Perisic tamami ile kapali kutu
Atiba On libero degil tam olarak heralde bi kac macina bakma firsatim olduEgerki on liberode oyniyabiliosa o top hakimiyeti ile cok sey katabilir bize.
Perisic tamami ile kapali kutu
Atiba On libero degil tam olarak heralde bi kac macina bakma firsatim olduEgerki on liberode oyniyabiliosa o top hakimiyeti ile cok sey katabilir bize.
Bu arada bugun oynanan maçta T.Karadenizspor , Ç.Dardanel'e 2-0 yenildi ve Bank Asya fırsatını kaçırdı.. Bu kötü oldu işte..
Biz sol acik ariyoruz alalimya Damien Duff i nolcak
Benim anlamadığım daha hoca yokken ne transferi bırakında hoca geklince size liste sunsun ona göre transfer yapın da.
Bu arada Rubin Kazan Colman için 4 M€ teklif edecekmiş öyle yazıyordu bi gazetede.
Birde birsürü yabancı oldu onlar ne olacak onuda çözemedim.Şampiyonlar liginde biz o güçlü rakiplerle bu kadroyla baş edemeyiz bi 8 de biz yemeyelimde.
Yonetim Senol hocada tutturdu gidiyor, bu maci gelip izlicekti yeni teknik direktorumuz guye.
Yabancilar degilde yerlileri alabiliriz teknik adam gelmeden. Alincak yerli kisitli oldugu icin
Ayrica Colmana 3.5 biz verdik yanlis hatirlamiosam 4 e satilmaz. 8 - 10 versinler satalim
8-10 bu saatte kımse vermez ona belki iyi oynarsa ileride.
Yine az 4 m € bir yıl daha oynasın ş.l,Uefa görsün daha iyi para eder oda Cale'de
Boffin transferi zaten bitmişti önceden.Alınmayacak yani..
İki yerli ve iki yabancı alacağız.Kaliteli isimler olacağına eminim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gelecek sene transfer politikamızın çok iyi olması lazım..
Şimdiden belirlenmiş olması gerekiyor adam akıllı transfer yapılması lazım..
Takıma bir sağ bek (Tayfunla olacak iş değil)
Bir Stoper (Songun durumu meçhul)
bir ön libero (Hüseyinden bıktık artıkgit artık
Ceyhun ise çok yetenekli geleeceği parlak..Maksat Forma rekabeti..)
Bir tane forvet (Umut-Gökhan ne kadar gol atsalarda kaçırdıkları ile herzaman olay Saç Baş yoldurturlar adama !)
bide neden teknik direktör arıyoruzki anlamıyorum Geçen senelerde galatasarayda olduğu gibi alt yapı antrenörü şampiyonluğa götürmüştü takımı neden kalmadı ?
Ahmet Özende çıktığı 4 maçı kazandı yönetim neden antrenör olarak başa onu getirmiyorsun ?
Güvenemiyormusun ?
Şampiyonlar ligine kalırsak en büyük etken o görürsün inş..
yoneticilerimiz niye acikliyor 10-12 futbolcumuza teklifler oldugunu ?
Ferhat Öztorun Trabzonspor’da
Trabzonspor´un transferde ilk anlaştığı isim Manisaspor´un sol beki Ferhat Öztorun oldu.
Bordo-Mavili camia hafta sonu Fenerbahçe maçından kazanılacak galibiyetin ardından en azından Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşmayı beklerken yönetimin transfer çalışmaları da olanca hızıyla sürüyor. Trabzonspor’un transferde ilk anlaştığı isim Manisaspor’un sol beki Ferhat Öztorun oldu. 21 yaşındaki futbolcu Galatasaray alt yapısından yetişti. Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa Şampiyonu ve Dünya 4.’sü olan U17 Milli Takım’ın değişmez oyuncusuydu. Şu an Ümit Milli Takım’da oynayan Ferhat’ın sözleşmesi bittiği için Bordo-Mavili ekip Manisaspor’a tek kuruş bonservis bedeli ödemeyecek.
Hakan Can
Galatasarayda kesin anlaştı yazıyordu bakalım ne olacak..Ferhat yetenekli bir oyuncu faydası olur muhakkak..
Haberin doğruluk payı nedir bilemem ama bence Ferhat'ı almak yerine Karadenizspor'daki İsmail'i takıma çağırmak daha mantıklı sonuçta Cale'nin yedeği olacaklar.
Zafer Yelen Trabzon'da!
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak kulübü Hansa Rostock'la yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
Trabzon Havalimanı'nda Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç tarafından karşılanan Zafer Yelen'le her konuda anlaşma sağlandığı ve resmi transfer sezonunun başlamasıyla birlikte futbolcuya imza attırılacağı öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sona erdiği için bonservisi elinde olan Zafer, bu kez bordo - mavili formayı giymek istediğini söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç'da, Zafer Yelen'le anlaştıklarını belirterek, "Çok küçük pürüzler var onları görüşüp gidereceğiz. Trabzon'a geldiğine göre bu transfer biter" dedi.
Bu arada Zafer Yelen, geçtiğimiz sezon başında da Trabzon'a gelmiş ancak iki kulüp arasında anlaşma sağlanamadığı için tekrar Hansa Rostock'a geri dönmüştü. Öte yandan Zafer Yelen'in yarın akşam oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçını da izleyeceği öğrenildi.
Kaynak : DHA
Trabzon'a gelen Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen gurbetçi oyuncu Zafer Yelen ile Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı bildirildi.
Bordo-mavili kulübün geçen sezon kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, Trabzon Havalimanı'nda Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç tarafından karşılandı.
Tunç, burada yaptığı açıklamada, Zafer Yelen ile her konuda anlaştıklarını belirterek, ''Çok küçük pürüzler var. Onları görüşüp gidereceğiz. Trabzon'a geldiğine göre bu transfer biter'' dedi.
Zafer Yelen ise bu kez bordo-mavili formayı giymek istediğini söyledi.
Karadeniz ekibinin, resmi transfer sezonunun başlamasıyla birlikte bu futbolcuya imza attıracağı öğrenildi.
Geçen sezon ıyı oynuyordu bu sezon hiç göremedik acaba üzerine ekledimi futbolunun.
Zafer'i ümit milli takımda izlemiştim bikaç kere duran topların neredeyse hepsini o kullanıyordu ve oldukça başarılıydı bu konuda gelecek sezon için iyi bir arternatif olabilir.
Zafer Yelen Trabzonspor' da
Hoca adayı Şenol Güneş’ten, “Transfer için bağlayıcı adım atmayın ve beni bekleyin” mesajını almasına rağmen idareciler, gündemdeki isimleri kaybetmemek için uğraşıyor. Bu paralelde Manisaspor’un sol kanat oyuncusu Ferhat ve daha önce de temas kurulan gurbetçi Zafer Yelen dün Trabzon’a getirildi. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı kaydedildi. Bu arada Eskişehirspor’un 61 numaralı 26 yaşındaki orta saha futbolcusu Engin Baytar’ın da sırada olduğu vurgulandı. Zafer Yelen, son olarak Hansa Rostock’ta oynuyordu ve 23 yaşında.
FERHAT, TRABZONSPOR'DA!..
Turkcell Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon bir çok takımdan önce transfer çalışmalarını sonlandıran Trabzonspor, bu sezon da düğmeye erken bastı.
Avrupa'da ve Türkiye'de bir çok futbolcuyu takibe alan bordo - mavili takım ilk olarak Manisaspor'la sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki so bek Ferhat Öztorun ile anlaşmaya vardı.
Hürriyet'in haberine göre, Başkan Sadri Şener, Ferhat'la büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, "Kulübüyle sözleşmesi bitti. Bonservis bedeli yok. Genç ve gelecek vadeden bir futbolcu başarılı olacağına inanıyorum. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu transfer bitti" dedi.
Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan ve 10 yıl bu takımda forma giydikten sonra Hakan Balta'ya karşılık Manisaspor'a verilen ve bu sezon sonunda sözleşmesi bittiği için serbest kalan Ferhat, 28 Mart 2007'de Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli takım kadrosuna çağrılmıştı. Bu sezon 2'si Fortis Türkiye Kupası olmak üzere toplam 16 maçta forma giyen Ferhat, sadece bir gol atabildi.
Öte yandan yarın erken saatlerde yönetim kurulunun davetlisi olarak Trabzon'a gelecek olan Ferhat, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını izleyecek. Genç futbolcuyla transfer sezonun resmi olarak başlamasının ardından 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.
Lig Tv, Trabzon muhabiri Metin Kapıcıoğlu transfer haberini doğrularken genç futbolcunun şuanda Trabzon da olduğunu ve 8 Haziranda 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını belirtti.
Ferhat Trabzon'da..!
Zafer'den sonra Ferhat da geldi
Trabzonspor Zafer Yelen'den sonra Manisasporlu Ferhat Öztorun'u Trabzon'a getirdi.
Ferhat Öztorun, Trabzonspor tarafından dün akşam Trabzon'a getirildi ve kendisi ile ön protökol yapıldı.
Ferhat Öztorun, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Futbola Galatasaray alt yapısında başladı. Burada 10 yılını geçirdi ve A takıma kadar yükseldi. Ümit Milli Takım'ın ikinci kaptanlığı yaptı. Fatih Terim tarafından 28 Mart 2007 da oynanan Norveç A Milli takım kadrosuna çağrıldı.
Galatasaray tarafından Manisaspor'a verildi. Burada oynadığı başarılı futbol ile Trabzonsporlu kurmayların dikkatini çekmeyi başararak Trabzonspor'a transfer oldu.
Öte yandan Trabzonspor yine dün akşam, Almanya'nın FC Hansa Rostock kulübeyle sözleşmesi biten Zafer Yelen'i Trabzon'a getirmişti.
![]()
İyi bari artık Cale yokken solda Egemen oynamak zorunda kalmaz.
En azından güzel bir avuntuZafer ve Ferhat hayırlı olsun. Ama Zafer için endişelerim var yaklaşık 1 sene futbol oynamadı.
Oh be resmi aciklama yapildiSenol Gunes umudu bitmis
Yabanci istiyoruz
Zaten Şenol Güneş dışında getirilebilecek bir Ertuğrul Sağlam var.Onun haricinde getirilecek isimlerin(Giray Bulak vb.) takımımıza hiçbir katkısı olacağını sanmıyorum.
Giray i getirceklerini sanmiyorum, yonetim bile bile kendini bitirmez.
yabanci istiyoruz
Halilodzic gelsin. Misyonunu tamamlayamadı takımda![]()
Ona bakarsan Lazaroni'de bitirmedi
3-5-2 yapcakti daha bize![]()