İyi ozaman mutlu olduysanız sorun yok..BJK de oynuyacak kapasite varmı bakıcaz..
İyi ozaman mutlu olduysanız sorun yok..BJK de oynuyacak kapasite varmı bakıcaz..
Biz mutLuyuz sizde mutLu oLun arkadaşLar![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Higuain gelmiş bu yönetim daha ne yapsın size yahu Kaka'yı mı getirsin.![]()
Hafif göbekli sanki.![]()
Higuain???Gonzalo Higuain dışında bi Hİguain oldugunu bile bilmiyordum..
İçkiden oLmasınArjantinLiLer pek severLer içkiyi.
Bende de sorun yok ben de mutluyum Şemsi'cim![]()
Sonu Ailton gibi olacak gibi...![]()
AiLton gibi oLacaksa HavaaLanından inmeden dönsün direk üLkesine.![]()
Emre abi ağzını hayra aç.
Ben nedense bu adamdan acayip bir pozitif enerji aldım.
So what?
Saike
Celal Kolot ve Süper Mario olsaydı emin olun alamazdık.![]()
Iyi veya kotu diyenler kac kere izledi?
BOBO Beşiktaş'a gelmeden kim tanıyordu ki ?
Bu da öyle olursa ne ala ...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Higuain Del Piero'nun tırnağı olamaz, abartmayın
Tello ve Cisse'yi hiç beğenmedim 2 maçlık performanslarını, çok etkisizlerdi, Cisse hadi biraz neyse de Tello çok kötü. Diatta'yı görmedik daha, bakalım Diatta ile Higuain'i de göreceğiz.
^^ Tello'yu ben de begenmezdim, ama Kasimpasa macini ciplak gozle izledim, gayet de iyiydi. Onundeki Aydin ve I. Akin'in gorevlerini bile yapti zaman zaman.
Sen beğenmemeye devam et.Sana göre Serdar Kuruluş'dan sağ bek de olmaz.Biz takımımızdan ve transferlerimzden memnunuz.Tello ve Cisse'yi beğenmedim diyen adamın objektifliğinden şüphe ederim zaten.Karalamaya çalışmayın bu takımı.Kendi işinize bakın...Diatta ve Higuain konusunda ise izleyip görcez.İnşAllah Beşiktaşımıza faydalı olacaklardır.
Tello ve cisse gol atmak için mi alındı arkadaşlar kasımpaşa maçında telloyu sheriff maçlarındada cisseyi bi daha izlemenizi öneririm...
Bu sene her oyuncumuzu beğendim, Cisse'de Tello'da etkililer, dahada olacaklar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dün bir spor programında Higuain'in hızlı ve teknik olduğunu ama fizik olarak güçlü olmadığını söylüyorlardı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
kalite olarak tirnak mi olur yoksa baska bir seymi olur bilmem ama
tip olarak del piero'dur
sayetki bir kac gunlugune kendimi basindan soyutlayip transferlerden bi haber olsaydim ve bu aksam saatlarinde siteye girdigimde karsima cikan su fotodan sonra del piero'umu aldik diye dusunurdum
![]()
Ya biz tip olarak Del Piero'ya benziyor dedik ne anlamışsın Egemen.Nerenle okuyorsun yazdıklarımızı?
So what?
Saike
Oooo RonaLdinho Almışssınız
HayırLı Olsun
N Zmn GeLio Buqunmu
Bundan sonra bence yazıları daha iyi oku! Biz sadece tipini ve gol sevincini benzettik.
Tello ve Cisse'yi beğenmeyen adam demek ki objektif değildir.
Zaten sizin transferler harika, olağanüstü ya buraya gelip bizim transferleri eleştiriyorsunuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Al işte, polemik çıkarmak için elinden geleni yapan biri daha.
Nie PoLemik Çıkaramaya Uğraşıyım
Ben BıLıorum Bu Adamı Çok İzLedim Super Adam O Yuzden Diorum
Hem Ribery,Bobo OnLarda İlk GeLdiğinde Kımse BıLmıodu