Real Madrid'in işi kolay..
Barcelona Roma'dan daha iyi fakat çokta hafife almaması lazım..
Valencia'nın işi zor fakat genede doğru taktikle turu atlar..
blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
Real Madrid'in işi kolay..
Barcelona Roma'dan daha iyi fakat çokta hafife almaması lazım..
Valencia'nın işi zor fakat genede doğru taktikle turu atlar..
Valensia ya zor rakip gelmiş..
Valencia iyi gidiyor sürekli kazanıyor...
La Liga Ertelem Maçı
Ronaldinho'nun ilk yarıdaki muhteşem oyunuyla maçı ilk yarıda bitirdik.
Maçın Yıldızı
Attığı 3 gol ve verdiği gol pası ile
![]()
Nistelrooy show yapmış...
La Liga 17.Hafta Maçı
RVN den yoksun olarak geldiğimizi Racing deplasmanında gerçekten çok zorlandık.Palacio'nun 14.sn de attığı rekor golle öne geçtik ancak rakibimiz penaltı ile beraberliği sağladı.Defans'tan gelen uzun bir topta Messi kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şık bir vuruşla skoru belirledi.
Maçın Yıldızı
Ortaya koyduğu başarılı oyunun birde golle süsledi işte maçın yıldızı.
![]()
Barça Rafinha'yı Bitirdi
Barcelona Schalke 04 takımda oynayan sağ bek Rafinha transferini tamamladı.Bu oyuncu 3 Ocak'ta Barcelona takımına katılacak.
Bilindiği gibi Barcelona daha önce de Aimar, Nİhat ve Daniel Carvalho ile anlaşmıştı.Ancak Aimar ve Nihat sezon sonunda takıma katılacaklar.
Guzel transfer..
Deco Milan'daSezon başından bu yana bir türlü form tutamayan Deco 31 Milyon Dolara Milan'ın oldu.
puan durumunu koyabilirmisiniz?
La Liga Son Durum
![]()
Villa çok iyi oyuncu ztn ödülünüde almış...Deco yu iyi yapmışsın göndermişsin...
Valencia'dan Rekor imza!!!Valencia genç oyuncusu Manuel Ruz'u kaptırmamak için rekor ücretler imza attırdı.Valencia bu oyuncu'ya haftada 175Bin Pound ödeyecek bu ücret + yılda yaklaşık 50 Milyon Pound'a eş değer..Ruz bu ücretle en çok kazanan oyuncu ünvanını ele geçirdi.Ruz ile Roma, İnter, Barcelona ve R.Madrid başta olmak üzere bir çok kulüp ilgileniyordu.
Mertcan ne yaptın yav..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Real Madrid çok iyi gidiyor...
Madrid Depremi
Real Madrid ezeli rakibi Atletico'ya patladı 5-0!
Kerem Çağan maçtan sorna yaptığı açıklamada küçükken bir Atletico tarafarı olduğunu itiraf etti ve şunlara ekledi işime asla duygusallık karıştırmam!
Rıbinho'nun formundan çok memnunum ligde hem gol kralılığınde hem de asist krallığında en üst basamakta bulunuyor
Averajla liderliğimize devam ediyoruz.Taraftarlarımızın da desteği 3 kulvarda birden şampiyonluk ipini göğüsleyebilceğimizi düşünüyoruz
Herkes 5atıyor yahu...
aga valencia da nerden buldun okadar maas butcesini
Bu arada basarilar guzel kariyer oluyo
Ooo Mert güzel transferler. Ruz olayi komik![]()
oğuz şimdi sende bi maç yapacaksın 5 atacaksın eminim...bu nasıl bir lig herkes 5-6 atıyo önüne gelene menejerler çokmu yetenekli ne
![]()
Şok röportaj az sonra!!
Valencia nokta transferler yapıyor..Menejeri işini biliyor...Favorim Valencia..
MeMo:
Evet sayın Mertcan röportajı kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Mertcan Dönmez:
Sa]olun Memo bey.Size diğer ezik menajerlere ropörtaj tekilif yapmayıp bana yaptıgınız için teşekkür ederim
MeMo:
ee şey bu konulara fazla girmeyelim...ilk sorum şu şampiyonluk şansınız ne kadar?
Mertcan Dönmez:
%99.9 ama tabii % 00.1 de bir orandir diğer takımlar için bunun örneklerini gördük/
MeMo:
diğer takımlarda sizden sonra en iyi kim sizce
Mertcan Dönmez:
Benden sonra en iyi takım Real Madrid tabiiki de.Sonra Sevilla,Atletico Madrid ve Barcelona gelir.
MeMo:
Neden diğer Türk menajer arkadaşlarınızla düşman gibi oldunuz
Mertcan Dönmez:
Arkadaslar benim yeteneklerimi kıskandıgı için bu düşmanlık başladı.
MeMo:
Peki Şemsi Şek adlı kişi için neler düşünüyorsunuz?
Mertcan Dönmez:
İçimden bir sürü küfür geçiyor ama uygun kalmaz şimdi.Şek bey daha 2 ay önce kapımda yalvardı beni kulübe al Mertcan abi diye peşimde kostu ama yeteneksiz biri oldugu için klübe almadım şimdi bunun intikamını cıkarmaya çalısıyor.
MeMo:
Diğer menajerlerle güncel hayatta görüşüyor musunuz görüşüyorsanız neler yapıyorsunuz?
Mertcan Dönmez:
Görüştüğüm söylenemez gecen gün Kerem Çagan'ı gördüm sadece selamlastık o kadar.
MeMo:
gelelim Valencia'ya sizin için en önemli oyuncu kim valencia'da
Mertcan Dönmez:
Tabi kide David Villa. Dünya da ylın en iyi oyunucusu seçilmeside bunu gösteriyor.
MeMo:
Peki hangi mevkileri yetersiz görüyorsunuz
Mertcan Dönmez:
Aslında cok eksiklik yok ama yeni sezonda dm,Fc ve Amc transferi düşünüyorum
MeMo:
teşekkürler son olarak eklemek istediğiniz bişeyler var mı?
Mertcan Dönmez:
En büyük Valencia!
Dipnot:Diğer menajerlerle henüz röpörtaj yapmamamın sebebi ezik olmaları değil zaten ezik değiller msnleri olmamasıdır.