Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Keirrison kötü olmus kardessim yav![]()
bu sezon duruldu hiç gol atamıo kardesim yaw...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARA TRANSFERDE ÖNDER TURACI 6MİLYON DOLAR KARSILIGINDA CSKA MOSKOVA TAKIMINA SATILMISTIR!!! BAŞARILAR...
Fenerbahçe SK
YAŞLI KURT ROBERTO CARLOS TALİPLİSİNİN CIKMAMASI VE HEM YABANCI KONTENJANI HEMDE FAZLA MAAS YÜZÜNDEN SÖZLESMESİ KARSILIKLI OLARAK FESHEDİLMİŞTİR!!!.. BAŞARILAR...
Fenerbahçe SK
Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
eee bi bomba gelicek galiba carlos'un yerine
DÜNYA KARMASINDA 1 OYUNCUMUZUN BULUNMASI GÜZEL BİR OLAY
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sezon sakho oynuo işte kardesimseneye bakacaz artık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FENERBAHÇE BOMBALARI ARDI ARDINA PATLATTI!!! KULÜPLERİYLE SÖZLEŞME İMZALAMAYAN GENC YETENEKLERE YONELEN ONUR KANAT EMRE COLAK VE SİNAN BOLATLA ANLASMAYA WARDI SEZON SONUNDA FENERBAHÇEYE KATILACAK OLAN BU OYUNCULAR YETİŞTİRİLİP SATILABİLİR
EMRE COLAK:
SİNAN BOLAT:
Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 01:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 01:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LİGDE 19.HAFTA: DEPLASMANDA ANKARAGÜCÜSPORU RAHAT BİR OYUNLA YENDİK VE 3PUANI ALDIK ALEX SAKATLANMASA FARKA GİDEBİLİRDİK!! ALEX 1AY SAKATLANDI...
MACIN ADAMI:VELOSO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herkes uyumus arkadaslarbende gidip biraz tw filan izliyim o zaman
hepinize iyi geceler allaha emanet olun..
Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kayseri senin kaleye uğrayamamış bile
LİGDE 20.HAFTA: DEPLASMANDA İYİ OYNADIK KEİRRİSON VE AMC DE BU SEZONDA SHOW YAPAN ALEX OLMAYINCA COK ZORLANDIK 75TE SAKAT VE YORGUN OLAN KEİRRİSONU ALDIM VE 3PUANI ONUN GOLÜYLE ALDIK
macın adamı:Veloso
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ VE RAKİBİMİZ GENÇLERBİRLİGİ OLDU DİGER EŞLEŞME GALATASARAY-BEŞİKTAŞ ARASINDA OLDU
Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 01:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gençleri rahat elersin kupayıda alırsın bnce !!!
Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 01:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK MACINDA RAKİBİMİZE ÜSTÜNLÜK SAGLADIK ÜSTÜNE BİRDE 10 KİŞİ KALINCA TAM OLDU AMA YEDİREMEDİKLERİ İÇİN KEİRRİSON VE EMREYİ SAKATLADILAR...
MACIN ADAMI:KEİRRİSON
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emre Ve Keirrison 1er Ay Sakatlandilar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar geceleri fazla ilgi olmuyor bunun yüzünden içimden oynamak gelmio...yarın sabah dewam edecez artık hepiniz allaha emanet olun iyi geceler..
Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar Her kulvarda.Keirrison içinde yaratıcılık much ve free role yap belki o zaman düzelir ama G.Birligine 2 gol atmıs düzelir Keirrison merak etme.
gitseydin fildişine iyi oyuncular var![]()
haklısın kardes warda bi kendi takımımıza odaklanıp başarı saglayalım gerisi gelir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİGDE 23.HAFTA: EWİMİZDE KONYASPORU GÜZEL BİR OYUNLA GECTİK...BU TAKTİKLE FORVETLERİM GOL ATMAYA BAŞLADI AMA ORTA SAHADAKİ ADAMLARIMI TAM AYARLIYAMIYORUM NESE DEWAM EDELİM UGRASMAYAbu arada keirrison ve marquinhos sakat ondan semih ve a_ q uino oynuyor forvette..
macın adamı:Alex de souza
Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 16:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BUNUN ADI DESTAN!!! EWET ARKADASLAR NOU CAMPTA DESTAN YAZDIK ADETA MACA HIZLI BASLADIK GOLÜ BULDUK AMA SEVİNCİMİZ FAZLA SÜRMEDİ 1-1 OLDU İLK YARI BU SONUCLA BİTTİ VE 2.YARIN TAKTİKSEL DEGİŞİKLİKLER YAPTIM İYİ OLACAGI YERDE HİÇ ATAK YAPAMADI 2 TAKIMDA 90DA KONTRADAN YEDİGİMİZ GOLLE BURAYA KADAR DEMİŞTİK AMA 90+4TE KAPTANIMIZ ALEX 30 METREDEN HARİKA BİR FRİKİK GOLÜ ATTI VE MAC SANSASYONEL BİR ŞEKİLDE UZATMALARA KALDI...90 DAKİKA HİÇ OYUNCU DEGİŞTİRMEMİŞTİM VE SEMİHİ CIKARIP KAZIMI FORVETE KOYDUM ODA SHOWUNU YAPTI SON SÖZÜDE PERDEYİ ACAN A_ Q UİNO SÖLEDİ VE DEPLASMANDA DESTAN YAZDIK
macın adamı:ALEX DE SOUZA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU...RAKİBİMİZ AC MİLAN...Ronaldinho kaka pato saymakla bitmez hepsi birbirinden süper oyuncularla kapışacazgecen sezonki gibi çeyrek finalden elenebiliriz..
Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 16:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşım güzel gidiyorsun.Eger Alex'ten yararlanamıyosan ki şuanda Alex çok iyi değmesinFaydalanamazsan onu satılık Listesine koy bak o zaman neler yapıor
Ben denedim manyak oynuyo bi pres bi pres wola yetiştiremiyo fişek gibi oynuyo
arkadaslar şimdilik bu kadar aksamda dışarda olacam gce dewam ederiz...gorusmek üzere..
Alex yaşlanıp kötu performans sergileyebilir altrenatif ara derim simdiden Vukcevic yada Van Der Vaart gibi
vay nou campta![]()
Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)