Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Robben 23 maç oynadı ama sadece 1 gol atabildi...Her yerde denedim sağ sol orta ama yok yok yok...Bir türlü verim alamıyorsum en son bir işe yaradı ve Quaresmayla takasa yaradı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bizdeki de şans işte o kadar takımın içinde en güçlü olan Real Madrid geliyor.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Liverpool e zor kurra gelmiş...
İyi gidiyorsunuz beyler...
Güzel gidiyorsunuz.Muhammed Abi'ye CL'de zor rakip gelmiş
Ben birkaç mesaj önce belirtmiştim Chelsea yakında tökezlemeye başlar diye! Bakın gördünüz. Everton'dan 4 (yazıyla dört) yedi.
tam işler yoluna girmişken real madridama liverpool kupa takımıdır eler onu
bu arada ilsinho zayıf kalıyor gibi sağ tarafta
bencede murat alir kupalarin hepsini![]()
Chelsea ve ManU zorlanmaz ŞL'de.Liverpool'a ise Real gelmiş zorlanırsın ama bence geçersin turu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Quaresma iyi oldu murat abiye ama nerde oynayacak o ? sağ damı sol damı ?
Benim orta sahamda Sağ veya Sol'da oyuncu yok.
Ancak oralara koşu yapan isimler var.
Quaresma'da hem sağa hem de sola hızlı koşular yapabiliyor.Onu her 2 kanatta birden zorlayacağım bu yük ona ağır gelecek ama kaldıracağını düşünüyorum.Çünkü burası CHELSEA forma kolay kolay giyemezsiniz
Bknz... Boulahrouz,Tuncay,Geremi,Makalele...
murat kardes 10 gol atilirmi bea nasil becerdin "![]()
Şampiyonlar liginde en zor kura Liverpool'a gelmiş aslında 3'üde çıksa güzel olur..
cikar liverpool o kadro ve teknik d. ile cikar merak etmeyin siz![]()
kura zor ama liverpool tecrubesini kullanarak o gruptan cikar grupta favorim liverpool
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bencede liverpool çıkabilir teknik direktörleri azimli![]()
Murat'tan yine bir transfer hatası. Sanki Quaresma Robben'den daha iyi olacak. Sen al Sergen'i ya, ciddiyim bak![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlhan abi dur bi ya moralimi bozma![]()
bence şL'de zorLanırsa beLkı arsenaL zorLanır ınter ii takım
gerı kaLanı zorLanmaz
Sen bu kadar transfer hatasına rağmen yine iyisin. Hatta süpersin. Sana orta sahada koşan adam lazım. Sergen çok iyi bir seçenek.
Muhammed'e de sağ bek için Ali Güneş'i öneriyorum![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi