Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 11 / 39 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Denizli’de puan kaybettik. Maç başladığı gibi sona erdi. Aslar 2 maç kenarda oturunca futbol oynamayı unutmuşlar sanırım.

Kadıköy’de de yeniyoruz Celta’yı ve 3 maç üst üste kazanarak 9 puana ulaşıyoruz. Bu galibiyetle gruptan büyük bir ölçüde çıkmayı garantiledik.

Alex oyundan çıktıktan sonra kazandığımız penaltıyı Appiah değerlendiremedi. Maçın yıldızı 3 golde de payı bulunan Ali Bilgin oldu.

İBB maçını kazandıran oyuncumuz Alex oldu. 2 gol atarak ligde gol sayısını 11’e çıkarttı.

Ostrava’nın katı savunmasını aşmakta yine zorlandık. 1 gol atsak devamı gelecekti. O gol 88. dakikada Vederson’dan geldi ve kalan dakikalarda 2 gol daha bularak maçı 3-0 kazandık. Puanımızı 12’ye çıkartarak gruptan çıkmayı garantiledik.

Galatasaray’ı ezdik, kaleyi bulan şutları bile yok maçta. Maç daha da farklı bitebilirdi, 6-0’ın rekorunu da kırabilirdik ama olmadı. Galatasaray Kadıköy’de galip gelemeyeceğini anlamalı artık.

Milan deplasmanında erken yediğimiz gol maçı Milan lehine kolaylaştırdı. Başa baş bir oyun sergiledik ama tek fark Milan girdiği pozisyonları golle sonuçlandırdı, biz sonuçlandıramadık. Sonuçta bu sezon 3. defa Milan’a yenildik. Grubu 12 puanla 2. sırada tamamladık.

Karşıyaka maçına yedek takımla çıktık, sonradan oyuna giren Kemal’in gol atmasına da sevindim.

Ligde 17 maçı tamamladık, liderlik koltuğunda oturuyoruz. Ayrıca 9 maçtır da gol yemiyoruz, bakalım bize gol atan takım kim olacak?

3 defans çok gol yer mantığı da artık değişir umarım, ligde sadece 3 gol yedik 17 maçta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

süpersinnn..

gruptanda cıkmısızz...

gs macı yarında öyle olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Serkan abi süpersin.Şampiyonlar Ligi bomba olmuş.Süper Lig'de de bombasın tabii Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibinin kim olduğunu bekliyoruz abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet abi harika gidiyorsun Lig Cl harika rakibini bekliyoruz tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kupa maçında İBB ile oynuyoruz. İlk yarıyı 1-0 geride kapattık. 2. devre 15 dakikada gelen 3 golle 3 puanı kazandık. Yedekler kendini buldu.

As kadroyu oynattığım lig maçında puan kaybı yaşadık. Elimizden geleni yaptık ama gol atmayı başaramadık. Maç başladığı gibi bitti.

2 penaltı kazandığımız maçta 2. lig temsilc,s, Adanaspor karşısında zorlanmadık. Carlos’un yerini Vederson alacak sanırım. Guilherme, Vederson kadar iyi değil şu anda.

2. Tur kuraları da çekildi. Zorlu rakipler içersinden nispeten kolay diyeceğimiz bir takım geldi. Çeyrek final için ümitlendik.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Porto'yu elersin bence abiBaşarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tebrikler hocam zico dan kötü olmayacağın Allahın emri
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyorsun.Zicodan iyisin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zor rakip ama elersin Serkan abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elersin sen abi Porto da kimmiş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Porto'tu elersin abi....

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Bende Fenerdeyim ve Porto maçlarında 4-2-3-1 defansif çıkıyorum ve her yaptığım maçımı da kazandım Porto ile . Kurada rakibin kolay çıktı sevin işte başarılar Yarı Final bekliyoruz ŞL inde :P

Oo süper gidiyor cidden abi.Porto'yu da eleyeceğini düşünüyorum.Başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adanaspor’dan sonra Trabzonspor’u da yedek takımla yeniyoruz ve grupta 4’de 4 yaparak çeyrek finale çıkıyoruz.

Çeyrek Final’de rakibimiz Şekerspor. Yine yedeklerle maça çıkıyoruz, evimizde oynadığımız ilk maçta ilk yarı golsüz sona eriyor. Şanssızlığa uğramamak için devre arasında sakatlanan Tümer yerine Alex’i oyuna aldım ve Alex bize maçı kazandırdı.

Konyaspor maçında da sahnede Alex vardı, yaptığı 2 asistle 3 puanın kazanılmasında büyük rol oynadı. Bu maçta değişik oyuncuları değişik bölgelerde denedim, ileride lazım olduğunda alternatifli bir kadro oluşturmak istiyorum.

Gençlerbirliği deplasmanı gol yediğimiz ender maçlardan biri oldu. Maç berabere bitmek üzereyken 87. dakikada Kezman golü buldu. Sonradan oyuna giren Gökhan Gönül de bu maçta iyi bir performans sergiledi.

Şekerspor deplasmanında daha rahat oynadık ve galip geldik. İlk yarı Selçuk ve Mota’nın golleriyle tamamlandı. İkinci yarı Şekerspor 10 kişi kalınca maç orada bitti diyebiliriz. 90. dakikada Mota kapanışı yaptı ve yedekler bir maçtan daha galibiyetle ayrıldılar.

Yarı Final’de rakibimiz Kayserispor…

Üstün oyunumuza rağmen çok fazla net gol pozisyonuna giremediğimiz bir maç oldu. Beşiktaş maçın başında Bobo ile bulduğu golü korumak için mücadele etti. Defansı aşamadık ve sahamızda 3 puanın yanı sıra liderliği de bıraktık. Beşiktaş 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Güzel seri yakalamışsın ama Kartal bozmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadıköy’de oynanacak Porto mücadelesi öncesi basın toplantısı düzenleyen Özışık; bu maçın kendileri ve kulüp tarihi için çok önemli olduğunu, geçen sezon kazanılan UEFA Kupası’nın ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde camianın beklentisinin yüksek olduğunu söyledi. Bunun bilincinde olduklarını ve çalışmalarını buna göre sürdürdüklerini ileten Özışık; "Evimizde avantajlı bir skor yakalayıp işi burada bitirmek istiyoruz, zorlu rakipler arasından Porto’yu seçtik, şans da yanımızda ve bu turu mutlaka geçeceğiz.” dedi.

Nasıl bir kadro ile mücadele edileceği sorulan Özışık; “11’i belirledim, orta sahayı rakibe vermemek için çalışacağız. Carlos çok tecrübeli bir oyuncu, onun bize kattıkları tartışılamaz. Ama şu anda Vederson çok formda ve 11’de başlayacak.

Özışık ile basın toplantısına katılan Alex ise; “Rakibin kim olduğu önemli değil, biz de son UEFA şampiyonuyuz. Eğer kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak bu maçta zorlanmayız.”
    dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

inş senin çektiğin kurayı 21 aralıkdada çekeriz porto karşısında başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça konuk takım Porto etkili başladı. 23. dakikada Postiga takımını 1-0 öne geçirdi. Golü yedikten sonra kendimize geldik ve oyunu dengeledik. Devrenin sonlarına doğru Alex ve Kezman’la pozisyonlara girdik, eşitliği sağlayacak fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik bu fırsatları.

Devre arası oyuncuları cesaretlendirdim, kalan 45 dakikada ellerinden gelenin en iyisini yaparak taraftarımızı mutlu edecek bir oyun oynayın dedim. Onlara güvendiğimi belli etmek için de oyuncu değişikliği yapmadım.

İkinci devrenin başında Vederson kendi başlattığı atağı, Alex’in mükemmel ara pası sonrası gole çevirdi ve eşitliği sağladı. Bu gol bizi daha da coşturacağı yerine durgunlaştırdı. Maç bu dakikadan sonra dengede geçti, yaptığım değişiklikler de takımda pek etki yaratmadı. Evimizde pek de avantajlı olmayan bir skorla maçı tamamladık.

Oyuncularımın neden beraberliği yakaladıktan sonra saldırmadıklarını anlayamadım, burada yenemediysek orada yenerek turu geçeriz. Taraftarımız rahat olsun…

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yazıklar olsun o kezmanla dievide bana karşı döktürüyorlar ŞL maçında sahada yoklar demekki...
    Başarılar sen deplasmanda yenersin bu takımı...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkan onu bunu biLmem de aLex emekLi oLunca ben o takımda Nicolas Corno diye bir adam var onu görmek istiyorum. AL o adamı ne oLur

Serkan bize Corno yı getir
    Last edited by eXcitinG : 15.Aralık.2007 at 10:23
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Güveniyoruz sana Serkan abi,Drago stadında şov yaparsın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

portoyu yenersin çünkü o kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by denizburak View Post
    Yazıklar olsun o kezmanla dievide bana karşı döktürüyorlar ŞL maçında sahada yoklar demekki...
    Başarılar sen deplasmanda yenersin bu takımı...
    Kezman'dan deplasmanda gol bekliyorum zaten, bakalım...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Serkan onu bunu biLmem de aLex emekLi oLunca ben o takımda Nicolas Corno diye bir adam var onu görmek istiyorum. AL o adamı ne oLur

Serkan bize Corno yı getir
    Alex emekli olduğunde ben burada olur muyum bilmiyorum, hem Alex'in varisi olarak Mota var takımda. Basında sezon sonu sözleşmemin biteceği ve henüz anlaşma imzalamadığımız yönünde haberler çıkıyor, ayrılacak olursam gittiğim takıma alacağım Corno'yu.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Güveniyoruz sana Serkan abi,Drago stadında şov yaparsın
    Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    portoyu yenersin çünkü o kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur
    Sağolun, önce oynanması gereken 2 lig maçımız var, şimdi onları düşünüyoruz. Beşiktaş'tan liderliği almalıyız önce.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Maçları bekliyorum abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet abi maçları bekliyoruz merakla.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sivasspor ile Kadıköy’de karşılaştık. 1.dakikada Kezman bizi öne geçirdi. 2. yarının 1. dakikasında da Ali Bilgin farkı ikiye çıkarttı. Sivas sonrasında 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda hafta içinin yorgunluğu da olunca fazla zorlamadık ve maçı 2-0 kazandık.

Bursa deplasmanında farklı kazanıyoruz. Bu moralle Porto deplasmanına gidiyoruz. Kezman da 2 gol attı, o da moralli. Önder’in atılması tek kötü olaydı maçtaki.

Last edited by Sekopej : 15.Aralık.2007 at 23:59

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok heyecanlı bir maçtı, fazla da söze gerek yok. 1-0 öne geçtik, sonra Porto durumu 2-1 yaptı. Tüm riskleri aldık, defansı 2’ye düşürdüm, Önder’i çıkartıp oyuna Semih’i aldım. Ümitler bitmek üzereyken Salcido atıldı, oyunu iyice rakip sahaya yığdık. Turu getiren gol ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş yapan Appiah’tan geldi. Bu dakikadan sonra skoru korumaya yönelik hamleler yaptık ve deplasman golü kuralıyla çeyrek finale kaldık.

Appiah golü attığında sanki gerçek maçta Fenerbahçe gol atmış gibi sevindim.

Çok zevkli geçmiş maç anlaşılan,tebrik ederim Serkan Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çeyrek Final’de rakibimiz İtalya temsilcisi Lazio oluyor. Nispeten kolay bir rakip.

Ligde galibiyetlere Manisaspor maçı ile devam ediyoruz. 2 forvetimiz Serhat ve Kezman birer gol atıyorlar.

Deplasmanda Gaziantepspor’u da 2-0’la geçiyoruz. Beşiktaş’ın da puan kaybetmesiyle tekrar liderlik koltuğuna oturuyoruz.

Kupa yarı finali ilk maçında yine yedek takımla çıkıyoruz. İlhan hariç takım döküldü ve 3-1 kaybettik. Lazio maçı öncesi asları dinlendirdik, ona seviniyoruz artık.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tebrikler çok iyi bir kariyer olmuş ve devam da ediyor taktik de oturmuş başarıların devamını dilerim nede olsa fenerbahçeliyiz.

Sayfa 11 / 39 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri