ya yüzyıllardır.. yok abarttım kaç yıldır defans problemimiz var.. servetle cözmee çalışıolar.. al ben-haim i gelirse tabii..
ya yüzyıllardır.. yok abarttım kaç yıldır defans problemimiz var.. servetle cözmee çalışıolar.. al ben-haim i gelirse tabii..
Aslan gol Gol gol.
Al Nonda'yı artık yaa son 10 dk
offf hadi ya hadi ASLAN hadi bee![]()
Nonda girsin ya kaybetcegimiz bise yok artik....
Aslan Gol Gol Gol..
nonda oyunda
kral çıktı
Nonda giriyor....Hakan cikti...
Servet kadar kötü bir stoper görmedim, 2 golde de hatası var.
Galatasaray'ın penaltısı penaltı değil:
Lincoln şov yapıyor.
V.Manisaspor'da Selçuk, Hakan ve Holosko süper, hele Holosko Servet'le kafa buluyor adeta.
Nonda oyuna gircek...
Manisa da GaLatasaray da süper oynuyor.Bu maç bence bu skoru hakediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gecen sene Hakan Arikan parlamisti bizim macta....BJK ye gitti...Biz karsi Orkun parladi....Bize geldi....Artik Ufuk da seneye FB ye giderse hic sasirmam...![]()
Nonda girdi oyuna..
harbiden hakan selçuk inan holosko çok ii oyuncular.. biz daha fenerin artıklarını toplamaya devam edelim.. kazanırız uefayı.. 2. lig oyuncusu bu servet...
Selcuk atildi...
Arkadaşlar ortamı germeyin ki maç devam ederken konuyu kilitlemek zorunda kalmayayım + ceza sistemi de kullanılabilir. Dikkatinize.
Kırmızı kart Selçukkk
Selçuk atıldı. Hadi bastır Lincoln hadi bastır Nonda.
Selçuk kırmızı gördü..
Manisa 10 kişi![]()
vestel kırmızı gordu
10 kisi kapanacaklardir...Sorun yaratmaz...
Giren adamı çıkartıp Güveni soktular oyuna.
tmm tartışmayı uzatmanın hiç alemi yok burda canlı yayın heyecanı yaşıoruz kesmeyelim lütfen!..
Korner oldu yararlanamadık yahu.. Duran toplarda etkili olamıyoruz.
kayıp önemli degil aslında bu hafta bizi o kadar sarsmaz ama kazanırsak ki halen ihtimal var çok iyi bir avantaj olacak..
5 dakika uzatma...