Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi ne yaptın insan çok rahat şampiyon olursun, gelene 3 gidene 5 atarsın desene.

İlk transferimiz forvet mevkisine Semih Şentürk oldu. Fenerbahçe'de fazla şans vermediğim Semih'i burada kral yapmayı düşünüyorum. Salih'i de istedim Fenerbahçe'den ama 39 milyon Euro istediler benden. İntikam alıyorlar herhalde bu şekilde benden..

Hazırlık maçları birazdan. Süper Kupa'da da Inter ile karşılaşacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Salih Regenmiydi abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hazırlık maçlarında değişik formansyonlar denedik. Bu kadar kaliteli ve hücum gücü yüksek kadroyu ona göre yöneteceğim. Hazırlık maçlarında zayıf rakiplere karşı oynadık pek ölçü olmadı, lig başladığında bir sürprizle karşılaşmayız umarım.

Taktiğimiz şekildeki gibi. Beklerin de yapacağı bindirmelerle ofansif bir mantalite ile oynayacağız. Hızlı oyun, direk paslar ve tam sahada pres oyun anlayışımızı belirleyecek etmenler olacak. Duruma göre Baptista’yı yedeğe alarak 4-4-2’ye de dönebilirim.

Salih muhtemelen regen. Ben ilk sezon transfer ettim kendisini. Salih Bakır, Eskişehirspor’dan aldım, bakabilirsiniz. Transfer edersem profilini koyarım, üzerinde durduğum bir oyuncuydu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ben baktım fakat bulamadım o yüzden sordum..Teşekkürler abi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Regendir çünkü hızı ve hızlanması daha 16 yaşında o kadar yüksek bir oyuncu regen olmasa ilk bulan ben olmazdım
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Serkancım Biz Kaanla 2008 de bir italya kariyeri yapmıştık süper zevkliydi, 2. sezon ligi domine ettik ve Kaan şampiyonlar ligi finali oynadı Fiorentina ile ama ŞL almamız 4. sene sonunda olabildi ancak İtalya ligine gelince zaten zevki burda falan deyip sana anlatacak değilim ama şu anda da Seri-B de ortak kariyer oynuyoruz o kadar sardı yani bu İtalya
    İlk sene olmasada 2. sene ŞL senindir sabitle bu mesajı bir işaret koy dedim derim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk sene alamazsam 2. sene zaten almak için uğraşmam herhalde. Fenerbahçe'yi sevdiğimden 3 sene kalabildim yoksa ben çabuk daralan biriyim, uzun süre çalışamam bir takımda.

Bosna Hersek ile ilk maçımıza Almanya karşısında çıkıyoruz. Yenersek gruptan çıkmak için şansımızı sürdürebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan kanatlı oynasan menez'i sağa sola Vicunici daha ıyı olmazmı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Serkan kanatlı oynasan menez'i sağa sola Vicunici daha ıyı olmazmı
    İşte ona karar veremedim henüz. Bu şekilde başlayalım lige, duruma göre elbette değişiklik yapabilirim. Aslında Semih'i öne koyup Rossi'yi arkaya alacağımdan 3 AMC oynamayı düşündüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yani takımın hayırlı olsun
    Bosna Hersek'de ne yalan söyliyim şampiyonaya katılman baya bi zor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

vucinicte tek forvet oynar dıye bılıyorum ben onu koy semıhten daha yararlı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    yani takımın hayırlı olsun
    Bosna Hersek'de ne yalan söyliyim şampiyonaya katılman baya bi zor
    Bende öyle düşündüm Almanya maçı sonrası ve istifa ettim. Fazla da zorlamamak lazımmış. Tek takım yeter, ben işime bakayım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    vucinicte tek forvet oynar dıye bılıyorum ben onu koy semıhten daha yararlı olur
    Oynar hatta dediğin gibi daha da yararlı olur ama ben Semih'e Fenerbahçe'deyken çok haksızlık yaptım. Burada Semih'i biraz kayırmak istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

he amaç farklı vicdanını rahatlatacan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet. Hem Aragones gelmiş burada vatandaşına gereken torpili gösteriyor. Bende İtalya'da vatandaşımı el üstünde tutacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İtalya Süper Kupası Roma'nın

İlk resmi maçımızı kazanarak ilk kupamızı kaldırıyoruz. Vasat bir maç oldu. Kazanırken fazla zorlanmadık.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Tebrikler abi kupayla başlaman güzel olmuş.Semihten tık yok.

vayyyy Serkan abi almışsın kupayı hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi’nde kuralar çekildi. Gruptan ilk 2 sıra içerisinde yer alıp rahat çıkacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe’ye de fena bir grup gelmedi. Bursaspor’un ise işi zor.

İtalya ortamına bir türlü alışamadık. Uyum sıkıntısı çekmekteyiz. Bana kafamdaki taktiği uygulayabilmek için 8-10 ay lazım.

Ligde 6 maç oynadık ve 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puanımız var, 16. sıradayız. Emre yoksa küme mi düşeceğiz?

Semih’in 7 maçta 2 golü var ve hala neden onda ısrar ettiğimi soruyor medya. Takımın havası dağılmak üzere. Zor bir dönemden geçiyoruz ve artık kazanmayı bırak kaybetmemek üzerine oynamak bile geçiyor aklımdan. İtalya bize göre değilmiş onu anladım ama ben mücadeleyi bırakıp kaçmayacağım. Güzel günler yakın.

Bu dönemde beni acımasız eleştiren İtalyan medyasına da biraz sabır diyorum. Uyum sürecini ve dil problemini atlattıktan sonra yenilmez bir takım olacağız.

Bir de anket ekledim, acaba kümede kalabilir miyiz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Küme düşer...

sakary Ali Misafir

Serkan abi kovulmadan istifa et

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu an tam olarak Aragones'in 35-40 yaş genç halisin

Yeni bir takım istemiyoruz.Biz eski takımımızı istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Küme düşer...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Terim İtalya'ya gidip tekrar Türkiye'ye döndükten sonra yaptıkları hafızalarda. Ben de Fenerbahçe'ye döndüğümde aynı şeyler gelmesin başıma.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Hafta

Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İlk devre 1-0 önde kapattık. Semih’in sakatlanmasıyla yerine Baptista’yı aldım ve maç farka gitti. Semih 3 hafta oynamayacak, bu 3 hafta Semih olmadan düzelirsek Semih’i kesmek zorunda kalacağım sanırım.

Serie A 7. Hafta

Atalanta’yı sahasında ezdik, kaleye tek şut çekemediler. 2 güzel golle maçı kazandık. Sorun demek ki Semih’teymiş. Aslında Semih’te değil, tek forvete döndüm, onun etkisi var. Tek forvet olarak da Rossi’yi kullandığım için Semih düzeldiğinde bakalım ne yapacağım.

Serie A 8. Hafta

Semih sakatlığı atlattı ve ilk 11’de şans verdim ona. Artık vatandaşını kayırıyor haberleri iyice arttı. İlk yarıda hazırlanışı güzel pozisyonu Rossi golle sonuçlandırdı. Verkaçlarla ceza sahasına girdi Rossi ve kendini boşa çıkarıp gol vuruşunu yaptı. Maç bu şekilde sonuçlanır derken komik bir gol yedik. Kalecimiz hediye etti resmen. Son 5 dakikada Semih yerine Totti’yi oyuna aldım ve Vucinic’e öyle bir asist yaptı ki Totti, bu takımın yıldızı hala benim dedirtti. Vucinic’in golüyle maçı 2-1 kazandık.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Hafta

Net fırsatları değerlendiremedik ve kontra ataktan golü yedik. Sonrasında risk alınca Real Madrid daha çok pozisyona girdi. Ve Mexes’in hatasının ardından gol yememek için yaptığı müdahale ile 10 kişi kaldık. Düzelmeye başlamıştık, bu oyuna bu skor kötü oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Semihe güle güle o zaman

Boşver abi vatandaşını kayırıyor diye çıkan haberleri,kayırmaya devam et Semihi. Gidişat iyi gibi,arada takıldığın maçlar olmuş fakat onlarda sezon başı olmandan kaynaklanıyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

abi bosnaya ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bosna'yı bıraktım tek takıma konsantre olalım diye ama yine de Roma'da beklenen patlamayı yapamadık. Kovulmadan istifa etmek en iyi davranış olacak gibi duruyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alınan kötü sonuçların ardından son lig maçında evimizde Juventus’a da yenilmemiz artık bu yolda takımın düzelemeyeceğine bir işaretti. Daha kötü sonuçlar almaması için takımda bir h ava değişikliği şarttı ve bu nedenle görevi bıraktım.

Muhabir: Bu kararı almanızda takımda oluşan gruplaşma etkili oldu mu? Takım içerisinde sizi istemeyenler olduğu söyleniyor.

İşler iyi gittiğinde kimse sesini çıkarmaz ama işler kötü gittiğinde arkanızdan konuşan, kuyunuzu kazan çok olur. Biz bir takım olamadık. Ben geldiğim ilk günden beri takımdaşlık duygusunu arttırmayı hedefledim ama bunu başaramadık. Takımda sürekli bir huzursuzluk vardı.

Muhabir: Semih’in vatandaşınız olduğu için forma şansı bulduğu, hak edenlere forma verdiğiniz için takım içerisinde de Semih’e olumsuz tavır alındığı duyumları var. Şimdi siz ayrıldınız, Semih için zor olacak mı orada oynamak?

Semih çok kaliteli bir forvet, o hak ettiği için o formayı giyiyordu. Asıl Semih’in değil ona pas atmayanların takımdan gönderilmesi gerekir.

Muhabir: Yani Semih’in dışlandığını kabul ediyorsunuz.

Hayır, dışlanma yok ama uyuşmama olduğu kesin.

Muhabir: Son maçınızda Juventus’a karşı ilk devre 3-0 geriye düştünüz. Devre arasında ne konuştunuz, neler söylediniz takıma?

Hiçbir şey konuşmadık. Masama oturdum ve istifamı yazdım, sonra da sahaya çıktım.

Muhabir: 2. devre takım baskısını arttırdığı dakikalarda kazandığınız penaltıyı A_ntunes’in bilerek kaçırdığı iddiaları var, ne diyorsunuz bu konuda?

Anunes’in neden oynatılmadığına dair bana sitemi vardı, aramızda başka bir problem olmadı ama en ihtiyaç duyduğumuz dakikalarda penaltı kaçırması bizi yaktı.

Muhabir: Fenerbahçe’de geçen parlak sezonun ardından dibe vurmuş durumdasınız. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben dibe vurmadım, burada uyum sorunu yaşadık. Üstelik İtalyan futbolu benim anlayışıma ters gelen bir şekilde oynanıyor. Belki kendimi geliştirdikten sonra, burada oynayabilmeye hazır olduğumda tekrar gelirim. Şu anda herhangi bir takımla görüşme içerisinde değilim ama istedikten sonra takım bulmak kolay. Bana hedefleri olan bir takım gerekli.

Son maçlarda aldığımız skorlar. 6 maçtır kazanamıyorduk ve önümüzde yenilgisiz lider olan Inter deplasmanı vardı. Orada bir hezimet daha yaşamamak için görevi bıraktım.

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri