Baros , Kewell, Nonda bir işe yaramıyo. Bunun dışında Linderoth ve Lincoln'un çok iyi alternatifleri bulunabilir, iyi kar sağlanabilir.
Baros , Kewell, Nonda bir işe yaramıyo. Bunun dışında Linderoth ve Lincoln'un çok iyi alternatifleri bulunabilir, iyi kar sağlanabilir.
Beyler ne yapıyorsunuz ya??? Gelmişsiniz Hasan abinin kariyerinde oyuncu tartışıyorsunuz. Bunun için Oyuncu Platformu bölümünde başlık açıldı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Dışarı çıkmıştır işi vardır vs![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Hasan abiyi bekliyoruz GENÇ arkadaşım...
Ben öyle bir şey istemedim![]()
Futbolcu Bilgileri
bu stad daki seyirciler için bu sezon satılan kombineye gore seyirci geliyo olabilir...yeni sezonda artış olur buyuk i htimalle...hasan abi affet yazıyoruz buraya valla![]()
yazın beyler yazın... burası GalatasarayStore sayılırBurası Aslan yuvası sayılır. Yarın okul olunca benim biraz plan hazırlamam falan lazım... işler bitince oyunu açıp biraz oynamaya çalışacağım ama ara ara girip yazılanları takip ediyorum
güzel bilgi paylaşımları oluyor....
Genç oyuncu alanlara bir tavsiyem eğer 18 yaş altındaysa alır almaz adamı kiraya yollayıp ezdirmesinAlt yapıda top oynayıp biraz kulübe alışsın adam... bir de geleceği olan gençlerden ilk 1-2 sezonda hemen verim beklememek lazım
Ben Oscar'ı 6 milyon 250 bin €'ya aldım ama hala yedekte oturup son dakikalarda oyuna giriyor... yani boşuna mı bukadar para verdik,çıkıp oynasın mantıgında olmayın... Mesela Arsenal'de şu anda yıldızlaşan Walcott 16 yaşında 8 milyon pound gibi bir rakama geldi ama 5 sene boyunca hiç gördünüz mü? adamı 21 yaşına kadar eğitip sonra ilk 11'e aldı Arsen Wenger...
Sizlerin Arsen Wenger'den neyi eksik? Bence fazlamız bile var... en önemlisi sabır...bırakın bazı maçlarda çok ötü oynasın, hatta bazen mağlup olmanıza sebep olsun... ama gelişeceğine inandıgınız topçuya gözünüz gibi bakıp onu iyi eğitin...
Oyuu açtıgımda sizlere kulüp bünyesine aldıgım ve gelişmesi hızlı olan 2-3 genç göstereceğim...
Aklınıza takılan sorular varsa elimden gelen yardımı yaparım....
ilginize teşekkürler...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Last edited by alisefer : 23.Kasım.2008 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oyunu açıyorum arkadaşlar... bakayım stad doluluk oranına da ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende de durum aynı gibikayseri maçına 12 bin taraftar gelmiş...
ligde seyirci ortalaması olarak da 18.000 civarı bir rakam var... Fener'in 38.000 kişi ortalaması enteresan bir durum
![]()
Last edited by nannar : 23.Kasım.2008 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
borgesi aslında sezon başında çok ucuza alabilirdin. kaçırmış olmalısın![]()
Last edited by LifeYourself : 23.Kasım.2008 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takip ettiğim ender kariyerlerden biri ..Hasan bey son derece başarılı bir teknik adam.
Kutluyorum , oyuna mantığı ile yaklaşıyor.Geleceğe yatırım yapıyor.
Okurken zevk aldım , başarılarının devamını dilerim Hasan bey..
abi bana 4m € bütçem war . Bitirici bi forvet lazım yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Keirrison'u 2.7m€ aLayım mı ?
Last edited by webcagri : 24.Kasım.2008 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu seyirci işi yeni sezonda çözülür....satılacak kombinelerden dolayı.. bende ortalama17000 e oynuyorum
İŞTE GALATASARAY'DA ÖNÜMÜZDEKİ SEZONLARDA GÖRECEĞİMİZ GENÇ YILDIZLAR!
Hepsi genç,hepsi yetenekli... Galatasaray önümüzdeki 10 yılın kadrosunu kuruyor.Çünkü Hasan Hüseyin Coşkun buraya ilk geldiğinde uzun yıllar görev yapmak istediğini ve Türkiye'nin Alex Ferguson'u olmayı umduğunu dile getirmişti...
valla helal olsun![]()
cidden iyi gençler senden rica etsem antrenman programlarının da resimlerini yollarmısın bende pek gelişemiyor keratalar o kadar da antrenman programı uyguladım ve antrenör verdim her mevkiye yine olmuyor yine olmuyor![]()
her mevki için ayrı ayrı antreman hazırladım bentabi hepsinin bir de genç antreman şeklinde programı var... upload edeyim de yollayayım bir ara foruma... ben bu adamları ilk aldıgımda SS'lerini foruma basmıştım.. durun bir bakalım ne kadr gelişmişler 8 ayda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aldığımdaki özellikleriyle karşılaştırdım gençler... özellikle mevkisine yönelik antreman verdiğim için,mevkisine yönelik özelliklerinin hemen hemen hepsinde de 1-2 artış olmuş aldıklarımın... yani antreman başarılı gibi ama bilmiyorum... şimdi çıkmam lazım, dediğim gibi sonra paylaşalım antreman programını... herkese iyi geceler
Last edited by nannar : 24.Kasım.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)