SİVASI YENERSİN KENDİ SAHANDA
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
SİVASI YENERSİN KENDİ SAHANDA
sivasa bir ayar çek dostum![]()
Sivas'ı tek golle geçip yeniden çıkışa geçiyoruz.Sivas'ın rot-balans ayarını yaptık
![]()
![]()
güzel galibiyet kankam tebrikler![]()
hadi bakalım kankam inş kazanırsın sen kazanırsın ya ben sana güveniyorum kankam
teşekkürler kankam bi tanesin sen . .
inş kazanırız yav . ilk maç 2-0 kaybetmiştim . . Şimdi rövanş maçı bakalım acımızı çıkartabilcekmiyiz. .Gerçi beraberlik bile iyi netice şu tabloda . .
Cassano'yu durduramıyorum bir türlü![]()
cassanoya benim selamımı söyle o beni tanır![]()
Last edited by webcagri : 27.Ocak.2009 at 19:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler durmak yok yola devam
![]()
İLK 3 DEDİMZATEN HERKES ÖYLE DEMİŞ
![]()
kanka sen bitanesin ya
harikasın kankam
çok güzel galibiyet sanada bu yakışırdı kankam
Teşekkürler kankamsende öylesin kanka
Ben de ilk 3 dedim![]()
BAKTIN MI KARDEŞİM TAFER'EBAK RIZA'YA SÖYLERSEN 2014'TEKİ PROFİLİ KOYAR BAYA GELİŞMİŞ...
Tafer şuan pahalı yaw3,6 m € gücüm yetmez ona
Kötü Oyun Güzel Galibiyet
![]()
Rıza'nın Örencileri Yenmişin Bravo![]()
olmadı şimdi yenilir mi antepşaka şaka dağıt süper ligi.cassano selamımı almış teşekkürler ilettiğin için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maçı biz hakkettik kaleyi bulan bir şutları var olmaz böyle![]()
Last edited by sayinriza : 27.Ocak.2009 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Valla öyle oldu
Aynısını ben Gs maçında yaşadım , Antep'e ayıp oldukusura bakma Rıza abi yendik ama
Kartal'da ŞEŞ BEŞ OLDU
![]()
canın saolsun sen ligi iyi bir yerde bitir antepi yenmen önemli değil boş ver![]()
kartal nasıl çıkmıs süper lige yahu. Ben de hep 10-15 arası sürünüyor bank asyada.
Valla Kartal benim oyunlarımda hep çıkıyor TSL'ye bilemicem
Rıza abi senin şifre işe yarıyo ya
Antep Mantep vız geliyo Bi Cimbomu yenemedim şu ligte ya![]()
onuda yenmeyelim canım![]()
Bu da UEFA'da ki Gurur Tablomuz
VILLARREAL VE SAMPDORIA GIBI AVRUPANIN GEDIKLI TAKIMLARININ BULUNDUGU GRUPTAN LIDER CIKMANIN VERDİĞİ HAKLI GURURU YAŞIYORUZ...
![]()
helAL olsun tebrikler artık bize avrupada bir kaç tur daha heyecan yaşat
helal olsun kankam diorum ya hep sen bitanesin eşin yok kankam
şımartma kankam o kadar değilim yaw
Bu Arada İlk Tur'da Celtic ile eşleştik . . Zor olcak bayağı . .Eğer elersek Zenit - Monaco galibiyle oynayacağım
Bu arada Galatasaray-Roma ile Fener ise Rapid ile eşleşti . .
Fener çok ballı kura çekti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok Rıza abi buraya kadarmışCeltic eler beni
![]()
Last edited by webcagri : 27.Ocak.2009 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
korkma kankam ya celtic kim ya elersin gözünü sevim gözünde büyütme be kankam elersin eliceksin kankam ben sana güveniyorum
Cidden eleyebilirsin Celtic'i. Çok tırsma
Anlayamadığım bir nedenden dolayı Beşiktaş maçının taktiğini ayarlayamadım,maç içinde taktiğe giremedim . . Yardımcı antrenörün kontrolünde maça çıktık ben sadece seyirci gibi izledim
![]()
kanka cezalı falanmıydın yaw
ama sonuca uzuldum valla![]()