Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 358 sonuç

Konu: Galatasaray - Helsingborg İF |UEFA Kupası H Grubu 2.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

takımın hiç antreman yapmadıgını futbolcuLarın antreman sahasnda kendi başına takıLdıgını söyLüyor kabaca

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray gerçekten çok şaşırttı beni.Lincoln'den seyirci önünde şov bekliyordum bugün...

Bu arada Tekke'den sonra Nihat'ta attı Uefa'da golünü...

Nesil
    2006

Beklenmedik bir skordu fazla konuşmaya gerek yok, son iki maçıda kazanmak zorundayız... Belki dört puan yetebilir ama hiç düşünlmemesi gerek dört puan hesap yapmaya yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1 penaltı verseler fena olmazdı ama

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izlemedim sadece sonucu biliyorum 3-2 yazık olmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

inşallah bu böle gitmez yoksa galatasarayın işi zor walla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl kaybettik anlamadım yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'da iyi gitmeyen bir şeyler var.Bu gittikçe kendini gösteriyor.İnşallah kalan maçlardan 2 galibiyetle çıkarız gruptan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bu oyunla Galatasaray grupta 1 puani bile zor alir. Ilk yari acayip kötü oynadi takim. Arda girdikten sonra tempo artti, takim toparlandi biraz. Maglubiyetin tek sorumlusu Kalli bence. Taktik olarak hic hazirlanmamis maca. Helsingborg´un sadece iki tehlikeli adami var, Larsson ve Omotoyossi. Helsingborg´un 1-2 macini izlese hemen anlar bunu. Ama hicbir önlem almamis Kalli.
    Ayrica motive olarak takima hic katkisi yok Kalli´nin. Futbolcularin hicbirinde ilk yarida futbol oynama istekleri yoktu. Taa Konyaspor karsisindaki farkli galibiyetten sonra Kalli iyice kötüledi ve düzelecegi de yok. Ne olduysa? Gitme zamani yaklasiyor.

GS´de üc oyuncu bugün vasatin üstüne cikabildi bence. Nonda, goller disinda, bütün hava toplarini ve ikili mücadeleri kazandi. Yararli oldu bugün. Arda, iki golpasi var ve takima hiz ve tempo getirdi. Ilk 11´de olmasi gerekti. Aykut, yedigi gollerde yapabilecegi pek birsey yok. 2-3 de gol olacak top cikardi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ne varsa ardada var zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bence bu sonucun beşiktaş'ın liverpool mağlubiyetinden bi farkı yok. ha liverpool'dan 8 yemişin ha helsingborg'a kendi sahanda yenilmişin..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ligdeki gs olsa sevinen taraf biz olurduk ama avrupaya gelince işler değişiyo nedense. topçular aşırı heyecan mı yapıyo noluyor yav

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bişey dikkatimi çekti bu sezon hç 3 forvet oynamadık hakan çıkıyor ümit giriyo şimdi riske almıcanda ne zmaan alcan

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

zaten helsingborgun gs ye karşı bu galibiyeti bjk nin liverpool karşısındaki galibiyetle eşit sayılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray''lılara ve Galatasaray'a geçmiş olsun diyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Galiba Kalli egitimci, futbolculara ne yapmasi gerektigini anlatan cehresini kaybetmis. Veya oyunculara sezon basi yapmalarini soylediklerini oyuncular unutmus ve yapmamaya baslamis. Sorun defans oyunculari, veya kaleci degil. Sorun ileriye gittiginde rakibi zora sokacak paslari atmak yerine yana oynayan ve topu kaybedip kontra atak yedirenlerde.

Ne zaman Galatasaray'in ofansif gorev alan oyunculari hareketli oynamaya baslar, rakibe karsi ucgenler kurarak oynamayi hatirlar, o zaman goller atmaya, kontra ataklar yememeye baslar.

Quote Originally Posted by Stam View Post
    bence bu sonucun beşiktaş'ın liverpool mağlubiyetinden bi farkı yok. ha liverpool'dan 8 yemişin ha helsingborg'a kendi sahanda yenilmişin..
    Matematiğin baya kötü kimbilir kaç kere sınıfta kaldın...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    olay sayısal deil. liverpool ile helsingborg bir mi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Helsinborg'dan 3 yemek Avrupa Fatihliğine uygun birşey değil. Giderek bu ünvanı kaybediyoruz, ama olsun. Galatasaray amatör kümeye düşse bile, hiçbir zaman desteğimi esirgemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Helsingborg'a kaybettik yahu kötü bir hafta oldu Türk takımları için tek tesellimiz PSV galibiyeti oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Senin de mantığın iyi değil Efe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Nerede aliriz ? Futbol mu oynuruz,ne rahat almasi,birakin bunlari...

Bu futbol sistemi ile,bu teknik direktörle gruplardan cikamayiz biz ...
    helal olsun dediğin çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar kıyas yapmadan yorum yapalım lütfen.Avrupa maçlarında herkes Türk takımını desteklemeli.Desteklemeyende sesini çıkarmasın bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gs nin bidahaki uefa maçına çok iyi hazırlanıp 0 hatayla oynaması lazım ki taraftarlara tendini affettirebilsin

Hiç böle ukalaca konuşmamıza gerek yok bende Galatasaraylıyım ama arkadaşın yaptığı kıyas doğru kendi sahanda isveç ligi gibi vasat bir ligin 8. sıradaki vasat bir takımına 2-3 yenilmek bence beşiktaşın 8-0 hezimetinden daha kötü yazık olan türk futboluna ve dedemden büyük artık yarı bunak adamların koskoca galatasarayın başına getirmekte çok yanlışş

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Valla Salı gecesi utanan arkadaşlarım umarım bu maçtan sonra utanmamışlardır... Helsingborg'dan kendi sahasında 3 gol yiyen bir Galatasaray var ortada,maçı izleyemediğim için maç hakkında yorum yapmam yanlış olur ama skor hiç içi açıcı değil.Geçmiş olsun diyip mevuzyu uzatmıyorum..En azından yenilmese cimbom iyi olurmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öncelikle çoğu kişi Bjk yenilgisine göbek attı. Çoğu kişi Fener galibiyetine sevinmedi. Şimdi çoğu kişide Galatasaray yenilgisine seviniyor. Tepki çekmemek adınada şöyleydi böyleydi deniyor. Fikir belirtme zorunluluğu yoktur. Belirtiyorsanız da net fikrinizi söyleyin. Çok hoşumuza gitti deyin. Neyse

Maçı izlemedim. Yorumlara bakıyorum. Şunu atmadık hakem bunu vermedi etmediler konuşuluyor. Ümit burda vursaydı, Hakan şunu yapsaydı deniyor. Kaleci hemen milli takıma çağrılmış vs. Anlıyorum ki Galatasaray evirmiş çevirmiş ama galip gelememiş. Bir diğer yorumlara bakıyorum berbat böyle şöyle deniyor. Oyunla ilgili ne olduğuyla ilgili maçı izleyince göreceğim. Tek bir gerçeği biliyorum. Önemli bir fırsatı teptik ve 3-2 yenildik.

Şampiyonlar ligine iyi başlayamayan Galatasaray sonradan coşup Uefa'ya aldı. Herkes bu futbolla bişey olmaz diyordu nerden nereye gelindi. O açıdan havlu atmayana kadar herşey olabilir. Bir takıma yenilebilirsiniz. Gücünün ne olduğu farketmez. Ama 8 tane yerseniz burada abes bi durum vardır. 8 tanede yersiniz ama şerefli oynarsınız. Beşiktaş konusunda utandığımız kısım budur. 7 tane yemişsin tarihe geçiyorsun 1 tane daha yersen ama kime diyoruz demi O açıdan maçları birbirine uyarlamakta doğru değildir. Galatasaray'da Liverpool'a 3-2 yenildiği maçta sahayı dar etmişti. Liverpool'da bilmem kimle berabere kalmıştı. Liverpool'un berabere kaldığı takım bu büyük takımı yenmişti. Anlayacağınız bu işin sonu yok. Ortada giden puanlar var. Karşılaştırmayı çok istiyorsanız. Ben 8 yemektense mahalle takımına 3-2 yenilmeyi yeğlerim. Neyse konu buda değil.

Galatasaray başarı istiyorsa Hakan Şükür'ü memnun etmek zorunda. Gelen teknik adam onla iyi geçinmeli. Hakan'la kanka olursanız bir futbolcu olarak bu takımdan asla gitmezsiniz. Beşiktaş maçındaki kadro dışı kalmalarından sonra herşey ortada fazla söze gerek yok. Tabi yaşlanmış Kalli'nin hücum oyncusunu defansa koysam olur gibi ihtiyar zihniyetiyle yaklaşımlarıda eklenince işin içinden çıkılmaz hale geldi.

A.Wien 1-Bordeux 2...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Galatasaray'a yakışmadı..Genel olarak baktıgımzıda çok kötü bir hafta arası geçirdik..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bordunun aldıgı sonuc bize yaradı.Tabi kaybetmek çok kötü ama kötünün iyisi.Grup bizim için daha yeni başladı

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri