Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 468 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Galatasaray - İstanbul BŞB

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    bu futbolla 3 puanı kacırmak bal mı oluyo ??
    Neden 1 maçlık değerlendiriyoruz?
    Kaç maç 90da attınız.Kaç maç beleş penaltılarla,ofsayttan gollerle kazandınız.
    Ama bu şans sezon sonuna kadar sürmez.Tahminimce haftaya Kadıköy'de nağmalup ünvanınız da gider,bu şans da...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konuyu daha fazla dagıtmayalım buyurun

Galatasaray unvanına sahip çıktı: 2-2Yenilgisiz lider Galatasaray, 14. haftada Ali Sami Yen'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan sarı-kırmızılılar 1 puanı Ümit Karan'ın uzatma anlarındaki golüyle aldı.

Galatasaray bir kez daha pes etmedi. Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Galatasaray, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
    Son 15 dakika 10 kişi oynayan Galatasaray, 1 puana Ümit Karan'ın 92. dakikadaki golüyle ulaştı.
    Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maça Galatasaray istediği gibi başlayamazken, konuk ekip de etkili kontrataklar üretti. Galatasaray, Lincoln'ün 25. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmasıyla etkili hücum etmekte zorlanırken, konuk ekip 10. dakikada Cesario ve 40. dakikada Sertan'ın ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi.
    İkinci yarıya Galatasaray daha istekli başlarken, ilk 10 dakika içinde Nonda ve Serkan'la yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Skoru korumak için kapanan rakibi karşısında yoğun baskı kuran sarı-kırmızılılar 72. dakikada Hakan Balta'nın golüyle farkı 1'e indirdi: 1-2.
    Son bölümleri oldukça gergin geçen maçın 80. dakikasında Galatasaray'an Hasan Şaş, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Buna rağmen baskısını devan ettiren Galatasaray, Ümit Karan'ın uzatma anlarındaki golüyle karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
    Galatasaray bu sonuçla 14. hafta sonunda da namağlup unvanını ve 32 puanla liderliğini korudu.
    GALATASARAY: 2 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2
    Stat:
    Ali Sami Yen
    Hakemler: Hüseyin Göçek x, Alpaslan Dedeş x, Aleks Taşcıoğlu xx
    Galatasaray: Orkun xx, Uğur xx, Song xx, Servet xxx, Hakan Balta xx, Hasan x, Mehmet Topal x (Dk. 46 Nonda x), Lincoln x (Dk. 25 Sabri xx), Arda xx, Hakan Şükür xxx, Serkan xx (Dk. 78 Ümit xxx)
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç xxx, Kerim xx, Cesario xxx, Volkan xx, Ekrem xx, Sertan xx (Dk. 78 Rızvan x), Efe xx, Ünal xx, İlyas xx (Dk. 67 Orteman x), Erman xxx, Adriano xx (Dk. 90 Gökhan ?)
    Goller: Dk. 10 Cesario, Dk. 40 Sertan (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 72 Hakan Balta, Dk. 90 Ümit (Galatasaray)
    Sarı Kartlar: Dk. 30 Efe, Dk. 40 Ekrem, Dk. 77 Hasagiç, Dk. 86 Orteman (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 73 Hasan (Galatasaray)
    Kırmızı Kart: Dk. 80 Hasan (Galatasaray)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yok kesin birşey söylemiyorum.

Sadece o an için posizyon ofsayt gibi geldi bana Ümit karan çok önde geldi bana ama tekrarını hala göremedim posizyonun.

Ayrıca DİPNOT : Song kart falan görmedi Hasan şaş cezalı duruma düştü ama

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bitti.Tebrikler Galatasarayıma ..Hakeme rağmen..Bu penaltı vermeyen kişilik tanımıyorum.Futboldan çakmayan bi adam görse penaltı der..Buna hakemlik veren kişilerin aklını öpim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

gol ofsaytsa amma acayipleşirr durum burda butün gsliler hakme demdiğini bırakmadı sonra antep maçındaki gib ofsayttan gol ve bir puanı kurtar

Hasan kesinlikle hakliydi.Hatta cezasini geri almalilar

Ümit Karan atti herkesi cildirtti

Bu mücadele,azim,caliskanligi öbür macta gösterelim kesin aliruiz !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yenemıyorsan yenilmiceksin onu yaptık bizde... 2-2 ye sevinmemek lazım kacırdığımız 3 puana üzülelim. Ama 2. yarıdaki futbolu oynayın yiyin cigerimizi ! [alıntı Baran ]

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hakem veya değil, ikinci yarı EZDİK ve puan aldık. Haftaya devam ettirmek dileğiyle..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Servet'in G.Antepspor'a son dakika attığı ofsayt golüne sesinizi çıkarmıyordunuz, bugün herkes H.Göçek'e sövüyor bakıyorum da Yine Beşiktaş maçında penaltı olmayan pozisyona penaltı çalınınca da bir şey demiyordunuz.

Bu şans nereye kadar? Denizlispor'a son dakika, G.Antepspor'a son dakika, Trabzonspor'a son dakika ve İBB'ye son dakika...

Lincoln'ün sakatlığı ciddiymiş sanırım, inşallah haftaya oynayamaz bizim maçta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Servet'in G.Antepspor'a son dakika attığı ofsayt golüne sesinizi çıkarmıyordunuz, bugün herkes H.Göçek'e sövüyor bakıyorum da Yine Beşiktaş maçında penaltı olmayan pozisyona penaltı çalınınca da bir şey demiyordunuz.

Bu şans nereye kadar? Denizlispor'a son dakika, G.Antepspor'a son dakika, Trabzonspor'a son dakika ve İBB'ye son dakika...

1 tane de Fenere atarz liste kabarır

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Nerede cikarmiyorduk ? Ben sahsen yaziklar olsun böyle hakem hatasindan gelen puana demistim Antep macinda.

Bjk macinda hakem hatasi yoktu bence.

Bu sans lig sonuna kadar,hatirlarsin Egemen ..

+16 bitirrr !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hemen yüklenmeyin GS'lilere.

Ümit Karan'In posizyonu çok net penaltı ve Hasagiç'e de en az sarı kart verilmeliydi zaten 1 sarısı daha vardı o da oyundan atılacaktı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Biz sezon başında 1 maçta son dakikada gol atınca bal muhabetleri döndürüyorlardı(Antep maçından sonra).Kendileri her hafta aynı şekilde atıyorlar,şimdi işi biz de şans,bal kavramlarına vursak, kışkırtıyorsun falan derler!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hala lideriz, Namaglup devam ediyorz

2-2 oldugunda delirdim resmen,cildirdim.Müthis zevk aldim mactan (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aman arkadaşlar sakin olun.

FB-GS muhabbetine girmeyelim hemen.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ne olursa olsun Galatasaray kendi evinde İstanbul BŞB önünde 2 puan kaybetti.

İsterse 90+15'te atsın 2 puan gitti mi? Gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet Çetin ya, bu zamana kadar kendisine atıp tuttum.. Şu anda o kadar pişmanım ki, Hasagiç'ten sonra maçın adamı kendisi.. Böyle devam eder umarım.. Ayrıca haftaya Servet Fenerbahçe'ye sallayacak bir kafa golü..

Mertcan Fenerbahçe'den çekinecek halimiz yok, süper top falan oynadığınız yok çünkü.. Song'un cezalı olmaması bizim için çok büyük avantaj, yine de büyük konuşmamak lazım ama Kadıköy'de ki 6 senelik alışkanlık bu sene son bulacak, takıma güvenimiz tam..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bunun adı şans değil arkadaşlar, ASLANLAR gibi oynadık ve herşeyimizle puanı hakettik. Karşılığını da ne olursa olsun aldık.

BİTMİŞTİR !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Futbola tat veren son dakika golleridir.Mücadelenin nasıl edildiğinin göstergesidir.Son dakika gollerini hep sevmişimdir.Atan takıma da helal olsun son dakikaya kadar mücadele ettiler demişimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şemsi'nin dediğine de katılıyorum,Gs'nin şansı son dakikada keşke yanında olmasyadı da bugün anlasalardı hakemden canı yananları...
    Hakemler de insan,hata yapar diyenler şimdi hakeme sallayıp duruyorlar!?

umit in penaltisi verilmeliydi yazik oldu gs ye

ben http://naklenfutbol.com/ bu radyodan dinledim anlatan adami duysaniz rap soyluyor sanki, her 3 kelimenin icinde yuzde yuz hasagic in ismini duydum walla maci izlemem lazim bu aksam

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla ne yalan söyliim maçın hakkı beraberlikti

İBB ne olursa olsun 1 puanı kesinlikle haketti.

Gs'nin 2.yarıdaki baskısı da aslında müthişti.O mücadele de puansız kalamazdı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşte bu be aslanlarım benim Yenilmedik yenilmicez !

Arkadaşlar futbolda şans diye birşey yokmu ? Bal gibide var eğer şansa kazandınız diyosanız napalım yani futbolda şansta var sanki siz hiç şansa kazanmadınız !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bir de bjk li olanlar doğru olmadığı halde fb yi savunuyolar ya kopuyorum ben.

Quote Originally Posted by lucho View Post

Ne güzel söyledin be Hüso.

Milletin derdi biz olmusuz yav.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi kopmalar
    Ben valla haklının yanındayım...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O zaman İyi kopmalar sana..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İyi kopmalar
    Ben valla haklının yanındayım...
    Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    O zaman İyi kopmalar sana..
    eywallah beyler siz böyle devam edin.

Nesil