Fincanı taştan oyarlar balam oyarlar intere böyle...
işte bu..!! aldıkları para kuruşlarına kadar helal olsun..!
Fincanı taştan oyarlar balam oyarlar intere böyle...
işte bu..!! aldıkları para kuruşlarına kadar helal olsun..!
İnter deplasmanı için konuşmak çok erken önümüzde 3 maç daha var o maça kadar
Vederson 30-40 metrelik şutları hariç iyiydi.
Jesar ile Alex'in şakalaşması süperdi. Destan yadık destan. Şu oyunnun %10'nu Rize'ye oynasalar yeterdi....
Diğer takımı tutan arkadaşlarım lütfen bu mutlu günümüzde çirkeflik yapıpta olay çıkarmasın lütfen..!
Maça gelirsen beraberlik bile benim için Sürpriz olacaktıAma gerçekten harika oynadık. Özellikle alex müthişti. Galibiyeti hak ettik vve kazandık. Fenerbahçe hem iyi bir başlangıç yaptı hem kasasına para girdi hem de ülke puanına katkısı oldu
Bu akşam çok mutluyum
Artık takımlarımız silkelenmeye başlar umarım bu maçtan sonra
Dip Not : Forumlarımızda KAPAK kelimesi yasak kullanırsanız ceza alırsınız...
tebrikler helal olsun valla koskoca interi yendi fenerbahce.
2007-08 Avrupa'nın şuan en fazla puan toplayan takımıyız. Helal olsun bize:::: Ülke sıralamasında da lider biziz.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...tcoef2008.html
Alex çok önemli ya beyin Fenerbahçe de... Tecrübeli Roberto Carlos iyi Aurellio galibiyeti haketti Fenerbahçe gzl başladı...
İnşallah sevincimiz yarın akşam Galatasaray ile beraber devam eder.
Bence takımca çok iyiydik. Herkesin hakkını vermek lazım.
Şu iyiydi bu kötüydü yorumu yapmayalım lütfen !
(/s)
Tamam haklısınız gururlusunuz.Bizde sevindik ama abartmayın bence.Bu akşam İnter top oynamadıki.Genel Türk hastalığı.Hani 2 gün önce lanet yağdırıyordunuz?
So what?
Saike
CSKA ( D ) 0
PSV ( E ) 1
PSV ( D ) 1
Inter ( D ) 0
CSKA ( E ) 3
Bu şekilde olur Fener'in maçları kanımca, 8 puan gayet iyi..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bu yazı bana ait önceki sayfalardan umarım tatmin eder seni . Beni yanlış anladığını anlarsınBu gün fenerbahçe'de kezman hariç herkes iyi oynadı . Özellikle Alex'in pasları , carlos ve vederson sol kanatta iyi oynadılar , aurelio her zamanki gibi orta sahada nefes aldırmadı , lugano- edu ikilisi yine oynatmadılar zlatan'la suazo'yu . Deivid yine öyle , bi tek kezman sahadaki fenerbahçe'ye yakışmadı o kadar.
Açıkçası inter'den böyle bi futbol beklemiyodum , bu futbolu eksikle bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama bu gün inter çok kötüydü diyemicem çünkü fenerbahçe çok iyiydi . Tebrikler fenerbahçe , umarım Ertuğrul Sağlam bu fenrbahçeden biraz feyz alırda adam gibi futbol oynatır.![]()
Çekemiyorsanız NA$ diye bir tabir var
Interi yendik haklı olarak mutluyuz..ha bide yedek takım diyorsunuz..bakın bakalım ne kadar yedek..as kadrodan kimler yok?
güldürmeyin beni..
güleyim yada
hheheheh
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Abarttığımız felan yok sevinmek bizim en doğal hakkımız, maçtan önce İnter fark atar İnter duman eder Fenerbahçe'yi diyenleri hepimiz gördük artık Mucizeye hepimiz inanırız.
Şu güzel gecede de, tartışıyorsunuz, asıl bu hastalıktır bizde. Haberimiz yok..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bugün İnter'de oynayan 2 futbolcu vardı biri julio cesar diğeri javier zanetti ....
Maskeler Düştü Gelecek Avrupa Maçlarında Görüşmek Üzere ...
Adamlar 3 pas üst üste yapamadılarki.Figo orta açıyor top ceza sahasını geçmiyor.Amacım sevincinizi baltalamak değil.Sadece tespitimi belirtiyorum.
So what?
Saike