell Superlig Basliyor
Evet arkadaslar 2012-2013 sezonu basliyor ilk maca gecmeden once size aldigim transferleri gosterim merak ettiginiz varsa ozelliginide koyarim
Gelenler
Giden oyuncular
En iyi stoperimi portoya sattim cunku kontrat yenilemedi birde serbest kalma maddesi vardi
Sampiyonlar ligi on elemesinde ajax ile karsilasacam zor bir eslesme oldu benim icin
Antalyaspor ve ajax maci az sonra
Ladislav ve Andriy'in profillerini koyar mısın? Bu arada Paulo Cesar'ı satman kötü olmuş..
(/s)
Ladislav ve Andriy çok para vermişin.
iyi adamlara iiyi para verilir bende hem para sorunu olmuyor ben bir cok genc oyuncu alip iyi paraya satiyorum
Volesak
Bu oyuncuyu eskisehirdeyken 2 sezondur takip ettim hepde iyi oynadi etkili sutlari falan cek milli takiminin yildizi kendisi bende frikikleri kullanacak cok arastirdim ve bunu aldim ya kotu yani erken yoruluyor
Andriy
Stoperdeki adamimi satinca hemen bunu pesine dustum bu oyuncu shankdar ile sampiyonlar liginde final oynadi hemde ilkonibrde yer alan bir futbolcusuydy fizik gucu ve hava hakimiyeti cok iyi oldugu icin aldim
Ben adam alirken laf olsun diye almam incelerim yok bu tanidigim yok bu cok iyi oynuyor gercekte yok buna hayranim gercekten isime yarayacak oyuncuyu alirim o yuzdende aldiklarim hep iyi paraya gider
Ornek dalle valle sattim gitti mesela potansiyali 196 olan adam
sezon basliyor
Andriy'in fiziksel özellikleride güzel.Önemlileri Zıplama : 20,Güç : 20, Dayanıklılık : 16...Volesak'ta güzelmiş.Bu adamla ligde çok frikik golleri atarsın.Yaşlarıda güzel bence.Bu tür oyuncular bu yaşlarda daha etkili oynuyorlar.Tecrübe bakımından![]()
(/s)
3 büyüklere ve Avrupa'ya kafa tutacak bir kadro kurmuşsun![]()
(/s)
gerçekten özellikleri muhteşem kayıtlı oyununu paylaşabilirmisin bizle![]()
Emrah gerçekten paylaşır mısın bizimle.Oyununu oynamayı çok istiyorum![]()
(/s)
bikere demiştin paylaşacağım![]()
2012-2013 sezonunda şuandaki Avrupa'da bulunan yıldızların hangileri mevcut.2013-2014 yılında senden yıldız bir transfer bekliyoruz.Bunlarda yıldız ama işte![]()
(/s)
beyler oynumu ilerde paylasirim belki iki tane hazirlik maci yaptim iki mactadada volesak frikikten gol atti
Emrah Antalyaspor ve Ajax maçlarını oynadın mı?
(/s)
oyuncuların niye üzgün abi
bu arada hepsinin değeri 1 mn geçmiş![]()
çok güzel biyerde bitirmişin transferlerde baya ii tebrik ederim çok iyi gidiyosun
Oyuncularim öyle üzgün degiller morallari süper diger maclar az sonra
Antalyaspor ve sampiyonlar ligi ön eleme macı az sonra
Ya Emrah hala bana laf atıyorsun kardeşim yaa![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hayırlı olsun abi volesak'ı almışın inşallah işine yarar
I'm back...
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Macı
Orduspor-Ajax ilk maç
Cok zor bir mac oldu iki takımda biraz macta beceriksizdi iki takımda yakaladıgı pozıyonları degerlendirseydi mac 4-2 falan biterdi ama 1-0 olması daha iyi deplasmanda 1 gol yeter bana
Turkcell Süperlig
Orduspor-Antalyaspor
Steinert adlı oyuncum iki kritk mactada goller atarak beni kurtarmaya devam ediyor bu sezon takımda 6.yılı klüp tarihinde 147 mac ile en fazla forma giyen oyuncu birde 78 golle en golcü oyuncu helal olsun
Ajax-Orduspor Az sonra
bravo abi yenmişsin ajax'ı 1-0 avantajlı deplasmanda gol atarsan 1 tane turu atlarsın bence...
Volesak sallamış yine![]()
I'm back...
1-0 yinede avantajlı bir skor hiç gol yemedin başarılar...
isim zor deplasmanda
Emrah yenersin sen yenersin..
Deplasmanda işin zor görünüyor ama orada 1 gol bulabilirsen tamam bu iş![]()
(/s)
Ajax 2-0 orduspor resım az sonra
Malesef yine Uefa ya Kaldım
Hadi yaa.. Boşver UEFA'da biraz daha tecrübe edinirsin artık..
olsun abi bozma moralini sen uefa'yı kazanırsın bu kadroyla![]()
I'm back...