Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 530 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda yı alacak para icad edildi mi yahu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir kez daha görmüş olduk ki;

İnadığımız ve istediğimiz zaman önümüzde kimse duramaz!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Fatih hoca önce çıldırtıyor sonra doğru hamleleri yapıyor. bu adamı ne zaman tam olarak kötüleriz hiç bilmiyorum. önünde sonunda doğruyu buluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray Arda'yı nasıl elinde tutacak bu turnuvadan sonra merak ediyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Büyük bir zafer. Bu zaferi kutLarken taraftarLığınızı miLLi takım adına yapın. Hepsi bizim evLadımız. HaLa forması iLe yorum yazanLar var. Orda çocukLarın açıkLamaLArını dinLeyin. Biz Türk hakLı için oynuyoruz diyorLarsa, Sizde Türk haLkının takımını tutuyorsunuz. İLk fırsatta karşı takımın oyuncusuna sataşmaktan vazgeçin. Büyük bir zaferden geLiyorum, yazıLan yorumLAra bak. Artık birLik beraberLik zamanı. Zamanında Viyana kapıLarına gittiğimizde, birLik beraberLiğimiz oLmadığı için boynumuz bükük geri döndük. Şimdi de aynı senaryo oLmasın. Tekrar ediyorum Hepsi bizim üLkemizin oyuncuLarı, hata yapanından, yapmayanına kadar.

Maçın özeti ise, Bizans oyunLarına rağmen, Bizansın başkentine gidiyoruz ve orayı da aLıp geLeceğiz. BekLe Avrupa, Sahibin geLiyor !!
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türk Milli takımının babalar gününü kutlarım

İnandığımız zaman neler yapabileceğimizi bir kez daha gördük. Arda nın gölüyle inandık ve kazandık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ardayı artık Newcastle da kesmez

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yok böyle birşey. Şükürler olsun Allah'ım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Finale kadar kalemizde Rüştü var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Taktikle, mantıkla açıklanmayacak bir on beş dakika yaşadık.Helal olsun bütün oyuncularımıza.Sırada Hırvatlar var.

Nesil
    2003

Mac sonunda ne dusunecegimi bile bilemiyorum.. 1-0'dan 1-2, 2-0'dan 2-3.. umarim Hirvatistan karsisinda 3-0'dan 3-4 denemeyiz. Benim kalbim gercekten dayanmaz, dayanamaz...

Volkan - Cok kotu mac cikartti. Koller annesine, bacisina, kiz arkadasina kufur mu etti acaba???
    Hamit - Sag bekte vasat, orta sahada cok iyiydi. Orta sahada Hamit'i oynatmaya mecburuz kesinlikle.
    Emre Gungor - Ikinci milli macinda tecrubesiz oldugunu tekrar tekrar gosterdi. Sakatlanmasi bir bakima iyi oldu cunku sonradan giren Emre Asik cok daha etkili oldu.
    Servet - Seke seke oynadi. Koller'i tutamadi. Cok gereksiz fauller yapti. Sionko'ya karsi dagildi. Ama gitti kritik toplari da cikartti.
    Hakan Balta - Ilk yari zayifti, ikinci yari biraz ileriye cikti sonunda ofansif oynadigimiz icin biraz daha ortaya cikti. Ne iyiydi, ne de kotu.
    Mehmet Topal - Daha macin basinda sari kart gordu, devamli pozisyonunu kaybedip durdu. Koller'in kafasindan inen toplarda topun indigi yere gidemedi. Toplari kullanamadi, takimin kotu oynyna uydu.
    Aurelio - Ilk yarida kotuydu, takimi 5'li Cek orta sahasindan ileriye dogru kullanamadi, gordugu sari kart ile Hirvatistan macinda olmayacak. Gorevlerini yapti, yildizlasmadi.
    Arda - 21 yasindaki bir oyuncu, topa abanmayarak yaptigi vurusu yapabiliyorsa bu gercekten cok buyuk bir meziyettir. Takimin kotu oldugu anlarda, ofansta yaraticiligi beceriyi gosteren tek oyuncu idi.
    Tuncay - Belki Nihat macin yildizi secildi ama ozellikle ikinci yaridaki Tuncay ozledigimiz Tuncay'di. Her yerde vardi, kanatta sikismak yerine ortaya gecince, kaleye dikine gitmekten korkmadigi icin rakibin isini zorlastirdi, takimi atesledi. Tuncay'i kaleci olarak gormek de varmis kaderde..
    Semih - Ilk yarida takimla beraber pek bir sey yapmadi/yapamadi. orta sahayi 5'lememiz icin takimdan cikti. Semih benim gozumde hala ve hala ikinci yari oyuncusu.
    Nihat - 2 gol atti.. Birisi firsatcilik, digeri ilk temas ve bitiriciligin ne oldugunu gosteren cinsten. Ilk yarida o da yoktu ortalikta, gol atan kahraman da olur. Iyi oynamadi bence, ama kaliteli oyuncu aninda boyle ortaya cikiveriyor iste.
    Sabri - Cok dogru degisiklikti. Ikinci yarinin basinda Cekleri ablukaya aldigimizda Sabri Ceklerin sol kanadini cokertti. Sag beke gecti, lakayitligindan dolayi golu yedirtti sonra da Arda'ya asisti yapti. Belki de butun sezon en iyi macini oynadi.
    Kazim - Fatih Terim saniyorum ki orta yapsin diye aldi ama Kazim orta yapmaktan baska her seyi yapti. Rakibin dengesi bozuldugu anlarda topa sahip olup, uygun adami bulmak yerine sutlar denedi veya alelacele ortada kimin olduguna bakmadan ortalar yapti. Tipik bir Ingiliz oyuncusu gibi oynadi.
    Emre Asik - Ileriye ciktigimiz anlarda oyunda idi. Cok baski yemedi, yapmasi gereken kesiciligi yapti. Kontrayi onlemek icin gordugu klasik sari kartlardan birisini de gordu.

Fatih Terim - Bir mac icinde bize 3 ayri mac yasatti. Merak ediyorum acaba kac kisi bu macta ikinci golu yedikten sonra maci izlemeyi birakti...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Galatasaray Arda'yı nasıl elinde tutacak bu turnuvadan sonra merak ediyorum

Muratım Arda ya kal denilirse kalır Eger ultra astronomik bir teklif gelirse Polat satar. Bknz asagıdaki resim. Oradaki sözler Arda nın agzından cıkan sözler. .

Maçın 3 yıldızı:

Arda:

Nihat :

Hamit:

Last edited by PesimiSTyLa : 16.Haziran.2008 at 01:43

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YaLnız Hamit in Ofansif anLamda ne kadar değerLi bir oyuncu oLduğunu tekrar gördük. Biz onu normaLde hem defansif açıdan kuLLandık ama gerçek işini yaptığı zaman, gerçekten çok kaLiteLi bir isim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence servetide ekleyin adamın sakatlanmadık yeri kalmadı yine müthiş oynadı..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Arda,Arda,Arda...Allah'a Şükürler OLsun..

Biraz kendime geldigim icin yorum yazabilirim artik... Once elestiri yapicam sonra ovgulere baslicam... 1) Volkan sen nasil profesyonelsin ya ayni seyi Galatasaray macinda yapip atildin simdi avrupanin en buyuk arenasinda milli takim formasiyla ve boyle kritik bir anda nasil boyle bir hata yaparsin. Bu adama psikolojik destek falan uygulansin sinirlerine hakim olmasi ogretilsin yaziktir gunahtir.. 2) Tuncay yine butun mac yatti Nihatta 85e kadar yatti sonra 2 tane atti ve affettirdi. 3) Terim artik sabri ve hamitin yerlerini ogrenmistir insallah sabri sag bek hamit orta saha gobek. Hamit oraya gecer gecmez 3 gol attirdi. 4) Bu hakem Turkiye'de boyle mac yonetse daha 2-3 mac sonra hakemligi biraktirirlar boyle yonetim olur mu ayiptir be katlettin maci 5) Bu takima mutlaka pivot santrafor tipi kafa atacak adam lazim yada umit karan gibi ziplayacak hoplayacak adam lazim...
    Simdi iyi yonler: 1) AZIM 2)INANC bunlari aciklamaya gerek yok 3) Teknik olarak cok ustun bir takimiz inanilmaz top oynuyoruz. 4) Bizim toparlanmamiz icin galibiyetin imkansiz olmasi gerekiyor bunu anladik. 5) Bu takim yurur hemde finale kadar gider 6) Terimi ne kadar elestirsemde bugun yaptigi o guzel futbolcu yerlerini analiz edip hamit-sabri pozisyon degisikligi yaparak macin kaderini degistirdi. 7) Hamit Arda Servet (azminden oturu) ve son anda attigi gollerle Nihat benim icin macin adamlari
    HELAL OLSUN ASLANLAR!!!

ayrica aklima sey geldi sabri volkanin atildigi pozisyonda topu disari cikartmasaydi volkan atilcak ve penalti olacakti.. Ayrica Arda daha iyi oynamasin yoksa Galatasarayda kalamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Luka Modric vs Arda Turan
    20 Haziranda sonucu öğrenicez

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fatih Terim - Bir mac icinde bize 3 ayri mac yasatti. Merak ediyorum acaba kac kisi bu macta ikinci golu yedikten sonra maci izlemeyi birakti...
    Biri benim

Maçın başında Hamit'in sağ bek oynadığını görünce "yine başlıyoruz" dedim. İlk yarıdaki oyuna bakarak "Tuncay'ı kenara alıp, Sabri'yi sokmalı, Hamit'i sağ açığa almalı" demiştim. Sabri'nin girdiğini görünce sevindim ama çıkan Semih olduğu için üzülmüştüm. Ta ki 70. dakikaya, Fatih Terim'e artık bağırmaktan bıktığımda teknik adam Sabri'yi sağa çekti ben de derin bir "oh". Hamit'in gelişiyle ortasaha canlandı ve ardından meyvesini vermeye başladı. 3 mükemmel gol.

Volkan'ın niye daldığını hala anlamadım, haketti kartı, kimse kusura bakmasın.

Her şeye rağmen 7 kuşak öncesinden başlayarak hakeme tüm içten dileklerimi iletiyorum.

Dipten not : Arda kumaşını kanıtladı. Yıldız doğuyor galiba

Evet bakalim Modric mi Arda mi Arda iyi oynasa bari orda

la gazatte della sport da bir yorum ilgmi çekti yorumcunun biri hemen ßuffon 1. olduğunu tekrar gösterdi gibilerinden ßişi yazmış...

Tüm Avrupaya kıyak oldu bu galißiyet..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamit i kesinlikle ileride kullanmalııyız. Sabri dr de oynasın Hamit ileride oynasın. Bugün gercekten hücum anlmında müthiş seyler kattı .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son 10 dakikada oynadığımız futbola karşı koyabilecek bir takım yoktur herhalde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Öncelikle ben bu sayfalardaki tartışmalara çok fazla katılmadım.. Zaman zaman herkes gibi ben de Terim'e, Nihat'a, Tuncay'a hatta Kazım'a çok kızdım. Ama futbol sonuç oyunu bir noktada. Dünyanın en iyi kalecisi o hatayı yapmasaydı biz burda hala birbirimizle tartışıyor olacaktık. Ve sinirimizi birbirimizden çıkartıyor olacaktık. Süreç içerisinde yorum yazan bazı arkadaşlarıma sinirlendim.. Mümkün olduğu kadar az polemiğe girmeye çalıştım yine de herkesten herkes adına özür dileme ihtiyacı hissettim...

Her ne olursa olsun oyuncularımız bize inanılmaz bir sevinç yaşattılar.. Çeyrek finale Hollanda ya da Portekiz gibi rahat çıksaydık bu kadar mutlu olmazdık sanırım.. Her şeyde bir hayır vardır..

Dileğim en azından bu saatten sonra kimse birbirine sen şunu demiştin, bunu demiştin, bak gördün mü gibisinden şeyler söylemesin..

Ve sevinirken elbette silaha hayır...!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

isviçre basınına malzeme çıktı türkler yine ya***ağını yaptı koller kısır kaldı falan filan diye başlıklar görebilirz

Nesil
    2006

Çek Cumhuriyeti maç önünde nasıl başlayacağı ortada idi. Jan Koller'i kullanıp, Türkiye'nin zayıf yönü olan yan top ve duran toplarla havadan açılacak ortalar ile gol bulmaktı. Türkiye'nin tek yapmaması gereken bunları ama; maç başıdna bu hataları yaptık ve Çek ekibini Jan Koller ile gol ile buluşturduk.

İlk yarıda ayağa yerden paslarla çıkmak istedik. Bu yapılacak en iyi yöntemdi ama; rakibin alan savunması yapması ve Topal & Aurelio'nun topu sürecek yetenekleri olmadığı için çıkamadık ve Semih'e top indirmeye çalıştık. Rakibin savunması ve ortasahası buna izin vermeyince ve biz futbolun gereğini yapmayınca ilk yarıyı yenilgide kapattık.

İkinci yarıya başlarken Sabri & Semih değişikliği ile Terim, Terim olduğunu gösterdi, Hamit'i ortsahaya çekti ve akın akın gelmeye başladık. Gelirken kontrolsüz geldik ve buda rakibe atak vermemizi sağladı, Emre Aşık sakatladığında ve bir stoper eksik olduğumuzda talihsiz bir gol kalemizde gördük.

Takımda ne oldu ne bitti bilmiyorum. Son yirmi dakikaya kadar futbol oynamayan Türkiye, ne oldu ne bitti de son yirmi dakikada, turnuvanın tartışılmaz en iyi oynayan takımı Hollanda gibi, bir resital yaparak Çek Cumhuriyetinin unutamıyacağı bir yenilgi tatdırttı.

Arda Turan büyük bir futbolcu, biz belki Maradona'yı Pele'yi izleyemedik ama; Arda Turan'ı izliyoruz. Dünya Kupasın'da katılırsak o turnuvaya damgasını vuracaktır. Bu turnuvada hissetirişinden belli.

Cech, Dünya'nın en iyi kalecisi deniliyor. Dünya'nın en iyi kalecisi veya en pahalı kalecisi olmak, Dünya Kulübünde oynamak bu maçı kurtarmayı yetmedi. Basit bir hatası ile Türkiye'ye maçı getirdi.

Biz Türk'üz. Damarlarımzıda var, neler yapacağımızı gösterdik. Bu gösterdiğimiz Hırvatistan maçının tamamına yayarsak sahada Hırvatistan kalamaz.

Lig TV Spikeri Melih Şendil kendinden geçti ve maç sonunda Avusturalya'ya gidiyoruz. Yarı Finaldeyiz dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ATV'den terkrarları izliyorumda şimdi bu Ömer Üründül'ün sevinmesina hastayım
    çok sakin bi şekilde "heeey goool gol" bu kadar her zaman aynı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpatua
    Volkan - Cok kotu mac cikartti. Koller annesine, bacisina, kiz arkadasina kufur mu etti acaba???
    Şansal Büyüka, İsviçre'li oyunculara 2005 yılında Türkçe küfür öğretildiğini açıkladı ve bu maçtada Çek Oyuncularada öğretileceğini söyledi. Sonuçta küfürün dili yok, bir bakış bir cümle ilede anlaşılabiliyor, İngilizce ile basit bir küfür ile de yapılabilir. Tabii bu yazdıklarım onu savundurmuyor. Son dakikda bir gol yese bütün suç Volkan'ın olacaktı. Volkan hata yaptı ama; İsviçre maçında yaptıkları buraya gelirken yaptıkları Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu gösteriyor.

Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri