Sayfa 11 / 19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav ben bu adamı niye hiç duymadım çokmu iyi adam,bu kadar istiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kezman kararını verdi

Fenerbahçe'yle yollarının ayrılması beklenirken, Şanlıurfaspor maçından sonra "Buradayım, hiçbir yere gitmiyorum" açıklaması yapan Kezman'ın bu kararının ardında Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmenin olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de "Bir yere gitmeyeceğim" şeklinde açıklama yapan Kezman'ın başkan Aziz Yıldırım'a "Bazı kulüplerle görüştüm ancak teklifleri yeterli değildi. Ben de kulübümün zarara uğramasını istemediğim için kalmaya karar verdim" dediği öğrenildi.

Kezman'ın Fenerbahçe'den yılda 3.3 milyon Avro aldığı, diğer kulüplerin ise en fazla yılda 1 milyon Avro önerdiği belirtildi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe geçen sezon stoperleri G.Amerika'dan buldu.(Edu-Lugano) Ve şu an ikisindende aldıkları verimdem memnunlar bildiğim kadarıyla.Tabii bu oyuncuları kendilerimi izleyipte buldular yoksa menajerler yoluyla mı buldular bilmiyorum.Büyük ihtimal menajerler aracılığıyla alınmıştır.Çünkü bu transferler kısa zamanda bitti ve bu transferden önce uzun bir süre takımın başına Aziz Yıldırım'ın dönmesi için uğraşıldı.Bilmiyorum belkide öyle değildir.

Maldonado'da G.Amerika'dan ve buda menajerler aracılığıyla önerilmiş olabilir.Belkide Zico takip ettirdi.Bunuda bilemeyiz tabii.Fenerbahçe G.Amerika'lı oyunculardan aldığı faydadan sonra yine bir G.Amerika'lı almak istemesi akıllıca bir transfer hamlesi.Ayrıca oyuncunun kaliteli bir oyuncu olduğundanda şüphe yok.Tek eksisi uyum süresi olabilir.Çünkü hiç Avrupa'da oynamamış.Her ne kadar takımda bir sürü G.Amerika'lı oyuncu olsada yeni bir kıta uyum süreci gerektiriyor.Bir röportajında Tello eğer Beşiktaş'a Şili'den gelseydim daha çok zorlanırdım demişti.

Bu arada herhalde Kezman'ın satışından vazgeçildi.Bu yüzden bir tek orta saha alınacak büyük ihtimal.Fenerbahçe için hayırlısı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe geçen sezon stoperleri G.Amerika'dan buldu.(Edu-Lugano) Ve şu an ikisindende aldıkları verimdem memnunlar bildiğim kadarıyla.Tabii bu oyuncuları kendilerimi izleyipte buldular yoksa menajerler yoluyla mı buldular bilmiyorum.Büyük ihtimal menajerler aracılığıyla alınmıştır.Çünkü bu transferler kısa zamanda bitti ve bu transferden önce uzun bir süre takımın başına Aziz Yıldırım'ın dönmesi için uğraşıldı.Bilmiyorum belkide öyle değildir.

Maldonado'da G.Amerika'dan ve buda menajerler aracılığıyla önerilmiş olabilir.Belkide Zico takip ettirdi.Bunuda bilemeyiz tabii.Fenerbahçe G.Amerika'lı oyunculardan aldığı faydadan sonra yine bir G.Amerika'lı almak istemesi akıllıca bir transfer hamlesi.Ayrıca oyuncunun kaliteli bir oyuncu olduğundanda şüphe yok.Tek eksisi uyum süresi olabilir.Çünkü hiç Avrupa'da oynamamış.Her ne kadar takımda bir sürü G.Amerika'lı oyuncu olsada yeni bir kıta uyum süreci gerektiriyor.Bir röportajında Tello eğer Beşiktaş'a Şili'den gelseydim daha çok zorlanırdım demişti.

Bu arada herhalde Kezman'ın satışından vazgeçildi.Bu yüzden bir tek orta saha alınacak büyük ihtimal.Fenerbahçe için hayırlısı olsun..

iyi hosta sence-bence+bizce Diego Lugano,Edu Dracena, Maldonado gibi oyunculari takip ettirmek cok mu onemli?
    Bu oyuncular gozun kapali alman gereken oyunculardir !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    iyi hosta sence-bence+bizce Diego Lugano,Edu Dracena, Maldonado gibi oyunculari takip ettirmek cok mu onemli?
    Bu oyuncular gozun kapali alman gereken oyunculardir !
    Ne demek istediğini tam anlayamadım.Transfer yaparken tabii ki almak istediğin adamı izleyeceksin.Menajerlerin lafıyla transfer yapılmaz.Ki bu oyuncular çokta göz önünde olan oyuncular değil.Haberleri çıkmadan önce kaç tane Fenerli yada futbolsever bu adamları tanıyordu?

Hadi Avrupa'da göz önünde oynar.Bilinen bir takımdadır ve formu iyidir alırsında G.Amerika'dan oyuncu alırken böyle olmaz bence.

Zaten benim demek istediğimde tam bu değildi.Acaba Fenerbahçe yönetimi bu oyuncuları kendi imkanları ile mi buldu(Scout vb..) yoksa menajerler aracılığıyla mı ilgilenmeye başladı.
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Alves'de yalan oldu desene..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

aynen..Yalan OLdu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahçe bir adım önde !..

Fenerbahçe'nin, müzmin sakat futbolcusu Appiah'ın sözleşmesinin dondurulması yönünde talebini TFF'ye iletmesinin ardından, adı Fenerbahçe'yle anılmaya başlayan Claudio Maldonado transferinde, İspanyol rakiplerinin bir adım önünde olduğu belirtildi.

Appiah'ın yerine yapılacak transferin bir türlü netleşmemesi Arthur Zico'yu sıkıntıya soktu.

Orta sahada şans verdiği isimlerin bir türlü beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle bir an önce transfer yapılmasını isteyen Brezilyalı çalıştırıcınınlistesindeki ilk isim olan Maldonado ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.

Şilili futbolcuyu bazı ispanyol kulüplerinin de istediği ancak oyuncunun menajeri Juan Figer'in sarı-lacivertli kulüple olan yakın ilişkilerinin Fenerbahçe'yi yarışta bir adım daha öne çıkardığı ileri sürüldü.

...........
    Last edited by KaF KeF : 18.Ocak.2008 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Maldonado'da geri sayım

F.Bahçe yönetimi, Güney Amerika'da üst düzey futbolcular arasında yer alan 28 yaşındaki Maldonado ve kulübü Santos'la kesin anlaşmaya vardı. Pazar günü İstanbul'a gelecek olan tecrübeli oyuncu, 4 yıllık sözleşme imzalayacak.Hürriyet Gazetesini'nin 18 Ocak tarihli sayısında Sadi Kemal Yaşar imzalı haberde yer alan bilgiye göre; Devre arasının suskun takımlarından Fenerbahçe ilk bombasını patlattı... Sarı lacivertli yönetim, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Stephen Appiah'ın boşluğunu Şilili Claudio Maldonado'yu alarak doldurdu.
    Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Santos'un ön liberosu ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Kaptan Alex de Souza'nın da Cruzeiro'da oynadığı dönemlerde takım arkadaşı olan ve İspanya'dan birçok kulübün transfer listesinde bulunan 28 yaşında ve 1.73 metre boyundaki Maldonado, pazar günü İstanbul'a geliyor.
    Sevilla maçlarında sahada
    Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasıyla birlikte harekete geçen yönetim, Şilili futbolcunun Brezilyalı kulübü Santos ile kesin olarak anlaştı. Bonservisiyle birlikte satın alınan Maldonado, daha önce Avrupa'da hiç forma giymediği için, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yapacağı 2. tur maçlarında takımdaki yerini alabilecek. Ön libero mevkisinde Güney Amerika'nın üst düzey futbolcuları arasında gösterilen Maldonado, pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
    18.01.2008
    Kaynak : Hürriyet
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Maldonado gelirse heralde formasını ilk ben satın alırım. Hayranıyım yahu o futbolcunun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugun fotomacta okudum MaLdonado'nun menejeri İspanyada bir kuLübe gidecegini söyLemiş. Tabi Fotomac a ne kadar inanıLır (!)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İşin içinde İspanya varsa Maldonado'nun Fener'e gelmesi zor bana göre. Tabi bu Maldonado'yu isteyen İspanyol kulübe bağlı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Pazartesi İstanbul'a geliyormuş Maldonado hayırlı olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Pazartesi İstanbul'a geliyormuş Maldonado hayırlı olsun.
    Haber kaynak?? Nerden öğrendin bu haberi.. Maldonado gibi bir futbolcunun eminimki peşinde koşan çok takım vardır.. Bu kadar çabuk bitmesini beklemiyordum..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ajansporda yaziyor!!!

Prenspite anlasilmis yaziyor. hayirli ugurlu olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah Sivas maçından önce takıma katılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

MALDONADO FENERBAHÇE'DE!

Appiah'ın lisansını dondurması ile transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Şilili Maldonado'yu renklerine kattı! İlk olarak Ajansspor.com'un duyurduğu transferin "kiralık" olarak noktalandığı belirtildi. Maldonado yarın İstanbul'da olacak!
    Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi belli oldu; Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili ön libero Maldonado!

Ajansspor.com'un günler önce Maldonado'nun İtalya'da sağlık kontrolünden geçtiğinin transferin sadece imzaya kaldığını Türkiye'ye duyurmuştu.

Ajansspor.com'un edidiği son bilgiye göre transfer netleşti! 28 yaşındaki oyuncu ve kulübü Santos'la anlaşan Kanarya'nın, yıldız futbolcuyu 6 ile 18 aylığına kiraladığı belirtildi. Maldonado, cumartesi günü İstanbul'a geliyor.

Daha önce Colo-Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları da giyen 28 yaşındaki futbolcu, halen Brezilya'nın Santos takımının formasını giyiyor. Şili milli takım formasını da 39 kez sırtına geçiren Maldonado, daha önce Cruzeiro'da Nobre ve Alex'le birlikte forma giymiş ve iki oyuncunun sarı lacivertli takıma transferinin ardından anlaşılmasına rağmen transferi noktalanmamıştı. Maldonado, Güney Amerika'nın en önemli defansif orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

28 yaşında ve 1.73 metre boyundaki futbolcu, İspanya'dan da birçok kulübün transfer listesinde bulunuyordu.

Ajansspor Özel..
    Maldonado imzaladı. C-tesi İstanbul'da

Bana kızgın olan Fenerbahçeli okuyucularıma bir müjde vereyim.

Appiah'ın sözleşmesinin dondurulmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi netleşti. Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili 28 yaşındaki ön libero Maldonado Fenerbahçe'ye imza attı.

İtalya'da sağlık kontrolünden geçirilen Şilili futbolcu cumartesi günü İstanbul'a geliyor.

Uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Şili Milli Takımı'nın kaptanı ve Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Claudio Maldonado artık resmen
    Fenerbahçeli.

Colo-Colo, Sao Paolo ve Cruzeiro formaları da giyen 28 yaşındaki futbolcu, en son Brezilya'nın Santos takımının formasını giyiyordu. Şili milli takım formasını da 39 kez sırtına geçiren Maldonado, daha önce Cruzeiro'da Nobre ve Alex'le birlikte forma giymiş ve iki oyuncunun sarı lacivertli takıma transferinin ardından anlaşılmasına rağmen transferi noktalanmamıştı. Maldonado, Güney Amerika'nın en önemli defansif orta saha oyuncularından biri olarak biliniyor.

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Bence iyi transfer. Haber doğrudur. Merak etmesin Fenerbahçeliler. Bu transfer kesinleşmiştir. Moldonado artık Fenerbahçilidir. (18.01.2008)
    http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=3113
    Last edited by Emurafu : 18.Ocak.2008 at 18:41

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Resmi site yarın duyurur artık, iyi transfer bence. Appiah'ın yokluğunda ilaç gibi olacaktır

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kiralık ise sezon sonu için bonservisini alabilme hakkı ile alınmıştır.Zaten böyle alınması daha iyi, ayrıca Santos da böyle ister.Zira Fenerbahçe almazsa Ş.L.'de oynaması sayesinde piyasası yükselecek.

Maldonado gitmek istiyordu, Appiah transferi sırasında 3. düşünülen isimdi.

2. sırada bir Brezilyalı önlibero vardı, ismini hatırlayamıyorum şu an, sonrasında sanırım Lucescu Shakhtar Donetsk ile imzalamıştı.

Appiah özel bir isimdir, kolayca vazgeçilmez.Overrated ile World Class arası bir oyuncu.Hem defansif hem ofansif özellikleri her noktada oynatılabilen çok yönlü teknik ve güçlü bir oyuncu.Appiah'ın sezon sonu devam edeceğini sanıyorum, eğer gelecek sezon oynayamazsa gönderilebilir ama sezon sonu Kezman'ın gönderilerek elde tutulması durumu da yabancı sıkıntısı olarak yansıyabilir.
    Yine de yerli bir forvet ile çözülmeye çalışılabilir.Bir de sezon sonu için yerli bir orta saha alınacağını zannediyorum, bu da yine Selçuk İnan gibi bir isim olabilir.

Maldonado çok kaliteli bir isimdir, oyun olarak artık Avrupa'ya yatkın durumdaydı, ayrıca Şili Milli Takım kaptanıdır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

eger geldiyse ki büyük ihtimalle gelmiş çok iyi transferdir yararlı olacak futbolcudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TV8'de de söylemişti Cumartesi yada Pazartesi İstanbul'daymış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlar..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

BİZ SORDUK, ONLAR ANLATTI!

Fenerbahçe Stephen Appiah'ın sözleşmesini TFF'ye başvurarak askıya aldırdı ve Ganalı futbolcunun yerine Şilili oyuncu Claudio Maldonado'yu transfer etmek üzere. Sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama bekleniyor. Öte yandan futbolcunun yarın İstanbul'a geleceği ifade ediliyor...

Güney Amerika'da oynadığı takımların hemen hemen hepsinde önemli başarılar elde eden defansif orta saha oyuncusunu editörümüz Esat DERGİ Brezilyalı gazetecilere sordu. Futbolseverlerin merakla beklediği ve nasıl bir futbolcu olduğu konusunda fikirler ürettiği Maldonado'yu Brezilyalı gazeteciler böyle anlatıyor;

Bruno Furtado / Super Esportes: 'Fenerbahçe'de başarılı olacaktır'

“Maldanodo oldukça iyi bir futbolcu. Şili doğumlu, 2000 yılında São Paulo ile Brezilya'da oynamaya başladı. São Paulo’nun Paulista, Rio-São Paulo Kupası ve Super Paulista Şampiyonluğu yaşadığı dönemde takımına büyük katkısı olmuştu. Ardından muhabir olarak yakından takip ettiğim Cruzeiro'ya geldi. O dönemde Alex, Deivid, Marcio Nobre ile birlikte oynadı.

Mineiro Şampiyonluğu, Brezilya Kupası ve Brezilya Ligi'nde Cruzeiro ile şampiyonluk yaşamasından sonra söyleyebilirim ki kulübün idol isimlerinden biri olmuştu. 2006'dan beri Santos'da oynuyor fakat teknik direktör Emerson Leao bir takım sorunlar yaşamıştı. Kişisel özellikleri bakımından söyleyebilirim ki Maldanodo defansif yönü çok daha ağır basan ve özellikle alan markajı konusunda gayet başarılı biri. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır çünkü yıllardır Avrupa hayali kuruyordu. Bir ara tam Avrupa'ya gidecekken çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı ki, eminim hatırlamak istemiyordur o da...”

Erich Beting / Cidade do Futebol: 'İki stoperin önünde oynamalı'

“Maldonado güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003 yılında Brezilya'da oynayan futbolcular arasında bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine o listede yer bulmuştu. Fenerbahçe'de de eğer iki sağlam stoper varsa en iyi performansını bunların önünde sergileyecektir. Fenerbahçe onu orta sahada oynatmaktan çok bu şekilde oynatırsa verim alacağını düşünüyorum. Öte yandan Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte futbolcu. Herkes onun defansif özelliğine dikkat çekebilir ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi oldukça fazla… İlginç bir bilgi vermek gerekirse yemeklerde acıyı çok fazla sever, belki sizin ülkenizin mutfağı da sanırım bu konuda uyumlu…”

Rodrigo Leitao / Cidade do Futebol: 'Markajı çok kuvvetli"

"Diğer spor yazarı arkadaşlarım ne düşünüyor bilmem ama bana kalırsa Maldonado harika bir futbolcu. Onun kadar iyi alan markajı yapan ön libero sayısı Güney Amerika'da oldukça az. Markajı çok kuvvetli. Özellikle çok iyi yer tutuyor ve topa ne zaman müdahale yapacağı konusunda iyi. Taktik anlamda da başarılı bir futbolcu. Futbolda şu dönemde sade oynayan, takıma katkı futbolcular lazım ve o da onlardan biri. Ofansif konuda ise ondan çok iyi şeyler beklemeyin sadece atak başlangıçlarını sağlar ve daha sonra sakin davranır..."

T.Gozzer / Gazzetta Esportivo: 'Aurelio'dan daha iyi'

“Maldonado'nun Marco Aurelio'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. Geriye dönük oynamayı seviyor ama zaman zaman onu hucüm bölgesinde de görebilirsiniz. Bir ön liberoda bulunması gereken yüksek pas yüzdesine her zaman sahiptir. Nadir de olsa ceza sahası dışında sert şutları var. Tek eksiği biraz aşırı sert futbolu ve kart konusunda bazen takımına sıkıntı yaratması. Onu birine benzetmek gerekirse ise Liverpool'lu Mascherano diyebilirim. Tabii onun kadar hızlı ve canlı bir futbolu değil. Aurelio ise bence ondan daha dayanıklı bir futbolcu, fakat teknik açıdan baktığımızda Maldonado Aurelio'dan bir adım daha önde...”

Eugenio Goussinsky / Globe Esporte: 'Muhteşem diyemeyiz'

“Maldonado'nun verimli bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim ama asla muhteşem diyemeyiz. Sade paslarıyla, düzgün hamleleriyle defansı rahatlatan bir futbol stili var. Ofansif yönü defansif yönüne göre oldukça zayıf. Fenerbahçe orta alanındaki futbolcularına da Maldonado ile rahat bir nefes aldırabilir. Zaten 2003'te Cruzeiro'da Alex ile uzun süre birlikte oynamıştı, şampiyonluk yaşamışlardı. Fakat ben onun en iyi döneminin Cruzeiro'daki görüntüsünden öte São Paulo yıllarında olduğunu düşünüyorum. Raí, Marcelinho Paraíba, Fábio Aurélio, Edu ve França ile birlikte oynamıştı. O dönem hocası olan Levir Culpi'yi oldukça fazla mutlu eden isimlerden biri olduğunu söyleyebilirim.”

Maldonado Vanderlei Luxemburgo ile kendini buldu. Luxemburgo ona güvendi, hatta o kadar güvendi ki kızıyla ilişkisi bile oldu. Onun çıkış döneminin deneyimli çalıştırıcı ile birlikte başladığını söyleyebilirim. Öte yandan Brezilya'da şöyle bir durum var Avrupa'da çalışan hocalara göre buradaki çalıştırıcılar onun oynadığı mevkideki futbolculara, iyi markaj yapan isimlere ağırlıklı olarak taktik anlamında çok daha fazla değer veriyorlar. Bu yüzden Brezilya'da çalışan hocaların tamamına sorsanız, onu kadrosunda görmek istediğini söyleyecektir.

Özel yaşantısı konusunda ise Fenerbahçe'nin bir çekincesi olmasına gerek yok. Sakin ve sadece işine konsantre olan yapısı onun karakterinin en önemli ve sağlam özelliği. Son olarak ise onu bazı futbolculara benzetmek gerekirse, Makelele (Chelsea), Gattuso (Milan), Josué (Wolfsburg) ve Brezilya Milli Takımı'nda oynadığı zamanlardaki Dunga diyebilirim. Şu an Dunga'dan çok daha etkileyici o kesin...

Gustavo Poli / Globo Esporte: 'Artık genç değil'

“Maldonado kaliteli bir Şilili futbolcu. En net özelliği defansif yönü. Tam bir top savaşçısı ve top kapma konusundaki azmi onun en iyi yönü. Geçtiğimiz sezon birçok sağlık sorunu yaşamıştı. Artık genç olmadığını da düşünürsek bu sakatlıklar onu etkilemiş olabilir. Özel hayat konusunda ise disiplinli bir futbolcu olduğunu belirtebilirim. Avrupa'ya giden ve takımlarında sorun yaratan Güney Amerikalılar gibi olmayacaktır. Maldonado'ya 28 yaşında olduğu için şüphe ile bakabiliyorum çünkü yaşayacağı bir sakatlık onu daha fazla etkileyebilir....”

Sporx.com Özel...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok iyi bir transfer yaptı Fenerbahçe. Appiah tan daha verimLi oLacak savunma ve hücum arasında daha iyi işLer yapabiLecek bir oyuncu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

<H3>Maldonado kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado'nun yarın İstanbul'a geleceği öne sürülüyor. Maldonado kimdir? Şilili futbolcuyu tanıyalım...

Claudio Maldonado ya da tam adıyla Claudio Andrés del Tránsito Maldonado Rivera. 3 Ocak 1980'de Şili'nin Curicio bölgesinde dünyaya geldi. Şili Milli Takımı'nda kaptanlık yaptı. Futbol stiline bakıldığında onun benzetildiği isimler Ivan Campo, Claude Makelele, Mahamadou Diarra. Kondisyonu, iyi pas yapışı ve defansif yöndeki başarısı onu Güney Amerika'da futbol oynayan ön liberolar arasında en iyiler arasına girmesini sağlıyor. Zaman zaman hucüma çıkarak ofansif anlamda da oynadığı takımlara katkısı oluyor.

Kariyerine Şili'nin Colo - Colo kulübüyle başladı. Çocukluktan beri Colo-Colo'nun büyük bir taraftarıydı. 2000 yılında Brezilya ekiplerinden São Paulo FC'ye satıldı. O dönemde rakamın 2.1 milyon dolar olduğu açıklandı. Colo-Colo ile oynarken ise siyah-beyazlı ekipte Campeonato Chileno'da mutlu sona ulaştı.

Brezilya'da ilk ekibi olan São Paulo FC’de 3 sezonda 35 kez forma giydi. 2003 yılının Mayıs ayında ise Cruzeiro'yu çalıştıran Wanderley Luxemburgo onu ısrarla isteyerek takımına aldırdı. O dönem Maldonado'nun kız arkadaşı aynı zamanda hocası Luxemburgo'nun kızıydı. Kariyerinin en önemli yıllarını Cruzeiro'da geçirdi. 2003 yılında Brezilya'da bütün kupaları kaldıran Cruzeiro'nun başarısının önemli mimarlarından biriydi.

2006 yılında ise yine Luxemburgo'nun peşinden gitti. Santos Futebol Clube'un başına geçen Luxemburgo onu bu sefer 4.5 milyon bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Buı dönemde dizinden ciddi bir şekilde sakatlandı ve iki ay kadar meşin yuvarlağa dokunamadı. Sakatlığından sonra ise Copa Libertadores'te mücadele eden Santos'un ilk 11'indeydi. 2007'de Campeonato Brasileiro Série A'da ligi ikinci sırada bitiren Santos, Copa Libertadores 2008'e doğrudan gitme hakkı elde etti. İki sezondur istikrarlı bir şekilde oynayan Maldonado Santos ile 84 maça çıktı.

Milli Takım kariyeri ise 2000 yılında başladı. Sidney 2000 Yaz Olimpiyatları'ndan Bronz madalya ile dönen Şili Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu içinde yer aldı. İlk milli maç deneyimini ise 12 Şubat 2000 tarihinde Bulgaristan karşı yaşadı. O tarihden beri 39 kez Şili forması giyen Maldonado bir kez fileleri havalandırabildi. 2006 Dünya Kupası Elemeleri'nde Şili Milli Takımı'nın en istikrarlı oyuncularından biri olan tecrübeli isim bu dönemde Milli Takım kaptanlığı da yapmaya başladı…

Künye

Tam ad: Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera
    Doğum tarihi: 03/01/1980, Curió (ŞİLİ)
    Boy: 1,74 m
    Kilo: 74 Kg

OYNADIĞI KULÜPLER

Colo-Colo-ŞİLİ (1997/1999), São Paulo (2000/2003), Cruzeiro (2003/2005)

YAŞADIĞI ŞAMPİYONLUKLAR

Campeonato Chileno 1998 (Colo-Colo), Campeonato Paulista 2000 (São Paulo), Torneio Rio-São Paulo 2001 (São Paulo), Super-Campeonato Paulista 2002 (São Paulo), Campeonato Brasileiro 2003 (Cruzeiro), Campeonato Mineiro 2004 (Cruzeiro), Campeonato Paulista 2006-2007 (Santos FC)

KARİYER PERFORMANSI

Lig/Turnuva - Takım - Maç - Gol - Sarı Kart - Kırmızı Kart

Amistoso 2007 (Santos FC) / 1 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Brasileiro 2000 (São Paulo) / 11 Maç / 0 Gol / 4 / 1
    Brasileiro 2001 (São Paulo) / 10 Maç / 0 Gol / 3 / 0
    Brasileiro 2002 (São Paulo) / 15 Maç / 0 Gol / 6 / 0
    Brasileiro 2003 (Cruzeiro) / 28 Maç / 0 Gol / 8 / 1
    Brasileiro 2004 (Cruzeiro) / 32 Maç / 3 Gol / 5 / 0
    Brasileiro 2005 (Cruzeiro) / 31 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Brasileiro 2006 (Santos FC) / 19 Maç / 0 Gol / 6 / 1
    Brasileiro 2007 (Santos FC) / 15 Maç / 0 Gol / 1 / 0
    Copa do Brasil 2005 (Cruzeiro) / 7 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Copa do Brasil 2006 (Santos FC) / 3 Maç / 0 Gol / 1 / 0
    Libertadores 1999 (Colo Colo-ŞİLİ) / 1 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Libertadores 2004 (Cruzeiro) / 7 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Libertadores 2007 (Santos FC) / 12 Maç / 1 Gol / 0 / 0
    Mineiro 2004 (Cruzeiro) / 13 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Mineiro 2005 (Cruzeiro) / 11 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Paulista 2006 (Santos FC) / 18 Maç / 0 Gol / 5 / 0
    Paulista 2007 (Santos FC) / 17 Maç / 0 Gol / 3 / 0
    Sul-Americana 2003 (Cruzeiro) / 1 Maç / 0 Gol / 0 / 0
    Sul-Americana 2004 (Cruzeiro) / 4 Maç / 0 Gol / 0 / 0

Derleyen: Esat DERGİ
    </H3>

Tebrikler Fenerbahçe çok yerinde bir transfer...

26. Default

Fenerbahçe için hayırlı olsun.......
    Forma satışları başlamış......İşte yeni formalar:

Tello: Yılın transferi
    Brezilya'nın en prestijli turnuvalarından biri olan Paulista’da Sao Paolo’ya 2-0 kaybettikleri maçta forma giymeyen Maldonado’nun Santos’un resmi internet sitesindeki oyuncular bölümünden de çıkartılması ‘Mutlu son Fenerbahçe’nin’ şeklinde yorumlandı. Sevilla karşılaşmalarında Sarı-Lacivertli forma altında mücadele edecek olan Maldonado’yu, Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşı Tello ise şöyle özetledi: “Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Yılın transferi olur.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama Formalar eski

Gerçekten süper yorumlar var Maldonado için cidden merak etmeye başladım nasıl bir futbolcu acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Ama Formalar eski

Gerçekten süper yorumlar var Maldonado için cidden merak etmeye başladım nasıl bir futbolcu acaba ?
    Hırçın,basan,rakibi yoran,savunmaya yardım eden teknik açıdan biraz zayıf Gattuso tarzı bir önlibero.Kart görmeye meyilli...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hırçın,basan,rakibi yoran,savunmaya yardım eden teknik açıdan biraz zayıf Gattuso tarzı bir önlibero.Kart görmeye meyilli...
    Teknik acidan bence zayif degil, aksine teknigi bayaa iyi. Fizik acidan cokta iyi degil, ama Mental acidan süper.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Maldonado yarın geliyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado'nun, yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Sakatlığı süren Stephen Appiah'ın yerine transfer edilen Şilili futbolcunun yarın öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve Gaziantepspor maçından sonra Antalya'da yapılacak kampa dahil olacağı ifade edildi. Bu arada sarı lacivertli kulüpten resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Maldonado ve kulübü ile resmi imzaların atıldığı öğrenildi.

18.01.2008
    Kaynak : DHA

Bekliyoruz...

Sayfa 11 / 19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri