Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Nesil
    2006

CSKA artık gruptan çıkması çok zor. Bu gün olumlu bir sonuç alırsak tur çok yakın.

İnter kazandı artık Fenerbahce bence en azından UEFA yı garantiledi...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    CSKA artık gruptan çıkması çok zor. Bu gün olumlu bir sonuç alırsak tur çok yakın.
    İmkansız hatta çünkü düşün 1 maç deplasman 2 maç evinizde ve 1 puan nasıl çıkabilir ki .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    İmkansız hatta çünkü düşün 1 maç deplasman 2 maç evinizde ve 1 puan nasıl çıkabilir ki .
    CSKA eğer dep. da yenilirse tur imkansız olur. Son maç Kadıköy'e gelecekler. O maçta üç puan cepte diyorum. Inter'e yenilsek bile PSV ile kendi evimizdeki maçı alırız. Bu maçtaki bir puanda bize yetiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CSKA artık 4.bitirir gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CSKA elleriyle maçı İnter'e vermiş yazık keşke berabere bitseydi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İNter bu gruptan lider çıkar.Fenerbahçe'de Psv'yi Kadıköy'de yenerse 2.olur.Her şey o maça bağlı.Cska'da bu gidişle 4.olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

her seyi fener - psv maçı belirler

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fener PSV'yi yenerse çıkarız gruptan. Matematiksel olarakta ama derinlere giremem. ( Tabi bazı hesaplarda var yokta değil )

Berabere bitse karışık yani artık ALLAH'a kalmış ama avantajlıyız.

Yenilirsek Uefa'ya gideriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yoluna avrupada devam edecek burası kesinleşti artık İstanbuldaki Psv maçı bizim hangi yolda devam ediceğimizi belirleyecek çok büyük ihtimalle o yol Şampiyonlar Ligi olucak

Nesil
    2006

Fikstür'de avantajlıyız. Sadece bir maç deplasman olacak. PSV ve CSKA'yı Kadıköy'de mutlak yenmeliyiz. İlk için bu iki galibiyet bize yeter. Inter önünde bir galibiyet beklemiyorum ama beraberlik alırsak nağmalup çıkabiliriz. Dördüncü olmamız imkansız gibi artık. PSV yenersek ilk iki için şansımız artıyor. Ama Avrupa'da çeyrek final düşünüyorsak mutlaka birinci olarak bitirmeliyiz. İkinci olursak grup liderleri gelecek ve işimiz zorlanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe bence artık ikinci turdadır.Hayırlı olsun...

27 Kasım'da PSV ile CSKA berabere kalsın,biz kalan iki maçımıza yenilsekte gruptan çıkmayı garantiliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maç konusuna yazdığım mesajı buraya alıntı yapıyorum

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    A grubunun 1si E grubunun 2.si ile
    A grubunun 2.si E grubunun 1.si ile

B grubunun 1si F grubunun 2.si ile
    B grubunun 2.si F grubunun 1.si ile

C grubunun 1si G grubunun 2.si ile
    C grubunun 2.si G grubunun 1.si ile

D grubunun 1si H grubunun 2.si ile
    Dgrubunun 2.si H grubunun 1.si ile

Yanılmıyorsam eşleşmeler böyle..

Bize C grubundan bir takım gelecek, 2.lik için Lazio ve Olympiakos çekişiyor, inşallah ikisinden birisi gelir. 1. Real Madrid olması muhtemel, ama 2. olursakta Real Madrid gelecek.
    CSKA maçını bi alalım konuşmaya başlarız 2. turda gelecek takım hakkında Şayet gruptan çıkarsak karşımıza Real Madrid'in geleceğini sanıyorum. C grubunun 1.si Real Madrid, bizde grubun 2.si olarak çıkarsak Real Madrid - Fenerbahçe eşleşmesi görebiliriz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe 2. olacak büyük ihtimalle ve R.Madrid ile karşılaşacak...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

lider bile çıkabiliriz yeterki takım istesin. inter'i yenecek güçteyiz. zor ama fenere %40 intere
    %60 şans veriyorum. yine iyi konsantre olur, ilk inter maçındaki gibi oynarsak alırız maçı die düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lider Çıkarsak Lazio geLecek o zaman.İşte o zaman iyi oLur ReaL gelirse onlarLada her türLü kafa kafaya oynarız.

27 Kasım'daki Maçta yeniLmeyeceğimizi düşünüyorum herkesin aksine Puan alırız ordan 1.Çıkarız Gruptan İnş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya kura çekilecek eşleşmeler filan belli değil ki

Matematiksel olarak elenme şansı var ama imkansız bence Fenerbahçe çıktı gruptan alnının akıyla Inter ile deplasmanda oynayacak büyük ihtimal 2. çıkar... Rakipte Real Madrid gelicek gibi görünüyor...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bende Kura çekiLecek diye biLiyorum ama arkdaşLar yazınca da teretütte düştüm.1. iLe 2. eşLeşmesi oLacak o kesin ama 2.Tur için kura çekiliyor diye biLiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Grup maçları bittikten sonra kurra çekilmez, A-E , B-F, C-G, D-H 1. ve 2.leri eşleşirler, ondan sonra ki turlarda kurra çekilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Grup maçları bittikten sonra kurra çekilmez, A-E , B-F, C-G, D-H 1. ve 2.leri eşleşirler, ondan sonra ki turlarda kurra çekilir.
    Bu sene mi Çıktı O KuraL ? Geçen Sene öyLe oLmadı diye hatrLıyorum.2.Tur MaçLarından Sonra Kura ÇekiLmiyor diye biLiyorum.Geçen Senede öyLe oLmuştu yanLış hatrLamıyorsam..

Kurayla cekiliyor diye biliyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Zaten öyle bir eşleşme oLsa şimdiden rakipleri konuşuyor oLurduk Lazio mu oLur ReaL Madrid mi diye Çoktan Gündeme geLirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Zaten öyle bir eşleşme oLsa şimdiden rakipleri konuşuyor oLurduk Lazio mu oLur ReaL Madrid mi diye Çoktan Gündeme geLirdi.

Edit: Evet yanılmışım kura ile galiba.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç konusu kapanmış buraya yazayım.

Gökhan, Alex. Aslında diyecek başka da birşey yok. PSV ilk pozisyonuna 83. dakikada giriyor...

Semih'i hep eleştirirdim ama bu şekilde oynayacaksa her maç forvet aramamıza gerek yok. Attığı gol ve çektiği şut çok güzeldi.

Volkan da artık kalede güven veriyor. Geçen seneki o kötü Volkan'da eser kalmamış.

Alex artık 90 dakikayı çıkaramıyor. Yıllardır sakattı ama bu sezonki kadar zorlanmamıştı ama sakatlanana kadar oynadığı süre bile yetiyor.

Ve Gökhan. Geçen sene boşuna yılın oyuncusu seçilmemiş 2. ligde bek oynarken. Mücadeleci bir oyuncu. Taraftarın gönlünü fethetti bile. Onu daha da iyi yerlerde görmek istiyoruz.

CSKA, PSV'den puan alırsa gruptan çıkıyoruz. Alamazsa da grubu sonuncu tamamlıyor ve ligleri de bittiği için Fenerbahçe maçını hiç önemsemzler. Oynayıp bitsin de tatile çıkalım düşüncesinde olurlar.

Yani gruptan çıkamamamız mucizelere bağlı. Teşekkürler Zico, demek ki bir bildiği varmış ki bu sistemi oturtana kadar ligde puan kaybetmeyi göze almış ve sistemi değiştirmedi. Bu sistemi büyük maçlarda çok iyi uyguluyoruz. Carlos'un da dediği gibi Kadıköy'den avrupa takımlarının galibiyetle ayrılması çok zor görünüyor. Ayrıca 9 maç oldu yeilmiyoruz, İnter deplasmanından alınacak 1 puan bu serinin devamını sağlayacak.

Zico, yeterli tecrübeye sahip, oyuncuların havalanmasına engel olacaktır. Carlos da diğer oyuncuların havalanmasını önleyecektir. Bu şekilde ayakları yere basarak devam etmeliyiz.

2. turda rakip kura ile belirleniyor. Onu zamanı geldiğinde konuşuruz. Daha erken.

Materazzi Fenerbahçe'ye yetişiyor

Şampiyonlar Ligi G grubunda, Fenerbahçe ile liderlik mücadelesi yapan İnter'de Materazzi sevinci yaşanıyor. Ağustos ayının sonunda sakatlanan başarılı defans oyuncusu o tarihten bu yana sahalardan uzak kalmıştı. Dünyanın en eski futbol kulübü olan ve bu yıl 150. kuruluş yılını kutlayan İngiliz ekibi Sheffield Football Club ile bir maç yapan Inter'de sakatlığı tam olarak atlatan Marco Materazzi de ilk kez forma giydi.

Mücadelede 70 dakika forma giyen Materazzi'nin, 27 Kasım'da oynanacak Fenerbahçe maçına kadar eski formuna kavuşması bekleniyor. Bu arada Inter'in genç oyuncularının yer aldığı mücadeleyi ise İtalyan ekibi 5-2 kazandı. Sezon başından bu yana sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan Inter'de, sakatlıkları nedeniyle Viera ilk yarıyı kapatmış, Dejan Stankoviç'in ise sahalardan 1 ay uzak kalacağı ifade edilmişti. İtalyan ekibinin Portekizli yıldızı Luis Figo'nun ise geçen hafta oynanan Juventus maçında sağ ayak fibula kemiği kırılmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

İnteride CSKAyıda yeneriz
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gruptan çıkmak için 1 puan yeterli zaten.Inter'i yenmesende olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yahu PSV ne yav hiç bişey hakkatten ben onlarda ki gücü anlamıyom yaa Alex leride gitti ben Fb ye güveniyom.
    Dedik çıktı.

Ya hepiniz demişiniz Jo Love o kadar abartmayın bizdede Alex Appiah var hatta şunlara Devidi ekleyebiliriz hırs herşeyden önemlidir bizzat ben kendimde görmüşümdür.
    Alex'i küçümnseyenlere bunlar , Jo falan iyi oynuyor ama bizim defansa göre yorum yaptım ve gördük Jo'yu

Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz. Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.

Bak buraya dikkat !

Bilmiyorum ama benimde içime doğdu Edu ve Lugano bizi batıracak.
    En azından Edu batırdı.

Jo Hikaye.

Alex O dediğin adamı 3'e katlar. Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok. Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun. Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.

Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.
    Ya Gördünüz mü Alex'i bazı arkadaşlar kaç zamandır milli takım forması giymeyen Alex Daniel C. ile karşlaştırılamaz bile demişti.

Kone gitti PSV bitti. Farfan ne ki ? Perez var onlarda o biraz iyi. Alex'te yok.

Farfa ne ki demişim acaba yanlışmı dedik ne. Dikkat !

Yine başladık.

Bak kardeşim ben boşuna konuşmam CSKA'da bağırdık tartıştık ben haklı çıktım bu maçın sonunda yine ben çıkacam.
    Dedim çıktım.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Zaten PSV hicbirsey,Fenerbahce dagitir onu.Birak Fenerbahce`yi,bizim Anadolu kulüpleri bile yener bu takimi.Farfan kim ki gercekten de ?Psv senin dedigin gibi tek kisiye endexli bir takim zaten,Koeavermans gelmis fln hic önemli degil.Kone gitti ya bir daha toparlanamazlar.

Senin futbol bilgine hayranim gercekten
    Buraya dikkat işte benimle alay eden abinin sonu. Futbol bilgim için üst tarafları okuyabilirsiniz. ( Dahada saygım var abiye. )

Fener PSV'yi yenerse çıkarız gruptan. Matematiksel olarakta ama derinlere giremem. ( Tabi bazı hesaplarda var yokta değil )

Berabere bitse karışık yani artık ALLAH'a kalmış ama avantajlıyız.

Yenilirsek Uefa'ya gideriz.
    Yendik inşallah çıkacağız artık.

Arkadaşlar bu kadar alıntı yapmamın sebebi alay edenlere cevap artık ben susuyorum mesajlar konuşsun , bidahada kimseyi küçümsemeyin.

NOT: Maksat tartışma değildir kesinlikle , zaten bunun üstünde ne tartışılabilir ki.

Saygılarımla...

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri