Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 433 sonuç

Konu: Malta-Türkiye

Hybrid View

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Eski Tuncay olsa tek başına 2 gol atardı bu takıma , ama gittide ne oldu performansını üst düzeye çıkartcagına yerin dibine soktu.

Ayhan süperdi , Deniz Barış'da girdikten sonra iyi iş yaptı , Milli takımımızda bu maçta en iyi oynayan Halil Altıntop'dur.

Günümüz futbolunda böyle bir taktik ve takım yoktur,Romanya maçı ders olsun dedik medya bas bas bağırdı Fatih Terim diyor ki ben bildiğimi okurum bizde bildiğimizi okursak neler olur düşünmedi galiba Fatih hoca.

Artık birşeylerin farkına varılmalı , Türkiyede en çok önem verilen spor dalında bu (Futbol) oluyor , yükseliş geçeceğimize aşşalara doğru gidiyoruz..Bu maçlar bize ders olmalı artık hatalar görülüp düzeltilmeli yok Fatih Terim saha kenarında çok yırtınır bizde Televizyon karşısında kafamızı duvarlara vurmaya devam ederiz.
    Demek istedigim bu iste .Sen taktigini hala doldur bosalt gibi sacma bir duzene oturttuysan , kadronda takimlarinda oynamayan ve formsuz oyuncular varsa bu tamamen senin sucundur Fatih Terim ve sonucta kacinilmazdir.

Tuncay çok büyük düşüş içinde... Servet belki eleştirirdim ama golünü attı malübiyetten kurtardı bizi..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

taktik yanlis kadro yanlis fatih terim takimi kuramiyor formsus oyunculari oynatiyor. formda olanlari oynatmiyor. bu kotu zayif takima 2 puan kaybettik boyle oynamaya devam edersek gruptan asla cikamayiz.

Aurellio sakattı galiba orda Deniz veya Ayhan ile başlanmalıydı... Emre Kardeşimin msjına imzamı atıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Grupta son durum böyle çok önemli puan kaybettik

Leoucwhsua Misafir

Yunanistani yenmemiz gerkiyor

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Yunanistani yenmemiz gerkiyor
    Bence yeneriz cunku bizim takım gaza gelip oynadıgı için yunanistan ı yenme ihtimalimiz fazla

Way be maltaya bak moldovayı gecmiş:d

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Aurelio yerine Ayhan, Deniz, Hamit ya da Serdar oynayabilir bana göre.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Aurelio yerine Ayhan, Deniz, Hamit ya da Serdar oynayabilir bana göre.
    Valla kimin yerine oynardi bilmem ama bence serdar kesin oynamaliydi

Neyse cezamızda bitti ateşli taraftarımızla evimizdek maçlarda kayıpsız deplasmanlarda iyi oynayıp umarım gruptan çıkarız...

Nesil
    2006

Hala avantajımız var. Norveç'ten bir maç eksiğimiz var. Eğer maçlar eşit olur ve o eksiğimizi üç puan ile kapatırsakikincileğe yerleşiriz. Ama şu bir gerçek bütün maçları kazanmak zorundayız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçlarımızı İnönü yerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamalıyız bence( Rica ediyorum bu lafımı da FB'li oluşuma bağlamayın).Hem daha fazla seyirci hem de daha iç içe atmosfer.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Maçlarımızı İnönü yerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamalıyız bence( Rica ediyorum bu lafımı da FB'li oluşuma bağlamayın).Hem daha fazla seyirci hem de daha iç içe atmosfer.

İnönü'nün atmosferi de çok güzel ama Şükrü Saracoğlu'da fena bi stad değil bence

Dünya 3.sü olmuş bir takımın Malta ile berabere kalmak için savaşması çok kötü maçtan sonra maltalılar nasıl da sevindi kalan maçları kazanmamız lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saraçoğlu uğursuz..

Yalnız İnönü de atmosfer daha iyi gibi...Neyse bide stad sorun olmasın...

Hala tren kaçmadı 3maçtır kazanamamıza rağmen...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Fatih Terim'De zico gibi biraz sabit fikirli.Sabri Hakan İbrahim üzülmez banko oyuncuları.Ne gerek var Üzülmez'i oynatmaya 33 yaşında adam Ne gerek var 36 yasındaki Hakan'ı oynatmaya ?Orta acmayı adam gecmeyi bilmeyen Sabri sag backmi yok baska ?

Malesef bu gruptan cıkamayız arkadaslar..

anlamadigim nobre neden oynamiyor kadroda

Quote Originally Posted by sweeper1907 View Post
    haauahahha nobre kendi takımında oynuyor mu ki yüce milli takımımızda oynasın beni kopartıyosun yorumlarınla....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nobre kim yaaa ona gelene kadar 20 tane forvet türk forvet var

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çıkartamadım o da kim.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Dikkat edersen iyi oynadı demiyoruz, golü atıp beraberliği getirdiği için tebrik ediyoruz.Şu konuda hem fikir olalım ki Servet maçı boyunca iyi değildi ama kurtarıcı o oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bir takıma sataşmadan duramıyoruz yani , konu Galatasaray-Fenerbahçe değil,kim hangi oyuncuyu Türk yaptı bu hiç değil Malta-Türkiye maçı hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen.Sonuçta taktiği ve saha dizilişini Fatih Terim yapıyor siz ne derseniz deyin faydası olmayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Revizyon konusunda haklısın, ancak Hakan için gerekli açıklamayı yaptım.O da çok formda olduğu için bu formayı taşıyor.

4 gun sonraki mutlak macaristan macini kazanmamiz lazim

Leoucwhsua Misafir

adam gibi oynarsak kazaniriz ama ruh yok takimda.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Takımlarımıza sataşmayı kesip, futbolcularımızın oynadığı kötü veya iyi futbolu değerlendirmemiz gerekir bence.Sonuçta hepimiz Türk'üz ve bugün bu uğurda savaştı futbolcularımız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Konu ne yahu yanlış mı girdim acep? Servet bana göre maçın en iyisiydi tabi bana göre...Ayrıca Halil gol atar demiştim attı.Bir tek maçı kazanamadık o kadar ve şuna dikkat ettim bizim milli takım oyuncularımız atmosferden çok etkileniyor.Bu maçtaki atmosfer aynı Bosna maçındaki gibiydi ve sonuç ortada buna bir çare bulmalı Fatih Hoca...
    I'm back...

sunu bilmeliyizki 2008 yolunda olay zora gitti

Bence işimiz gercekten zor hele macarlarada puan kaybedersek imkansız norvec deplasmanından puan alacagımızı sanmıyorm

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri