Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

tskler elıne koluna saglık

ya pekı bunu nasıl kurucam ılk defa versıyon degısıtorumda bı bılgım yok ?=( help me :S

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by OuuZ View Post
    ya pekı bunu nasıl kurucam ılk defa versıyon degısıtorumda bı bılgım yok ?=( help me :S
    Dosyayı indirdikten sonra çalıştır ve yükleme yeriniBilgisayarım:/C:/Documents And Settings:/Kullanıcı Adı:/Sports İnteractive:/FM 2008:/data:/db olarak belirle ve kur.Yalnızca orjinal oyunlarda çalışmaktadır.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

Güncel versiyonu kurdum fatkat hala 8.0 olarak görünüyor.

5. Question

Quote Originally Posted by Deza View Post
    FM2008 v8.0.2 Geliştirme Paketi

Kategori: Dosyalar» Football Manager» Resmi Yamalar

Football Manager 2008 oyununuzda hataların düzeltildiği ve kadroların güncellendiği 8.0.2 yamasıdır.

Oyunda rastlanan hatalar düzeltilmiş, yeni kurallar ayarlanmış ve kadrolar ara transferlerin tamamlanmasıyla oyuna aktarılmıştır.

Bir çok değişikliklik arasında Türkiye ligi için yapılanlar.

- Nadirde olsa çift vatandaşlık sahibi yeni çıkacak Türk oyuncuların ilk milleti Türk olacak.
    - Türk takımlarının bilet oranları, maaşlar ve genel finans ayarlamaları yapıldı.
    - Süper Kupa ve Süper lig maç fikstür tarihleri düzeltildi
    - Süper Kupa'nın oynanacağı yer güncellendi
    - Türkiye ligleri bitmeden sezon sonu kontratı bitip erken dönen kiralık oyunculardaki hata düzeltildi
    - Türkiye Süper ligi kulüpleri artık toplam 8 yabancı oyuncu kayıt alabiliyor (Eskiden 7'ydi)
    - Türkiye Kupası ödül miktarı düzeltildi
    - Türkiye Süper ligi kulüpleri için 6+2 kuralı eklendi
    - Türkiye Süper Ligi kulüpleri maç günleri kadrolarında mutlaka bir adet 23 yaş altı oyuncu bulundurma zorunluluğu eklendi.

Güncellendi- Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bonservis problemi çözüldü.

Dikkat:
    Eğer bilgisayarınızda daha önceden sunduğumuz finans düzeltme dosyası ekliyse bunu silmeniz gerekmekte. "finances_fix.edt" dosyasını bilgisayarınızdan silin.

"finances_fix.edt" dosyası Galatasaray ve Fenerbahçe'nin finans problemini çözmek amacıyla stadyum kapasitelerini abartılı biçimde arttıran dosyadır.

Hemen indir
    2. ye indirdim fakat error file block 2" problemi yaşıyorum. patch dosyasını çalıştırıp, fm.exe seçtiğimde bir süre ilerliyor daha sonra yukardaki hatayı veriyor, neden kaynaklanıyordur acaba?

Cm 2'den beri bu menajerlik serisinin bağımlısıyım. 2008 versiyonu öncekilere göre kat kat iyi olmuş, ve bana Cm 01/02'ye yakın zevk verdi. Ancak Türkiye liginde Fenerbahçe ile oynadığımda, her ay ortalama 2 milyon dolar kulüp zarar ediyor. Bu zararın önüne geçemiyorum. Özellikle kombine bilet ve maç gelirleri komik derecede düşük miktarlarda gelir getiriyor. İlk sezon sonunda uefa kupası dahil olmak üzere 3 kupa almış olmama rağmen sene sonunda klüp kasası 25 milyon dolar içeride.

Daha önceki versiyonlarda finans hatasından bahsedilmiş. Benim oynadığım ise zaten resmi oyun sitesinden yükseltmiş olduğum 8.02 versiyonu ve oyunumu da yine bu versiyondan başlatmıştım. Yine de finans sorunu yaşıyorum. Bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Önerisi olan?

Umarım doğru yere yazmışımdır. Turksportal'a yeni üye oldum, ve yeni araştırıyorum forum ortamlarını. Hata yaptıysak affola.

arkadaşlar ben bu fm2008.8.0.2 indirdim indirmesinede ben kuruyorum update yapıyorum olmuyor bi yardımcı olsanız

ya nereye kurcaz bu yamayı

arkadaşlarrr en yeni transferlerin olduğu yamayı nereden indirebilirim?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by esposito1907 View Post
    arkadaşlarrr en yeni transferlerin olduğu yamayı nereden indirebilirim?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65128
    Buradan Turksportal'daki en güncel veritabanı güncelleştirmesine bakabilirsin.

Veritabanı Güncelleştirmelerinin tamamını görmek için:
    http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=397
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

peki bu en yeni transferler için 8.0.2 olması gerekiyo mu ?

Default fm 08 update

arkadaslar, sitedeki link calismiyor update icin, calisan bir link biliyor musunuz? Yardimci olabilir misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

peki sitede bahsedilen yama icin link calismiyor, o yamada turk oyuncularin ozelliklerinin guncellendigi etc yaziyor, 3 agustosta cikan yama o mudur acaba?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o link de calismiyor ne yazik ki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    calisti, tesekkur ederim
    Last edited by aseckiner : 13.Eylül.2008 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

oyunu açıorum ama cd istiyo bu yamanın açıklama bölümünde oyun sadece orjinlere çlışır weya cd siz çalışmaz diye bi ibare göremedim neden baştan bunu yazmadınız?hem yamayı kuramadım hmde şimdi oyunu silmek zorundayım.üstelik ilginç bi üslubla Turksportal forumlarında illegal içerik hakkında bilgi istemek yasaktır. diyosunuz o zamn baştan söylein kimse sizi ne rahatsız etsin ne d yasaklar delinsin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by hzt View Post
    oyunu açıorum ama cd istiyo bu yamanın açıklama bölümünde oyun sadece orjinlere çlışır weya cd siz çalışmaz diye bi ibare göremedim neden baştan bunu yazmadınız?hem yamayı kuramadım hmde şimdi oyunu silmek zorundayım.üstelik ilginç bi üslubla Turksportal forumlarında illegal içerik hakkında bilgi istemek yasaktır. diyosunuz o zamn baştan söylein kimse sizi ne rahatsız etsin ne d yasaklar delinsin
    Bunu herhangi bir şekilde belirtmek gibi bir zorunluluğumuz yok. Ayrıca baştan söyleniyor üye olurken forum kurallarını okumuş olsaydın bu mesajı yazmazdın sanırım.

bn bu 8.0.2 yi yükledim fakat hala oyun sürümü 8.0.0 görünüo onu nasıl 0.2 yapabilirim çok sinirbozucu bi durum ilgilenirseniz sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    forum.turksportal.net

saolun ellerinize saglık

Nesil
    2008
    Yer
    KARADENİZ EREĞLİ

arkadaşlar kolay gelsin Football manager 2008 i windows vistada oynayabilior muyuz?

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by blondeblue View Post
    arkadaşlar kolay gelsin Football manager 2008 i windows vistada oynayabilior muyuz?
    Tabiki oynarsın

Nesil
    2008
    Yer
    KARADENİZ EREĞLİ

kolay gelsin orjinalını aldım fm 2008in bi sorum olucak 8.0.2yi yükleyim mi direk bi sorun olmaz di mi?

Nesil
    2007
    Yer
    .

Sorun olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    KARADENİZ EREĞLİ

teşekkürler son sorum olucak arkadaşım..skinler için versiyon farkı yok di mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yani Black-in 2 v.1.3 ben skin bölümünden bunu beğendim ama 8.0.0da kullansamda olur mu
    Last edited by blondeblue : 21.Eylül.2008 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    .

Fark yok,kullanabilirsin. zaten bu soruyu sorduğun diğer konuda yanıtlamıştım bunu.

Nesil
    2008
    Yer
    KARADENİZ EREĞLİ

teşeküürler ben o konuya bakmadımda bakarım şimdi

Nesil
    2008
    Yer
    KARADENİZ EREĞLİ

kolay gelsin bu orjinal cd ler için şifre muhabbeti dönüo benm fm 2008 orjinal cd elime ulaştı ama daha lap topum gelmediği için yüklemedm ama ben hiç cd kutusunun içinde şifre filan görmedim..yüklerken şifre sorucak diolar çünküde bana bu konuda yardımcı olursanız sevnrim arkadaşlar?

merhaba arkadaslar bisey sorucam.. sitede gorulen "FM2008-2009 Güncelleştirmesi V2" adli dosya son transferlerinde icinde bulundugu dosya olarak gosterilmis fakat linke tikladigimzda acilmiyor.yardim luftenn

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda Bir Yerlerde

Quote Originally Posted by moruq86 View Post
    merhaba arkadaslar bisey sorucam.. sitede gorulen "FM2008-2009 Güncelleştirmesi V2" adli dosya son transferlerinde icinde bulundugu dosya olarak gosterilmis fakat linke tikladigimzda acilmiyor.yardim luftenn
    Burdan indirebilirsin ...
    http://rapidshare.com/files/14232231...tirme.rar.html

Tüm haklar Turksportal ve yamayı yapan *(DEFOE)* e aittir.

Bu Yama Kopya oyunda çalışıyor mu?

30. Default

Ustalar bir sorum olacak size bende 8.0.0 var bunu 8.0.2. yapmak için ne yapmalıyım bilgi verebilir misiniz ve de bu update yapılınca cd isteme olayı doğrumudur acaba bunlara cevap verecek bir arkadaş varsa beni mutlu eder şimdiden çok teşekkür ederim

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri