Hayırlı geceler..
Saat 22.10 a kadar Türkçe oynadığım FM şuan bana gıcıklık yapar gibi 10 defa Turksportal Masaüstü´nden giriş yapmama rahmen TÜRKÇE olmuyor...
Anlamadım gitti...
Yardımcı olursanız sevinirim..
Hayırlı geceler..
Saat 22.10 a kadar Türkçe oynadığım FM şuan bana gıcıklık yapar gibi 10 defa Turksportal Masaüstü´nden giriş yapmama rahmen TÜRKÇE olmuyor...
Anlamadım gitti...
Yardımcı olursanız sevinirim..
Last edited by Ali Apaydın : 04.Temmuz.2008 at 02:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkaplanda çalışan 2.bir masaüstü varsa bu oyunun türkçe olmasını engeller bunada bir çözüm bulup bir turksportal masaüstü çalışırken ikincisinin çalışmasını engellemeye çalışabiliriz![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Söylenen Cache sildim, herhangi bir değişiklik olmadı
Birde şu sorun var mesela Dili Fransızca yapıyorum fakat Loading New Skin diyor
Skinle benim işim yokki
birde anlattığını resimle paylaşırsam daha iyi olur belki..
Resimde gösterdiği gibi Fransızcayı seçiyorum Confirm diyorum fakat yine İngilizce oluyor..
Aynı sorun bende de var ne yaptımsa oyun bir türlü Türkce olmadı.
Spiker türkce geri kalan herşey ingilizce bir anlam veremedim..
Last edited by Memedov : 04.Temmuz.2008 at 14:55
1- Başlat > Çalıştır'a giriyoruz.
2- regedit yazıp kayıt defterine giriyoruz.
3- HKEY_CURRENT_USER anahtarından Software girdisine ulaşıyoruz. Alt taraflarda Turksportal.net isimli bir Anahtar var. Onu siliyoruz.
4- Cache klasörünü siliyoruz
5- İkinci bir TM2008 yazılımı çalışmadıgından emin oluyoruz.
Oyuna giriyoruz.
Ali abi seni baya meşgul ettik kusura bakma..
Mehmet´de aynı olayı 1 defa denedim sonra oyuna girdim oldu, oyundan çıktım yamaları yükledik tekrar oyuna girdik oda ne yine aynı sorun..
Sonra ben eve döndüm Mehmet halletmiş çok teşekkürler, bende bu verdiğin paylaşımla yaptım..
sorunun hallolmasına sevindimiyi oyunlar
Problem cözülmüştür. Teşekkürler Aykut.
Last edited by TR.CaPTaiN : 05.Temmuz.2008 at 14:43
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ben oyunu özel mod da oynamak istiyorum ama o seçeneği işaretlediğim zaman oyunum türkçe olmuyor nedeni ne olabilir acaba ?
ben v1.6 yi indirdim ama oyun tekrar açılmadı yardım edin
Ben v. 1.0 kullanıcısıyım programı kullanırken bir süre sonra ingilizce oldu silip tekrar kurdum bu sefer oldu ama iki günün ardından tekrar ingilizce oldu bunun bir çözümü yok mudur , ayrıca v.1.6 yı indirdiğimde runtime error 75 hatası alıyorum , yardım edebilecek var mı ?
Yaptın mı bunları Deniz?1- Başlat > Çalıştır'a giriyoruz.
2- regedit yazıp kayıt defterine giriyoruz.
3- HKEY_CURRENT_USER anahtarından Software girdisine ulaşıyoruz. Alt taraflarda Turksportal.net isimli bir Anahtar var. Onu siliyoruz.
4- Cache klasörünü siliyoruz
5- İkinci bir TM2008 yazılımı çalışmadıgından emin oluyoruz.
Evet yaptım , anlamadım gitti valla.. :S
Şöyle bir uyarı çıkıyor , artık deliricem ya her defasında bu uyarı sürümüm v.1.6 , v.1.0'ı yüklediğimde 2 gün sonra ingilizce oluyor silip bi daha yüklemek mecburiyetinde kalıyorum , yardımlarınızı bekliyorum ..
By Denyu
Last edited by DeNiZ_1903 : 07.Temmuz.2008 at 20:43
acaba her oyun açtığımızda masaüstü yazılımından mı acmak zorundayız yoksa bir defa masaüstü yazılımından acıp sonra normal mi girmeliyiz ? normal girince ingilizce çünkü tamamen
Öncelikle çalışmalarınız için teşekkür ediyorum...
Ben Vista kullanıcısıyım ve Turksportal Masaüstü Yazılımı V2 Yaması'nın ne zaman çıkabileceğini soracaktım...
İlginize teşekkürler...
lütfen sadece teknik sorunlarla alakalı mesajlar yazınız.
Şöyle bir uyarı çıkıyor , artık deliricem ya her defasında bu uyarı sürümüm v.1.6 , v.1.0'ı yüklediğimde 2 gün sonra ingilizce oluyor silip bi daha yüklemek mecburiyetinde kalıyorum , yardımlarınızı bekliyorum ..
bu hata hangi ekranda neden sonra çıkıyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Yazılımı Vista'da kullanmak için geçici bir çözüm var mı?
Vista uyumlu yamanın şu an için gelmeyeceği açıklanmış.Sorum şu olacak ki acaba yama "*.ltc" dosyası olarak Vista kullananlara sunulabilir mi?
Ya ben ne yaptıysam ne ettiysem türkçe olmuyor.Burda yazılan bütün yöntemleri de denedim olmuyo.Nasıl eski haline getiriliyor bu.Bunun bir çözümü var mı ?