Aissati 3 m €'ya Terek'e gitmiş
Aissati 3 m €'ya Terek'e gitmiş
Bate Borisov'da forma giyen 32 yaşındaki Alexander Hleb, MP Antalyaspor'da ...
Kariyerinde Arsenal, Barcelona gibi takımlarda da forma giyen futbolcunun önümüzdeki hafta Antalya'ya gelmesi bekleniyor.
Ofansif orta sahada görev yapan Alexander Hleb, Belarus liginde mücadele eden Bate Borisov ile 2013 yılında 23 maçta forma giydi. Belaruslu futbolcu 2013 yılını 3 gol ve 7 asist ile tamamladı.
Oynadığı takımlar;
Stuttgart (2000-2005, 2009-2010)
Arsenal (2005-2008)
Barcelona (2008-2009)
Birminghan City (2010-2011)
Krylya Sovetov Samara (2010-2011)
Wolfsburg (2011-12)
Bate Borisov (2012-2013)
Adam Sağbek Başladı, Sağ Açık Oynadı Şimdi Forvet Arkasında mı
Adam Sanırım Bırakana Kadar Her Mevkide OynayacakKaleciliğini de Görürsek İyi Olurdu
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İyi bir transfer , son hazırlık maçında da bize karşı resital yapmıştı eğer yanlış hatırlamıyorsam.
milli maçta bizim savunmayi hallaç pamuguna donderip gol attırmıştı bende bu tur klas oyuncuların milli takımımızda birseylerin değişmediğini bize ispatladığını yazmıştım ligimiz adına çok iyi bir transfer. Bence drogba sno gibi adamların burayı tercih etmeleride babel ve bu tarz transferlerde etkilidir
Süper transfer.
Harika transfer olmuş ama Samet Aybaba varken anca orta sıralarda takılır Antalyaspor.
Gencer 3-4 tane yıldız alıcaz demisti devre arası icin ilki geldi bakalım digerleri kimler olacak.Ben Sezer veya Toraman'dan birinin alınacagını düsünüyorum Toraman daha agır basıyor.Samet Aybaba'da Toraman'ı kim istemez demisti.
Çok iyi transfer.
Sıcak sulara insin biraz Hleb.
Çok iyi transfer faydalı olacaktır diye ümit ediyorum.
Yobo'yla da anlaşmışlar. İyi transfer olabilir Antalya için de yaş ortalaması çok yüksek bir takım zaten iyice arttırıyorlar yaş ortalamasını sıkıntı olabilir.
http://www.antalyasporum.com/haberle...r-yolunda.html
İnşallah gelir çok iyi olur Antalyaspor için.Anton Ferdinand ve Baros'la yollar ayrılacak büyük ihtimalle yabancı sınırını gececek hem Hleb hem Yobo gelirse.Diarra'nın yanına bir forvet alınıp Isaac'te gönderilebilir aslında.
Bu sezonki transferler için yaratılan kaynak keşke takımın başındayken Mehmet Özdilek'e de sunulabilseydi. Hoca varken doğru düzgün transfer bütçesi verilmedi, -bence- hoca yokken Antalyaspor için önemli paralar harcanıyor. "Samet Aybaba hoca değil" değil benim demek istediğim. Sadece Mehmet Özdilek'e göre daha kötü görüyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eski yönetim kulubün bütçesini kullanarak transfer yapıyordu yeni yönetimse elini cebine atan bir yönetim. Aradaki fark bundan kaynaklanıyor.
Quaresma'yı istiyormuş Antalya.
Antalya büyük kulüplerin gözden düşen oyuncularına takmış vaziyette.
Aissati,İsaac,Diarra,İnceman Mehmet hocaya da gayet iyi transferler yapıldı aslında.
Hleb,Quaresma,Yobo vs. yaşı geçmiş göz boyamak üzerine transfer bunlar.
Quaresma haberinin kaynağı Fotomaç o yüzden pek inandırıcı değil. Fenerbahçe'den Yobo'yu ve Holmen'i istiyorlar.
Hleb transferini Samet Aybaba veto etmiş.
Victor Obinna ile görüşülüyormuş.
Bu kadar yabancının ismi geciyor ama kimler gidecek onu merak ediyorum.
Samet'in futbol bilgisi, kapasitesi bu kadar işte.Drenthe'yi istemez, Gökhan Süzen'i alır. Hleb'i istemiyormuş şimdi de. Yarın gider, Mustafa Sarp'ı alın der.
Samet Aybaba'nın lisansı alınmalı yahu elinden![]()
Önce Drente - Gökhan Süzen örneği var arkadaşın yazdığı gibi.
Şimdi de Hleb'i istememiş Uğur Boral'ı falan alsalar ya![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hleb'i 3 büyüklere koy Aslanlar gibi oynar.Adam Hleb'i veto etmiş Gökhan Süzen kadro dışı kalmış şimdi gider onu alır kesin.![]()
semih senturk antalyada hayirli olsun