Tuncay çok büyük düşüş içinde... Servet belki eleştirirdim ama golünü attı malübiyetten kurtardı bizi..
taktik yanlis kadro yanlis fatih terim takimi kuramiyor formsus oyunculari oynatiyor. formda olanlari oynatmiyor. bu kotu zayif takima 2 puan kaybettik boyle oynamaya devam edersek gruptan asla cikamayiz.
Aurellio sakattı galiba orda Deniz veya Ayhan ile başlanmalıydı... Emre Kardeşimin msjına imzamı atıyorum...
Yunanistani yenmemiz gerkiyor
Way be maltaya bak moldovayı gecmiş:d
Aurelio yerine Ayhan, Deniz, Hamit ya da Serdar oynayabilir bana göre.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Neyse cezamızda bitti ateşli taraftarımızla evimizdek maçlarda kayıpsız deplasmanlarda iyi oynayıp umarım gruptan çıkarız...
Hala avantajımız var. Norveç'ten bir maç eksiğimiz var. Eğer maçlar eşit olur ve o eksiğimizi üç puan ile kapatırsakikincileğe yerleşiriz. Ama şu bir gerçek bütün maçları kazanmak zorundayız.
Maçlarımızı İnönü yerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamalıyız bence( Rica ediyorum bu lafımı da FB'li oluşuma bağlamayın).Hem daha fazla seyirci hem de daha iç içe atmosfer.
Saraçoğlu uğursuz..
Yalnız İnönü de atmosfer daha iyi gibi...Neyse bide stad sorun olmasın...
Hala tren kaçmadı 3maçtır kazanamamıza rağmen...
Bu Fatih Terim'De zico gibi biraz sabit fikirli.Sabri Hakan İbrahim üzülmez banko oyuncuları.Ne gerek var Üzülmez'i oynatmaya 33 yaşında adam Ne gerek var 36 yasındaki Hakan'ı oynatmaya ?Orta acmayı adam gecmeyi bilmeyen Sabri sag backmi yok baska ?
Malesef bu gruptan cıkamayız arkadaslar..
anlamadigim nobre neden oynamiyor kadroda
Dikkat edersen iyi oynadı demiyoruz, golü atıp beraberliği getirdiği için tebrik ediyoruz.Şu konuda hem fikir olalım ki Servet maçı boyunca iyi değildi ama kurtarıcı o oldu..![]()
Bir takıma sataşmadan duramıyoruz yani , konu Galatasaray-Fenerbahçe değil,kim hangi oyuncuyu Türk yaptı bu hiç değil Malta-Türkiye maçı hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen.Sonuçta taktiği ve saha dizilişini Fatih Terim yapıyor siz ne derseniz deyin faydası olmayacaktır.
Revizyon konusunda haklısın, ancak Hakan için gerekli açıklamayı yaptım.O da çok formda olduğu için bu formayı taşıyor.![]()
4 gun sonraki mutlak macaristan macini kazanmamiz lazim
adam gibi oynarsak kazaniriz ama ruh yok takimda.
Takımlarımıza sataşmayı kesip, futbolcularımızın oynadığı kötü veya iyi futbolu değerlendirmemiz gerekir bence.Sonuçta hepimiz Türk'üz ve bugün bu uğurda savaştı futbolcularımız.
![]()
Konu ne yahu yanlış mı girdim acep? Servet bana göre maçın en iyisiydi tabi bana göre...Ayrıca Halil gol atar demiştim attı.Bir tek maçı kazanamadık o kadar ve şuna dikkat ettim bizim milli takım oyuncularımız atmosferden çok etkileniyor.Bu maçtaki atmosfer aynı Bosna maçındaki gibiydi ve sonuç ortada buna bir çare bulmalı Fatih Hoca...
I'm back...
sunu bilmeliyizki 2008 yolunda olay zora gitti
Bence işimiz gercekten zor hele macarlarada puan kaybedersek imkansız norvec deplasmanından puan alacagımızı sanmıyorm