Sayfa 11 / 122 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mancini'mi? Bide alternatifi Cuper'miş. Offf of.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Suat Kaya önderliğinde özellikle gelecek vadeden isimleri kadrosuna katmaya hazırlanırken bunlardan 5'i Galatasaray alt yapısından geliyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da kursa katılan ve burada da transfer çalışmalarını sürdüren teknik direktör Suat Kaya, eski öğrencileri Uğur Can, Uğur Ateş, Mülayim, Cihancan ve Cafercan ile anlaşma sağladı. Bu futbolcuların yanı sıra isimleri henüz açıklanmayan 6-7 oyuncu ile daha anlaşan Kaya'nın bu futbolcularla birlikte perşembe günü ilimize gelerek yöneticilerle buluşturacağı kaydedildi.

Kaynak:AA

Yusuf sana kötü haberim var..Cafercan Antep bld ile kiralık olarak anlaşmış.Suat kaya yine ekibini kuruyor:..Suat kaya'nın Orduya getirdigi topculardan sadece Cafercan katkı sagladı..Gönderdikleri bu sene takımlarında yıldız oldu..

yusufun yikildigi an

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cafercan şu fiziğini geliştiremedi gitti..Neden her teknik oyuncu fizik olarak zayf olur ki..

Arkadaslar lig tv haberine gore TD cumaya kadar aciklanacakmis ben burda pazar yazdiktan sonra Polatin italyaya gittigi haberini okuyunca Baran a td cuma aciklanir dedim ve 2 saat sonra bu haber geldi... kaynak saglam gibi bakalim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi bare ülkesini söle td nin

Mancini diye yazdim ama gormedin

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şu Mancini'yi umarım alamayız ya. Hiç istemiyorum o adamı.

POLAT İTALYA'DA

Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İtalya'nın Milano kentine giderek, Milan ve İnter kulüp başkanları ile özel birer görüşme yapacak. Polat'ın bu görüşmelerde işbirliği çalışmaları için birlikte neler yapılacağını palanlayacaklarını ve Milano kentinin iki dev kulübü ile gelecekte sürekli olarak turnava organizasyonlarının temelini atmayı planladığı öğrenildi. Galatasaray Başkanı aynı görüşmeyi Real Madrid kulübü ile de yaparak, 1,5 yıl sonra bitirilmesi planlanan yeni Ali Sami Yen'in açılışında İnter ve Milan kulüpleri ile birlikte 4'lü turnuva düzenleyerek muhteşem bir tören düzenlemeyi planladığı öğrenildi.
    Kaynak: DHA

Bu yüzden gitmiş İtalya'ya Polat ? :s

Nesil
    2007
    Yer
    34

İkisininde Kariyerinde İnter var ne yazıkki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

cuper gelse keşke..Mancini kesinlikle istemiyorum..

Mancininin bizde bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Mancini'yi Galatasaray'ın başında görürüz.Teknik adam olarak çok beğenirim kendisini.Forumdada bunu sık sık dile getirmiştim zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Mancini gelcektir, bosa Italyaya gitmez Adnan Polat

Ilk ben acikladim gelcektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Of ya. Kesin geliyor sanırım. Gelmesin yaa.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mancini mi.Cuper gelse keşke.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Özgürcan'ın Forma Bulamadığı Takımda Cafercan'ın Forma Görmesi Zaten İmkansız Gibi Bişiy

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Almanya’dan, İtalya’ya

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da teknik direktör arayışları sürerken, Laudrup ve Sammer’den olumsuz yanıt gelmesi sarı-kırmızlıları İtalya’ya yönlendirdi.

Lig TV’nin haberine göre; Teknik direktör adayları Laudrup ve Sammer’den ret yanıtı alan Sarı Kırmızılılarda rota bu sefer İtalya. Başkan Adnan Polat dün İtalya giderek Çizme’nin önde gelen kulüpleri Milan ve İnter başkanlarıyla bir görüşme yaparak gerek hoca gerekse yabancı transfer için işbirliği yapacağı öğrenildi.

Burak'ın dedikleri bir bir cıkmaya baslıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Galatasaray'da Hakan Şükür'ün takıma veda etmesinden sonra, bir ayrılma kararıda Song'dan geldi. Yönetimin önerdiği parayı beğenmeyen Kamerunlu ayrılma kararı aldı.
    28.5.2008

Galatasaray'ın verdiği yıllık 800 bin euro'yu beğenmeyen ve Sarı-Kırmızılılarla yollarını ayıran Song, CSKA Moskova ile görüşmelerinde mutlu sona yaklaştı. Bonservisi elinde olan Kamerunlu futbolcunun Ruslar ile büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Song'un CSKA Moskova ile yıllık 1.1 milyon euro'ya el sıkıştığı öğrenildi.

fanatik
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Song ve 800 bin euro ? Yahu bizde bile bu kötü dönemde Çağdaş 1.6 trilyon , Erdinç 1 trilyon , T.Seyhan 1 Trilyona oynuyordu. Keşke Song ile biz ilgilenseydik süper olurdu.

Inter teknik direktörü Roberto Mancini'nin 43 yaşındaki menajeri Giorgio De Giorgis, dün gece yaptığı açıklamada Mancini'nin Inter'le ilşkisinin kesildiğini söyledi. Konuyla ilgili Inter kulübünden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Mancini'nin görevine en yakın isim olan Mourinho'nun da artık Inter'e çok yakın olduğu vurgulandı.

Chelsea'den ayrıldıktan sonra hiçbir kulüp çalıştırmayan ve 8 aydır futboldan uzak olan Jose Mourinho'nun, Inter başkanı Moratti le biraraya gelip anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Inter'den ayrılan Roberto Mancini ise, Chelsea ile sorunlar yaşayan Avram Grant'in yerine geçebileceği dedikodular arasında.
    iste buda beni gercege yaklastiriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    iste buda beni gercege yaklastiriyor

hımm.. mancini grant'ın yerine. grant'ta galatasaray'a ha?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Grant büyük hata olur.grant geleceğine biz teknik direktör transferi yapmayalım,böyle iyiyiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne grantı Burak onu listeyi kabartmak için yazmıştı Grant falan gelemez.

mancini chelsea ye kismi degil mancini bosa cikti kismi chelsea mancini yi almaz kendi fikrim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İşler karışmış baya hereks bişe söylüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bana göre yönetim song konusunda haklı..Song baya fazla para alıyor..Kaldıki emre ve servet gibi 2 tane stoperimiz var..Kulüb içinde para alınmadıgı zaman ilk sorun cıkaran her zaman song'du bunuda unutmayın..neyse olan oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Mancin'i Türkiye'ye gelmez.Yani 3 senedir İtalya şampiyonu olmuş adamı bizim memlekete bırakmazlar.Chelsea alır.

Del Piero_10 Misafir

Roberto Mancini inter'den yılda 6 milyon € alıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Mancini veya Grant.İkiside aynı al birini vur ötekine..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 11 / 122 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon

Mesaj Yetkileri