Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 346 sonuç

Konu: Republic of FENERBAHÇE başka söze ne hacet [2.Sezon]

TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İLK MACINDA EWİMİZDE 2GOL YEMEMİZE RAGMEN İYİ BİR SKOR ALDIK MACTA ZEVKLİ GECTİGİ İÇİN SORUN YOK

macın adamı:Marquinhos

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ewet Arkadaslar Keirrison Tam Tamina 3ay Sakatlandi!!!
    Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 00:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Keirrison kötü olmus kardessim yav

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Keirrison kötü olmus kardessim yav
    bu sezon duruldu hiç gol atamıo kardesim yaw...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARA TRANSFERDE ÖNDER TURACI 6MİLYON DOLAR KARSILIGINDA CSKA MOSKOVA TAKIMINA SATILMISTIR!!! BAŞARILAR...
    Fenerbahçe SK

YAŞLI KURT ROBERTO CARLOS TALİPLİSİNİN CIKMAMASI VE HEM YABANCI KONTENJANI HEMDE FAZLA MAAS YÜZÜNDEN SÖZLESMESİ KARSILIKLI OLARAK FESHEDİLMİŞTİR!!!.. BAŞARILAR...
    Fenerbahçe SK

Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

eee bi bomba gelicek galiba carlos'un yerine

DÜNYA KARMASINDA 1 OYUNCUMUZUN BULUNMASI GÜZEL BİR OLAY

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    eee bi bomba gelicek galiba carlos'un yerine
    bu sezon sakho oynuo işte kardesim seneye bakacaz artık..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FENERBAHÇE BOMBALARI ARDI ARDINA PATLATTI!!! KULÜPLERİYLE SÖZLEŞME İMZALAMAYAN GENC YETENEKLERE YONELEN ONUR KANAT EMRE COLAK VE SİNAN BOLATLA ANLASMAYA WARDI SEZON SONUNDA FENERBAHÇEYE KATILACAK OLAN BU OYUNCULAR YETİŞTİRİLİP SATILABİLİR
    EMRE COLAK:

SİNAN BOLAT:

Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 01:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL ROVANS MACINDA GÜZEL BİR OYUNLA YARI FİNALE YÜKSELDİK!!!

macın adamı:Gokhan inler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FENERBAHÇE TRANSFERİN SON GÜNÜNDE GENC OYUNCU FRED SEARS İLE ANLAŞTI!! SEZON SONUNDA TAKIMA KATILACAK OLAN GENC OYUNCU HIZI VE HIZLANMASI İLE GÖZ DOLDURUYOR...

Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 01:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 18.HAFTA: YAPTIGIM ARASTIRMALAR SONUCU HAZIRLADIGIM TAKTİKLE CIKTIM MACA VE GÜZEL BİR SONUC ALDIM ORTA SAHAYI BİRAZ DAHA GELİŞTİRİP BELKİ YAYINLARIM

macın adamı:Marquinhos

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SAKHO GELİŞMEYE DEWAM EDİYOR BAKALIM

Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 19.HAFTA: DEPLASMANDA ANKARAGÜCÜSPORU RAHAT BİR OYUNLA YENDİK VE 3PUANI ALDIK ALEX SAKATLANMASA FARKA GİDEBİLİRDİK!! ALEX 1AY SAKATLANDI...

MACIN ADAMI:VELOSO

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    herkes uyumus arkadaslar bende gidip biraz tw filan izliyim o zaman hepinize iyi geceler allaha emanet olun..
    Last edited by Fayderin : 05.Şubat.2009 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Fayderin View Post
    Defans bekler için:

Defans ortası için:

Forvetler için:

Kaleciler için:

Kanatlar için:

Mc ve Amcler için:

Ön liberolar için:

teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri senin kaleye uğrayamamış bile

Quote Originally Posted by emreozel View Post
    teşekkürler
    önemli degil kardes
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Kayseri senin kaleye uğrayamamış bile
    biraz öle oldu
    Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 20.HAFTA: DEPLASMANDA İYİ OYNADIK KEİRRİSON VE AMC DE BU SEZONDA SHOW YAPAN ALEX OLMAYINCA COK ZORLANDIK 75TE SAKAT VE YORGUN OLAN KEİRRİSONU ALDIM VE 3PUANI ONUN GOLÜYLE ALDIK

macın adamı:Veloso

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ VE RAKİBİMİZ GENÇLERBİRLİGİ OLDU DİGER EŞLEŞME GALATASARAY-BEŞİKTAŞ ARASINDA OLDU

Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 21.HAFTA: EWİMİZDE GÜZEL BİR OYUNLA 3PUANI ALDIK

macın adamı:Keirrison

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADASLAR ŞAMATA OLSUN DİE FİLDİŞİ SAHİLLERİNE BAŞVURU YAPTIM ADAMLAR TEKLİF GETİRDİ kabul etmicem ama...

Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 01:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gençleri rahat elersin kupayıda alırsın bnce !!!

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    gençleri rahat elersin kupayıda alırsın bnce !!!
    yorumun için teşekkürler bencede kupayı alırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİNDE EWİMİZDE KORKAK OYUN BİTİRDİ BİZİ AMA YİNEDE HAVLU ATMADIK HALA DEPLASMANDA İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYARSAK TAMAMDIR...

MACIN ADAMI:Milito

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fayderin View Post
    yorumun için teşekkürler bencede kupayı alırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİNDE EWİMİZDE KORKAK OYUN BİTİRDİ BİZİ AMA YİNEDE HAVLU ATMADIK HALA DEPLASMANDA İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYARSAK TAMAMDIR...

MACIN ADAMI:Milito
    marquinhos 2ay,veloso 1ay sakatlandı
    Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 01:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 22.HAFTA: DÜNYANIN EN BÜYÜK DERBİLERİ ARASINDA YER ALAN FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ VARDI....BİZ DEPLASMANDA RESMEN EZDİK AMA LİNCOLN 30METREDEN ŞAŞIRDIGIM BİR FRİKİK GOLÜ ATTI nese futbol iyi ezilmedik ezdik üstüne deplasmanda

macın adamı:Gökhan inler

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK MACINDA RAKİBİMİZE ÜSTÜNLÜK SAGLADIK ÜSTÜNE BİRDE 10 KİŞİ KALINCA TAM OLDU AMA YEDİREMEDİKLERİ İÇİN KEİRRİSON VE EMREYİ SAKATLADILAR...

MACIN ADAMI:KEİRRİSON

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emre Ve Keirrison 1er Ay Sakatlandilar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar geceleri fazla ilgi olmuyor bunun yüzünden içimden oynamak gelmio...yarın sabah dewam edecez artık hepiniz allaha emanet olun iyi geceler..
    Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Başarılar Her kulvarda.Keirrison içinde yaratıcılık much ve free role yap belki o zaman düzelir ama G.Birligine 2 gol atmıs düzelir Keirrison merak etme.

Ben geldim arkdaslar kariyere dewamm...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Başarılar Her kulvarda.Keirrison içinde yaratıcılık much ve free role yap belki o zaman düzelir ama G.Birligine 2 gol atmıs düzelir Keirrison merak etme.
    yeni taktigimle 2gol attı bakalım nolacak
    Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gitseydin fildişine iyi oyuncular var

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    gitseydin fildişine iyi oyuncular var
    haklısın kardes warda bi kendi takımımıza odaklanıp başarı saglayalım gerisi gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİGDE 23.HAFTA: EWİMİZDE KONYASPORU GÜZEL BİR OYUNLA GECTİK...BU TAKTİKLE FORVETLERİM GOL ATMAYA BAŞLADI AMA ORTA SAHADAKİ ADAMLARIMI TAM AYARLIYAMIYORUM NESE DEWAM EDELİM UGRASMAYA bu arada keirrison ve marquinhos sakat ondan semih ve a_ q uino oynuyor forvette..

macın adamı:Alex de souza

Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 16:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

BUNUN ADI DESTAN!!! EWET ARKADASLAR NOU CAMPTA DESTAN YAZDIK ADETA MACA HIZLI BASLADIK GOLÜ BULDUK AMA SEVİNCİMİZ FAZLA SÜRMEDİ 1-1 OLDU İLK YARI BU SONUCLA BİTTİ VE 2.YARIN TAKTİKSEL DEGİŞİKLİKLER YAPTIM İYİ OLACAGI YERDE HİÇ ATAK YAPAMADI 2 TAKIMDA 90DA KONTRADAN YEDİGİMİZ GOLLE BURAYA KADAR DEMİŞTİK AMA 90+4TE KAPTANIMIZ ALEX 30 METREDEN HARİKA BİR FRİKİK GOLÜ ATTI VE MAC SANSASYONEL BİR ŞEKİLDE UZATMALARA KALDI...90 DAKİKA HİÇ OYUNCU DEGİŞTİRMEMİŞTİM VE SEMİHİ CIKARIP KAZIMI FORVETE KOYDUM ODA SHOWUNU YAPTI SON SÖZÜDE PERDEYİ ACAN A_ Q UİNO SÖLEDİ VE DEPLASMANDA DESTAN YAZDIK

macın adamı:ALEX DE SOUZA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU...RAKİBİMİZ AC MİLAN...Ronaldinho kaka pato saymakla bitmez hepsi birbirinden süper oyuncularla kapışacazgecen sezonki gibi çeyrek finalden elenebiliriz..

Last edited by Fayderin : 06.Şubat.2009 at 16:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LİGDE 24.HAFTA: DEPLASMANDA GOL OLUP YAGDIK ANKARASPORA...

MACIN ADAMI:Gökhan gönül

LİGDE 25.HAFTA: EWİMİZDE UMMADIGIMIZ KIRMIZI KARTTAN SONRA COK ZORLANDIK ATAK YAPAMADIK AMA 88DE KEİRRİSON 3PUANI GETİRDİ...

MACIN ADAMI:Veloso

Arkadaşım güzel gidiyorsun.Eger Alex'ten yararlanamıyosan ki şuanda Alex çok iyi değmesin Faydalanamazsan onu satılık Listesine koy bak o zaman neler yapıor Ben denedim manyak oynuyo bi pres bi pres wola yetiştiremiyo fişek gibi oynuyo

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Arkadaşım güzel gidiyorsun.Eger Alex'ten yararlanamıyosan ki şuanda Alex çok iyi değmesin Faydalanamazsan onu satılık Listesine koy bak o zaman neler yapıor Ben denedim manyak oynuyo bi pres bi pres wola yetiştiremiyo fişek gibi oynuyo
    su an alex kral kardesim kötü oynrsa dediklerini yapabilirim

arkadaslar şimdilik bu kadar aksamda dışarda olacam gce dewam ederiz...gorusmek üzere..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Alex yaşlanıp kötu performans sergileyebilir altrenatif ara derim simdiden Vukcevic yada Van Der Vaart gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

vay nou campta

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Alex yaşlanıp kötu performans sergileyebilir altrenatif ara derim simdiden Vukcevic yada Van Der Vaart gibi
    önerin için saol kardesim zaten war listemde 1-2oyuncu alexin yerine
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    vay nou campta
    tam destan ya ben bile şaşırdım 90da golü yedik bitti dedim
    Last edited by Fayderin : 07.Şubat.2009 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri