DisCo
Hellbells
F.A CUP 3.TUR
BRİSTOL CİTY : 1 - 0 : MİDDLESBROUGH
Basit bir gol yedik.Baskılı ve tek kale oynamamıza rağmen gol atmayı başaramadık. Alves'in eksikliğini hissediyoruz. Bir an önce yeni golcüyü almamız gerekiyor.Mido yetersiz..
PRİMİERSHİP
22.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 1 : TOTTENHAM
Baskılı oynayıp goller kaçırdığımız maçta bir korner golüyle yenik duruma düştük. Baskımız devam etti. Önce penaltıdan beraberliği sağladık 2 dk sonra da attığımız golle hak ettiğimiz galibiyeti aldık.
PRİMİERSHİP
23.HAFTA
MAN.UTD : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Old Trafford'da Ronaldo'yu durduramadık. Bu arada Man.Utd. Ligde tam 54 haftadır yenilmiyor.
KEVİN DOYLE BORO'DA!!!
Afonso Alves'in yerine Reading takımının başarılı forvetini 16 M € karşılığında takımımıza kazandırdık.
Bir Dost
Hellbells
FABİO AURELİO BORO'DA
Sene başından beri izlediğimiz ve almaya çalıştığımız Liverpool'un yıldız sol bekini 2.1 M € karşılığında transfer ettik.Transfer harekatımız sona ermiştir. Ancak satabileceğimiz bir kaç oyuncu olabilir.
PRİMİERSHİP
24.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : BLACKBURN
Maçın başında 10 kişi kalan rakibimiz karaşısında tek kale oynadık ancak 1 gol bulabildik.Yine de 3 puan güzel.
POGATETZ GİTTİ!!
Savunma oyuncumuz 1.8 M € karşılığında Fulham'a transfer olmuştur.
PRİMİERSHİP
25.HAFTA
WEST HAM : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH
West Ham'a bir türlü şansımız tutmuyor.
PRİMİERSHİP
26.HAFTA
FULHAM : 1 - 3 : MİDDLESBROUGH
Deplasmanda güzel bir galibiyet aldık. Bu arada Fulham'a sattığımız eski oyuncumuz Pogatetz kıyak yaptı ve kendi kalesine gol attı
PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
Boro , Everton un üstünde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ManU'yu yenen Everton bu Everton mu ? (: Çok kötü gidiyorsunuz.İlk 8 kopmuş.İkinizde ilk 10'a girmelisiniz.
Gerçekten durum kötü Boro Everton'u da geçmiş Burak abi toparlanmalısın.Umut abi tebrikler biraz daha zorlarsan üst sıralara çıkarsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yapacak birşey yok arkadaşlar ligde seriye bağlayamıyoruz. Belkide tüm kupalarda devam etmemizinde etkisi var ama ligde 6-7 maç üst üste kazanmamız gerekiyor ve malesef bunu yapabilmiş değilim. Uefa kupasında elemelere kaldım, Carling Cup'ta finaldeyim, Fa Cup'ta favorilerden birini eledim ve yoluma devam ediyorum. Geçen senede durumumuz bu şekildeydi demek ki turnuva takımı olarak iyi iş yapıyoruz ama lig takımı değiliz. Seneye bu sorunuda gidermeye çalışacağım.
M.Boro çıkışa geçmiş seneye şampiyonluğa oynayan bir Boro görürüz![]()
Devamını bekliyoruz.
BASIN TOPLANTISI
Yaklaşık 2 sezondur takımın başındayım. Şimdi bu 2 sezonun ayrı ayrı kısaca değerlendireceğim.Eksilerimiz,artılarımızı yaptığımız hataları değerlendireceğim.
1.SEZON
Takımın başına geldiğimizde hücum gücümüzün yüksek ancak defansif yönümüzün zayıf olduğu herkesçe aşikardı. Her zaman oynattığım çift ön liberolu tek forvet dizilişini oynatacaktım.Transfer sezonunda inanılmaz büyük hatalar yaptık. Stoper mevkisine oyuncu transferine odaklandık.Bir iki isimle anlaştık ve başka bir transfer yapmadık.Ancak yeni bir takıma gelmemizin heyecanı ile transfere yeterince önem vermedik ve stoper peşinde koşarken asıl ihiyacımız olan mevkileri unuttuk.Dediğim gibi 2 ön liberolu taktik kullanıyorum ve taktiğimdeki en önemli mevkiler bu 2 ön libero. Ama takımımızda Boateng gibi yaşlı ve Shawky gibi yetersi 2 ön liberomuz bulunuyordu.Fabio Rochamback ve Catermoole ise orta saha oyuncuları idi ve eğer ön liberolarım kötü oynarsa bu 2 orta sahayı ön liberoda kullanırım diye düşünmüştüm.Ancak yanıldım.Zaten elimizdeki 2 ön libero son deree kötğ oynadılar ve sezon boyu bu iki orta sahamızı ön liberoda kullanmak zorunda kaldık.Ve onlar da savunma yönümüzü çok azalttılar kolay goller yedik. Ve unuttuğumuz en önemli mevkilerimizden birisi de kaleci mevkimizdi. Bütün bir sezon kaleciden çok sıkıntı çektik. 8 rating ile oynayan kalecimiz olmadı. Ve bu sebeblerden dolayı düşmekten son anda kurtulduk.Kısacası adam gibi transferler yapmadık ve çok kötü bir sezon geçirdik.
2.SEZON
İkinci sezona daha bilinçli transferlerle başlamaya çalıştık. İlk olarak gözlemcilerimizi dünyanın dört bir yanına gönderdik.Bir tanesini de Avrupa Şampiyonasını izlemesi için görevlendirdik. Sonunda De Zeeuw ve Tamas ile sözleşmeler imzaladık. İkisi de çok kaliteli oyunculardı ve çok büyük umutlarla transfer ettik. Ancak Tamas henüz istediğim performansı veremedi. Kaleci olarak 1 sezon önce hiç bir maça çıkmamış olan (sonradan bile oyuna girmemiş ) Man.City kalecisi İsaksson ile anlaştık. İlk maçta çok kötğ goller yiyince yine mi yanlış yaptık dedik ancak son 10 haftadır gösterdiği müthiş performansla bizi utandırmadı.Şu an en önemli oyuncumuz görünümünde. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 kez maçın adamı seçildi. Yine ilk sezon AMC mevkisinde oynatıp yanlış yaptığımız Afonsa Alves'i bu sezon tek forvette oynatmaya başladık.Güzel performansıyla iyi paraya da sattık. Aslında hala ekiğimiz var mesela maç çevirecek bir AMC miz yok. Sezon başında genç Marko Marin'i aldık.Görev verdiğimizde görevini yapıyor ama ekstra bir şeyler yapamıyor henüz.Gelecek sezon mevcut kadromuzu korumaya çalışıp ( bazı oyuncularımızın talipleri var ) 3-4 kaliteli transferle daha yukarılarda yer bulmaya çalışacağız. İlk 7 ile aramızda 7 puan fark var yani 7.olmamız imkansız gibi yine de kalan haftalarda elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışacağız.
Bir Dost
Hellbells
Umut abide bu sezon kıpırdanma war gibi kaleci sorunu war galiba onu çözse kafaya oynayabilirama bu sezon öle böle geçer fakat gelecek sezonda şampiyonluk bekliyoruz.
Burak abiye gelince her zamanki gibi uefa'da gümbür gümbür gidior tabi diğer kupalarda da lige gelince oyuncular kupaya konsantre olmuş herhalde ligi takmıyorlar.Burak abi bu sezonu kupayla kapatabilir.
İkinize de başarılar...!
Boğaz köprüsü çöker,bu save game çökmez
Devamını merakla bekliyoruz.
Ben everton'u destekliyorum daha iyi olduğuna inanıyorum
umut abı kaleye tim howardı ala o cok ıyı![]()
umut abi jose rafael alamo war ona bak bi iyi kaleci genç
shevchenko 2.5 MNlik bir futbolcumu olacaktı.para için gitti chelseaya şimdi ise bitik durumda ................ fovorim middlesbourg
Destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. Onun haricinde kariyerimize ilgi gösterdiğiniz içinde teşekkürler. Zevk almaya ve vermeye çalışıyoruz. Umarım başarabiliyoruzdur. İlerleyen süreçte daha iyi sonuçlarla karşınızda olacağım. En azından Umut abiyi bilmemama ben çok iyi bir takım altyapısı oluşturuyorum. Beklemede kalın.
Açıklamaları bırakın abi ss istiyoruz![]()
İlk sezon Burak Abi müthiş performans göstermiş bunun aksine Umut abi hiç beklemediğim bir performans göstermiş.Kariyer inanılmaz zevkli,açıklamalar,grafikler falan insanın kariyeri takip edesi geliyorHer ikinize de başarılar dilerim.Boro süper transferler yapmış.Bence Boro ilk 6'da bitirir ligi.
PRİMİERSHİP 27.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 0 : SHEFF UTD.
Bir penaltı kaçırdığımız maçta zayıf rakibimiz karşısında çok üstün oynadık ve rahat bir galibiyet elde ettik. Bu maçtan sonra son sıradaki Sheff Utd. takımının menejerinin görevine son verildi
Bir Dost
Hellbells
son maç güzel olmuş Sheff Utd. eski teknik direktörü kapına dayanmasın beni işsiz bıraktın diye![]()
PRİMİERSHİP 28.HAFTA.
LİVERPOOL : 3 - 2 : MİDDLESBROUGH
Zor deplasmanda 2-0 geriye düştük ancak 2-2 ye getirdik oyunu. Sonra yediğimiz golle sahadan yenik ayrıldık. İsaksson sakat olduğundan kalede değildi ve oynayan kalecimiz 6 ile oynadı. Sanırım iyi bir alternatif kaleciye de ihtiyacım var.
PRİMİERSHİP 29.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : Q.P.R
Tek kale futbol oynadık. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamadık. Kaleye 22 şut çektik rakip 0 şut çekti. ama zor da olsa 1 gol atmayı başardık.
PRİMİERSHİP 30.HAFTA
BOLTON : 0 - 2 : MİDDLESBROUGH
Acaip maçtı.Rakip tek kale oynadı ancak kalecimiz İsaksson rakip ataklara geçit vermedi. 81 de Mido'yu oyuna aldım ve 83 ile 85 te attığı gollerle kazandık. Şanslı bir maçtı bizim için.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by The.Crow : 22.Haziran.2008 at 02:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
BPL 30. Hafta
Man City 4 - 2 Everton
Kalecimizin yokluğunda Ricardo yine geleni içeri aldı. Kaleci değişikliği yapmak zorunda kaldım. Yoksa tarihi fark yiyecektik. Maçı 3-2'ye getirmeyi başarsakta 3-3 yapabilmek için yüklenirken 4. golü yedik. Enyeama'sız işimiz çok zor.
BPL 31. Hafta
Everton 2 - 0 Arsenal
BPL 32. Hafta
Everton 2 - 1 Bolton
Last edited by DisCo : 22.Haziran.2008 at 16:24
son 6 hafta çok çekişmeli olacak
bu arada burak abi uefa'dan çok erken elenmişsin
boro 'da 29.haftadan sonra bir seri yakalamış
süper kariyer oluyor
devamını bekliyoruz
Uefa'dan erken elendiğim doğru kupayı hedefliyordum ancak 2. maçta o kadar tutuk oynadık ki gol bulamadık. Oyuncu değişiklik hakkını kullandıktan sonra da bir oyuncumuz sakatlanınca 10 kişi kaldık. Neyse Umut abi yahu nedir sürekli sen maç yapıyorsun elen şu kupalardan diyordu. Ard arda gelen kupa maçlarının hepsinden elendim.![]()
Mühim değil, dostluk kazansın.![]()