Emrullah ilk 11 başlamalı...
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Emrullah ilk 11 başlamalı...
Bakalım Şahane OrduSpor'u Durdurabilen Çıkacak mı?????
Vallahi 4 kişi ayrı bir heyecan oldu.Hepinize başarılar
Ümit AYDIN İSTANBUL B.B'DE
İstanbul B.B'si Kayserispor'da top koşturan Ümit Aydın'ı renklerine bağlayacaktır.Tecrübeli oyuncu 1 Ocak'tan itibaren İstanbul'lu olacaktır...
Burak baya oyuncular aldi yakinda listesini aciklar
ENGİN ÖZTONGA Yuvaya Döndü:
Kocaelispor' un efsanevi oyuncularından eski kaptan İzmit' li Engin Öztonga Kocaelispor' la anlaştı. Tecrübeli orta saha oyuncusu 1 Ocak' tan itibaren tekrar Kocaelispor forması giyecek.
Engin: "Burak Hoca çağırdı düşünmeden imza attım. Kocaeli taraftarı Türkiye' de başka hiç bir takımda yok. İlk 6' ya gireceğiz herkes inansın buna. Antep yönetimine de teşekkürler." dedi
Kural: "Orta sahada eksiklerimiz vardı. Yönetime teşekkür ediyorum, kısıtlı imkanlarla önemli bir transfer yaptık. Devamı gelecek, 3 oyuncuyla daha anlaştık." dedi.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Oğuzhanın transferini beğendim. Ümit Aydın
Görüşücüz![]()
Deniz Hoca Oftaşspor'daki Kariyerine Son Verdi!...
Cebeci stadından ayrılırken gözyaşlarını tutamayan Genç teknik adam yaptığı açıklamada bunu oftaşsporun iyiliği için yaptığını belirterek başarısız olduğu için tüm taraftarlardan özür diledi.Kendisine ileriki futbol yaşamında başarılar dileriz
Oftaşspor Yönetimi
Neden bıraktan fena gitmiyordun
Deniz sana bırakma dedim sağlık olsun.3 kişi devam edicez şimdilik.Ayrıca soy adını her yerden silmişsin ama profilinde yazıyor![]()
Şok Şok Şok Oftaş' tan ayrılan Deniz Şahin D Spor' la anlaştı. Lig A plus' ta artık Deniz Hoca yorumu olacak.
Türk Telekom Lig A 13.Hafta
Diyarbakirspor-Orduspor
Orduspor En Sonunda Yenildi!!!!!!!!!
Yaklasik 6 hafta sonra yenildigimiz icin üzüntülüyüm.Aslinda Boyle bir yenilgi olmasida iyi oldu en azindan oyuncularimiz Rehavetten Kurtulmus olurlar.Simdi haftaya cok zorlu bir kocaeli maci var o macin hazilarina basliyoruz
Kocaelispor-Eskisehirspor
Kocaelispor Zar Zor!!!!!!!!!!
Bizim icin cok zorlu bir mac oldu.Cünkü bu mac bizim varolma maci idi zor da olsa kazandigimiz icin mutluyum.
Kasimpasa-Istanbul bld
Tatsiz Tutsuz Bir Mac Oldu!!!!!!!
Taktigimiz yeni yeni oturmaya basladi. Siz bizi 2 hafta sonra görün....
Puan Tablosu Az Sonra!!!!!!!!!!
Evet siz bizi 2 hafta sonra görün.
Of!D.Bakır-Ordu maçı ne olmuş öyle?Puan durumunu bekliyorum
Hayret Ordu sonunda kaybetmiş
ben bu maçları biliyodum zaten![]()
Haftalardir Yenilmeyen Eskişehirspor' u yendiğimiz için çok mutluyum. İşimiz çok zor ilk devre bitene kadar az zahiyatla kapatmaya çalışacağız ligi.
Ordu lider çıkar i.b.b ve kocaeli play-ofa kalır