Benim kuralar çekildiğibde favorim Arsenal'di ama şu an Arsenal'in hiç şansı yok bana göre.Liverpool sahasında Arsenal'i yerle bir eder bence.
Benim kuralar çekildiğibde favorim Arsenal'di ama şu an Arsenal'in hiç şansı yok bana göre.Liverpool sahasında Arsenal'i yerle bir eder bence.
Aslında Milan ile eşleşmede ilk maç 0-0 bitince San Siro'da Milan işi bitirir dendi ama hüsran oldu. Şimdi de yine hüsran olabilir dikkat etmek lazım. Ama Liverpool aynı hataya düşmez gibime geliyor. Gerrard'da umarım yine showunu yapar.
Final : Manchester United - Liverpool
olucak gibi gözüküyor..
ManU bu gazla finale kesin kalır ancak orada ki rakibine göre şampiyonluk hakkında konuşabilirim.
Arsenal - ManU finali bekliyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
M.United-Barcelona eşleşmesi harika maçlara sahne olacak.O maçları sabırsızlıkla bekliyorum..
So what?
Saike
Schalke'nin penaltılarını yedi haaakem elerdi Schalke Barcayı çok düşüşte takım...
Manu-Barca...
L'Pool-Chelsea/Fenerßahçe olur yarı final eşleşmeleri...
Fenerbahçe küçük bir ihtimal atlar turu diye düşünüyorum. İnş. yanılıyorumdur.
Liverpool'un yerine Sunderland'ı koysanız daha cesur oynarlardı.Maç 5-6'ya giderdi ama tabi iyi bir forvetiniz olmayınca ve kendi adamınız topu çizgiden çıkarınca(Bendtner) beraberlik kaçınılmaz oluyor.Arsenal deplasmanda turu 1-2 yada gollü berberlikle geçer..
Bize yani Barça'ya gelince yine kötü futbol oynadık ama bu sefer skoru koruduk.Önemli olanda buydu.Bu saatten sonrada turu vermeyiz Schalke'ye..
Roma yine beni hüsrana uğrattı.Korkarak çıktılar rakibin karşısına olacağı buydu hiç ders çıkarmamışlar geçen seneden..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İngiliz takımları İtalyan takımlarına ters geliyor tezimi savunuyorum dahala.
Arsenal attı ! Dakika 13 Diaby
Haydi Gunners !!!
Sami Hyypia durumu eşitledi.Durum 1-1.
Hyypiä, ne adam bee..
Arsenal ilk goü attı avantajı yakaldı Liverpool çok temkinli oynayacak çünkü Arseal bir tane daha atarsa tur gider . Uzatmalara gidebilir maç
ah lpool attı torres. 2-1 1 gol lazım Arsenal e...
2-2 oldu.Hadi Arsenal dayan.Bitsin böyle maç.Elensin Liverpool.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-2 oldu.Gerard penaltıdan attı.Maç bitmek üzere.Bakalım Arsenal gol bulabilecek mi ?
Last edited by RaSenGan : 09.Nisan.2008 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Puahaha Arsenal gol bulacak dedik 4-2 oldu. Arsenal'i de geçiyoruz.
Liverpool finale kadar çıkar bence bu Chelsea'yı rahat elerler
Şu Liverpool'a uyuz oluyorum ya.İnsAllah Chelsea eler bunları.
Nası son 10 dakikada 4 olur ya isyanlardayım, yazık oldu, takım sezon başında çok iyiydi şimdi git gide çöküyor, finalin ismi L'pool - ManU olur
L'pool gözünü finale dikti yine..
Lpool bu chelsea yı parcalar. ManU ile final oynar. ManU kupayı alır. Arsenal elendi :s gecmiş olsun..
İlk yarı final eşleşmesi belli oldu.Chelsea-Liverpool.İngilizler bir takımlarını finale yolluyorlar.
Bu saatten sonra dileğim kupayı Barcelona'nın alması.
Hakem hataları Arsenal'i vurdu bu maçta.
Liverpool'a uyuz olanlar Liverpool Chelsea'yi eleyince kıl olacaklar.![]()
Avrupanın en başarılı İngiliz Takımı L'Pool ...
Finalde insAllah Liverpool-ManU olur.Yine bi 3 atar ManU.
L'pool tebrik ediyorum. Rafa BENITEZ ve öğrencilerini sonuna kadar destekliyorum. Ama gönlüm bir yandan da ManU dan yana.![]()
ManU adım adım kupaya ilerliyor