Adam futbol oynamıyor yahu...O ne goldür Allah'ım...
Adam futbol oynamıyor yahu...O ne goldür Allah'ım...
Başka bir forumda gördüm,ilginç geldi.1965 - Espresso faciasının yaşandığı, İnter'in şampiyonlar ligini kazandığı sene dünyadan manzaralar
![]()
Devler Ligi finalinin topu tanıtıldı
![]()
DEV EŞLEŞMELER BELLİ OLDU!
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi İsviçre'de yapıldı ve eşleşmeler belli oldu.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde ilk maçlar 7-8 Nisan, rövanşları 14-15 Nisan'da, yarı finalde ilk maçlar 28-29 Nisan, rövanşları 5-6 Mayıs'ta oynanacak. Final maçı ise 27 Mayıs'ta İtalya'nın başkenti Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
VILLARREAL - ARSENAL
M.UNITED - PORTO
LIVERPOOL - CHELSEA
BARCELONA - BAYERN MUNIH
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ!
M.UNITED - PORTO / VILLARREAL - ARSENAL
BARCELONA - BAYERN MUNIH / LIVERPOOL - CHELSEA
FİNAL EŞLEŞMESİ
1.TAKIM: BARCELONA - BAYERN MUNIH / LIVERPOOL - CHELSEA
2. TAKIM: M.UNITED - PORTO / VILLARREAL - ARSENAL
Tahmin ettiğim gibi eşleşmeler oldu. Liverpool'un ya Chelsea yada Barça ile eşleşeceğini düşünüyordum Chelsea çıktı. Yarı Finalde'de Barça olacak zaten.
Bu eşleşmelere göre yine 3 İngiliz arasında 1 Barça olucak.
Neler olur bilmem de Liverpool'un final oynamayacağı kesin![]()
Barça-Manu finalini istiyorum...
Yine, yeni yeniden chelsea. Biz elemekten bıktık.
Villarreal - Arsenal 2
M.united - Porto 1
Liverpool - Chelsea 1
Barcelona - Bayern Munih 1
M.United şanslıymış iyi kuralar çekmiş finale adını yazdıracaktır,diğer tarafta Liverpool-Barcelona ikilisinden biri final oynar.
Büyük ihtimal son 4te 3 ingiliz takımı olacak.Bu ingilizler her sene böyleBarcelona da Bayern Münih'i eler.Yarı finalde Liverpool-Barcelona eşleşmesi harika olur
![]()
Messi bu neyin nessi![]()
4-0 oldu daha ilk yarı bitmeden..
Makina gibi oynuyor takım yine şampiyon olabilir Barcelona.
5 geliyordu.Adamlar süper oynuyolar.
Çok iyi başladık golü de erken bulduk.Ama oyunun kontrolünü kaybettik.15. dakikadan sonra tamamen Chelsea maçı lehine çevirdi.Golü de buldu.Gerrard'a 3 kişi markaj yapıyor,Torres çok kötü,Reina aynı şekilde.Bakalım 2.yarı neler olucak.
Henry'nin yaptıgı hareket çok sert.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Liverpool:1 Chelsea:3
Şampiyonlar ligi takımı Liverpool gerçekten çok şaşırttı beni Benitez'in maç öncesi konuşmasında rakibini küçümsemesi sanırım futbolcularada yansıdı..
Rafael Benitez '' Keşke hep Chelsea ile eşleşsek onları hep yenioruz bu seferde öyle olacak '' diye birşeyler söyledi.Sonuç ortada..
Ivanovic e bak ya kac mac oynadı ki Chelseade
Sasırttı bu skor beni
Barca işe siir gibi ya...![]()
Gercekten Liverpool'a sasirdim yenilmesine Bayern ise fena vuruldu Barcadan sonraki eslesme buyuk ihtimalle Barca-Chelsea olacak .
hehe keita messinin topunu çıkardı barça o derece acıdı rakibine![]()
Barcelona 4 - 0 Bayern Munich
http://www.megavideo.com/?v=O8Q4I8OP
Liverpool 1 - 3 Chelsea
http://www.megavideo.com/?v=HR2TPM97
Villarreal 1 - 1 Arsenal
http://es.sevenload.com/videos/PytvO...enal-Eng-GOALS
Manchester United 2 - 2 Porto
http://www.youtube.com/watch?v=qZ26QzFhbeE
Söyleyecek pek birşey yok. Hiddink Benitez'i mat etti. Robben'den sonra ilk defa kanatları bu kadar işleyen bir Chelsea izledim maçta. Hiddink Benitez'i çok iyi analiz etmiş. Tabi bunlara Torres'in egoistliği, Kuyt'ın beceriksizliği ve Reina'nın boyundan dolayı yediği 2 korner golü işimizi bitirdi. Kuyt karşı karşıya kaçırdığı pozisyonları değerlendirse yada Torres yakaladığı pozisyonları öldürmese rövanş için bi şansımız olacaktı ama olmadı.
Ballack-Essien ikilisi Gerrard'ı çok iyi marke ettiler. Ara sıra Alex'de geldi oraya. Sonuç olarak Gerrard pek bir varlık gösteremedi ama markaj sayesinde Kuyt-Torres ikilisi boş alanlar buldular fakat değerlendiremeyince sonuç değişmedi. Son dakikada Torres kendisi vurmayıp Gerrard'a verseydi bi şansımız olacaktı ama olmadı. Sağlık olsun ...
Ayrıca maçta 90. dk olmuşken 3-1 mağlup olmalarına rağmen You'll Never Walk Alone'u her ağızdan söyledikleri için L'pool taraftarınıda tebrik ediyorum.
Messi insan olamaz, kesinlikle çok farklı birisi o..
Hiddink'in etkisi açıkça görüldü, Ivanovic'in balının tutacağı maçtı işte..
İşimiz harbiden zor ama Liverpool için hiçbirşey imkansız değil..
Biz geçemezsek, #10 ile Barca alsın kupayı..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Yuh nasıl öyle gol oldu ya![]()
![]()
Liverpool Geliyor ! Stamford sustu bizi dinliyor. YNWA! 2-0. Haydi 1 gol daha.
Of of of Alex ne gol attı.2-2 oldu.Good Bye Liverpool![]()