Sayfa 11 / 48 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros , Kewell, Nonda bir işe yaramıyo. Bunun dışında Linderoth ve Lincoln'un çok iyi alternatifleri bulunabilir, iyi kar sağlanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler ne yapıyorsunuz ya??? Gelmişsiniz Hasan abinin kariyerinde oyuncu tartışıyorsunuz. Bunun için Oyuncu Platformu bölümünde başlık açıldı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Beyler ne yapıyorsunuz ya??? Gelmişsiniz Hasan abinin kariyerinde oyuncu tartışıyorsunuz. Bunun için Oyuncu Platformu bölümünde başlık açıldı
    haklısın aslında ona da ayıp oluyor ama napalım kaptırdık kendimizi bir anda maç beklerken ama o bizi unuttu sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin kariyerde tartışalım Taylan

Biz de Galatasaraydan konu açınca kaptırdık yaw.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dışarı çıkmıştır işi vardır vs
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Hasan abiyi bekliyoruz GENÇ arkadaşım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben öyle bir şey istemedim
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben öyle bir şey istemedim
    Yok tehdit ettim seni yanlış anlama herneyse.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

bu stad daki seyirciler için bu sezon satılan kombineye gore seyirci geliyo olabilir...yeni sezonda artış olur buyuk i htimalle...hasan abi affet yazıyoruz buraya valla

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    bu stad daki seyirciler için bu sezon satılan kombineye gore seyirci geliyo olabilir...yeni sezonda artış olur buyuk i htimalle...hasan abi affet yazıyoruz buraya valla
    Evet haklı olabilirsin ama eğer sen haklı değilsen battık demektir o tribün dolmazsa haftalıkları artık geceleri kaldırım kenarlarında ek iş yaparak öderiz sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    Evet haklı olabilirsin ama eğer sen haklı değilsen battık demektir o tribün dolmazsa haftalıkları artık geceleri kaldırım kenarlarında ek iş yaparak öderiz sanırım
    hehehe

hasan abi nerelerdesinn...

hasan fan sitesi kurcam yakında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aslantepe deki ilk macımın rakamı 18856
    Last edited by alisefer : 23.Kasım.2008 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yazın beyler yazın... burası GalatasarayStore sayılır Burası Aslan yuvası sayılır. Yarın okul olunca benim biraz plan hazırlamam falan lazım... işler bitince oyunu açıp biraz oynamaya çalışacağım ama ara ara girip yazılanları takip ediyorum güzel bilgi paylaşımları oluyor....

Genç oyuncu alanlara bir tavsiyem eğer 18 yaş altındaysa alır almaz adamı kiraya yollayıp ezdirmesin Alt yapıda top oynayıp biraz kulübe alışsın adam... bir de geleceği olan gençlerden ilk 1-2 sezonda hemen verim beklememek lazım Ben Oscar'ı 6 milyon 250 bin €'ya aldım ama hala yedekte oturup son dakikalarda oyuna giriyor... yani boşuna mı bukadar para verdik,çıkıp oynasın mantıgında olmayın... Mesela Arsenal'de şu anda yıldızlaşan Walcott 16 yaşında 8 milyon pound gibi bir rakama geldi ama 5 sene boyunca hiç gördünüz mü? adamı 21 yaşına kadar eğitip sonra ilk 11'e aldı Arsen Wenger...

Sizlerin Arsen Wenger'den neyi eksik? Bence fazlamız bile var... en önemlisi sabır... bırakın bazı maçlarda çok ötü oynasın, hatta bazen mağlup olmanıza sebep olsun... ama gelişeceğine inandıgınız topçuya gözünüz gibi bakıp onu iyi eğitin...

Oyuu açtıgımda sizlere kulüp bünyesine aldıgım ve gelişmesi hızlı olan 2-3 genç göstereceğim...

Aklınıza takılan sorular varsa elimden gelen yardımı yaparım....

ilginize teşekkürler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yazın beyler yazın... burası GalatasarayStore sayılır Burası Aslan yuvası sayılır. Yarın okul olunca benim biraz plan hazırlamam falan lazım... işler bitince oyunu açıp biraz oynamaya çalışacağım ama ara ara girip yazılanları takip ediyorum güzel bilgi paylaşımları oluyor....

Genç oyuncu alanlara bir tavsiyem eğer 18 yaş altındaysa alır almaz adamı kiraya yollayıp ezdirmesin Alt yapıda top oynayıp biraz kulübe alışsın adam... bir de geleceği olan gençlerden ilk 1-2 sezonda hemen verim beklememek lazım Ben Oscar'ı 6 milyon 250 bin €'ya aldım ama hala yedekte oturup son dakikalarda oyuna giriyor... yani boşuna mı bukadar para verdik,çıkıp oynasın mantıgında olmayın... Mesela Arsenal'de şu anda yıldızlaşan Walcott 16 yaşında 8 milyon pound gibi bir rakama geldi ama 5 sene boyunca hiç gördünüz mü? adamı 21 yaşına kadar eğitip sonra ilk 11'e aldı Arsen Wenger...

Sizlerin Arsen Wenger'den neyi eksik? Bence fazlamız bile var... en önemlisi sabır... bırakın bazı maçlarda çok ötü oynasın, hatta bazen mağlup olmanıza sebep olsun... ama gelişeceğine inandıgınız topçuya gözünüz gibi bakıp onu iyi eğitin...

Oyuu açtıgımda sizlere kulüp bünyesine aldıgım ve gelişmesi hızlı olan 2-3 genç göstereceğim...

ilginize teşekkürler...
    abi skibbe sanja kurban olsun yaa......
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    borgesi aslında sezon başında çok ucuza alabilirdin. kaçırmış olmalısın
    evet..sezon basında aldın aldın alamadın yalan oluyor transferi
    Last edited by alisefer : 23.Kasım.2008 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

ilginize teşekkürler...
    Doğru söze ne denirki valla çok haklısın kardeşim sabredicez artık da bi de şu stad olayı düzelse
    sende stad'ın doluluk oranı nasıl? bende rekor 31000 geldi daha da gelmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oyunu açıyorum arkadaşlar... bakayım stad doluluk oranına da ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bende de durum aynı gibi kayseri maçına 12 bin taraftar gelmiş... ligde seyirci ortalaması olarak da 18.000 civarı bir rakam var... Fener'in 38.000 kişi ortalaması enteresan bir durum
    Last edited by nannar : 23.Kasım.2008 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bütçe:100.000 Euro
    Borges Fiyat: 1 milyon Euro
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada beyler benim kariyere de yorum yapın. CANIM sıkılıyor valla.Boşuna mı ter deküoz Ordusporla
    Last edited by LifeYourself : 23.Kasım.2008 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    bütçe:100.000 Euro
    Borges Fiyat: 1 milyon Euro
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada beyler benim kariyere de yorum yapın. CANIM sıkılıyor valla.Boşuna mı ter deküoz Ordusporla
    kimse benim çankırıya yorum yapmıyo napalım hasan abiye takılıyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    kimse benim çankırıya yorum yapmıyo napalım hasan abiye takılıyoruz..
    Abi senin kariyer hangisi?
    Ben görmedim senin kariyeri?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takip ettiğim ender kariyerlerden biri ..Hasan bey son derece başarılı bir teknik adam.
    Kutluyorum , oyuna mantığı ile yaklaşıyor.Geleceğe yatırım yapıyor.
    Okurken zevk aldım , başarılarının devamını dilerim Hasan bey..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

abi bana 4m € bütçem war . Bitirici bi forvet lazım yaw
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Keirrison'u 2.7m€ aLayım mı ?
    Last edited by webcagri : 24.Kasım.2008 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

çok iyi bütçe varmış... keirrison o paraya geliyorsa al... bende iyi görünüyor eleman...

bendeki gençleri basayım da sonra bakalım bir forvet....

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

çok iyi bütçe varmış...

bendeki gençleri basayım da sonra bakalım bir forvet....
    senin fikrini almadan attırmadım imza ertelettim

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

bu seyirci işi yeni sezonda çözülür....satılacak kombinelerden dolayı.. bende ortalama17000 e oynuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İŞTE GALATASARAY'DA ÖNÜMÜZDEKİ SEZONLARDA GÖRECEĞİMİZ GENÇ YILDIZLAR!

Hepsi genç,hepsi yetenekli... Galatasaray önümüzdeki 10 yılın kadrosunu kuruyor.Çünkü Hasan Hüseyin Coşkun buraya ilk geldiğinde uzun yıllar görev yapmak istediğini ve Türkiye'nin Alex Ferguson'u olmayı umduğunu dile getirmişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Keirrison'u 2.7m€ aLayım mı ?

Juventude takımında Felipe Spelimeier isimli oyuncu da ucuz ama özellikleri bayaa iyi ama ben oyunun başında brezilya ligini açmadım ama tüm oyuncuları göster seçeneğini seçmiştim sende çıkarmı bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Juventude takımında Felipe Spelimeier isimli oyuncu da ucuz ama özellikleri bayaa iyi ama ben oyunun başında brezilya ligini açmadım ama tüm oyuncuları göster seçeneğini seçmiştim sende çıkarmı bilemem
    adetimdir her oyunumda brezilya ve arjantin liglerini açarım
    fakat Felipe Spelimeier adl oyuncuyu bulamadı benim oyun garip

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

valla helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

cidden iyi gençler senden rica etsem antrenman programlarının da resimlerini yollarmısın bende pek gelişemiyor keratalar o kadar da antrenman programı uyguladım ve antrenör verdim her mevkiye yine olmuyor yine olmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

cidden iyi gençler senden rica etsem antrenman programlarının da resimlerini yollarmısın bende pek gelişemiyor keratalar o kadar da antrenman programı uyguladım ve antrenör verdim her mevkiye yine olmuyor yine olmuyor

her mevki için ayrı ayrı antreman hazırladım ben tabi hepsinin bir de genç antreman şeklinde programı var... upload edeyim de yollayayım bir ara foruma... ben bu adamları ilk aldıgımda SS'lerini foruma basmıştım.. durun bir bakalım ne kadr gelişmişler 8 ayda...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aldığımdaki özellikleriyle karşılaştırdım gençler... özellikle mevkisine yönelik antreman verdiğim için,mevkisine yönelik özelliklerinin hemen hemen hepsinde de 1-2 artış olmuş aldıklarımın... yani antreman başarılı gibi ama bilmiyorum... şimdi çıkmam lazım, dediğim gibi sonra paylaşalım antreman programını... herkese iyi geceler
    Last edited by nannar : 24.Kasım.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 11 / 48 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri