1-Bence Dogum günümüz kutlansın we yönetim odasındaki bütce ayarlama kalkmasın
2-sonra diyelim bir lik seçtik sonra bizi kovdular

Seçmedimiz ligin bir takımı bize teklif werebilsin eger werirse o lig acılsın we o ligde olmus :d olur yani oyunun hızı aynı olur oo takımdan da kovulddun yine aynı sey olsun ör. eingiltere liginin bir takımında konul ispanın bir takımına gittin ama basta tek ingiltere ama ispanya da acılsın
3- sonra oyuncuya ceza werirken sebeb olur yha oraya teknik direktöre artsistik yaptın ne biliyim işde ben le ilgili bir şey ler olsun
4-bir kupa kazandın hemen soyunma odasına gidio insan kupayı nasıl aldını görürsün kutlama olsunnn beee
5-Dopin cezası olsun
6-profilimde favori oyuncu secip deistirebilsek
7-Saha kapatma cezası olsun
8-Taraftarın koltukları kırası olsun haberde flan
9-Yazı yerinee türkçe konusan spiker olsun
10- kenarda biz olalım yani menejer biz saha ya girince hakem tribüne flan yollasın
11-külüp baskanıyla mesajlaşma olsun cm eki gibi yazı yzma yani ama baskan türkçe konussun

11-Haftanın "en"leri bölümünün genişletilmesi. Yani sadece haftanın 11'ini değil, haftanın takımı, menajeri, futbolcusu, asisti vs. gibi şeyleri görmeyi çok isterim.
Bence bu bölüm yıllardır geliştirilmiyor hep aynı..
12-ben aldıgım maas hiç harcamadan kalıyor böle biriktirp oyuncu alsak oyuncular we bizim özel hayatımız olsa paraları harcasak

.d
13-MİLLİ takımdada maaas olsun milli takımdakilere maas werilse menejere oyunculura gercekte war fm 2009 dad a olsun
14-özel hayat olsa paramızı harcayabilsek
15-tatile giderken nereye gittimizi de yassak
16-oyuncuları kampa soksak yanetim nereye gitmemiz için yerler werse 3-4 tane ben seçsem örnek: avusturya samandıra flan

yazım hataları olabilirrr....