Sayfa 11 / 20 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

son skorlar kotu ama moral bozmak yok yinede duzeltebilirsin fifacan..

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    son skorlar kotu ama moral bozmak yok yinede duzeltebilirsin fifacan..
    inş. kardeşim düzeltiriz ilk yarı bitmek üzere puan tablosunuda atıcam

AMASYA'YA BİR DARBEDE RİZE'DEN

AMASYA BU SEZON KUPA'DA Bİ FARKLI.......

KUPA'DA 3.HAFTA

AMASYA SPOR BİR İLKE DAHA İMZA ATTI..!!!

TARİHİNDE İLK DEFA KUPA'DA ÇEYREK FİNALDE..!!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ÇEYREK FİNAL'DEKİ RAKİBİMİZ FENERBAHÇE OLDU..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ç.FİNAL'DE İLK MAÇ

Last edited by fifacan : 21.Şubat.2009 at 16:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TRANSFER..

ABDÜLKADİR KAYALI 950.000 € KARŞILIĞINDA AZ ALKMAAR İLE ANLAŞTI. KENDİSİNE VERDİKLERİ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİZ..!

walla fenerden avantajli skorla donmussun.evindeki maci merakla bekliyorum..birde bisey sorcam,stadin kac kisilik?buyutme planlari falan var mi

maçlar pek iyi gitmiyor ama toparlanırsın umarım.Taktik değişikliğine falan git istersen...

walla fenerden avantajli skorla donmussun.evindeki maci merakla bekliyorum..birde bisey sorcam,stadin kac kisilik?buyutme planlari falan var mi
    stadın kapasitesi 7500 kişi falan büyütmek istiyorum ama yönetim kabul etmiyor

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    maçlar pek iyi gitmiyor ama toparlanırsın umarım.Taktik değişikliğine falan git istersen...
    evet kardeş zaten taktiği falan değiltirdik hayırlısı bundan sonra ya kalıcaz ya kalıcaz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MerhabaLar;

Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665

Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.

Kariyerinizde başarıLar.

TSİ yönetimi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kolay değil oyuncularını TSL ye bir an önce kabullendirmelisin Sanki bitmiş gibiler.Devre aralarında biraz sert çık.Taktik değişikligi inş işine yarar.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    MerhabaLar;

Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665

Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.

Kariyerinizde başarıLar.

TSİ yönetimi.
    teşekkür ederim rekor olmazmı hemde bir sürü geçen sezon süper lig tarihinde en fazla beraberlik rekorunu kırdım 17 maç berabere bitti geçen sezonun tablosuna bakabilirsiniz

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Kolay değil oyuncularını TSL ye bir an önce kabullendirmelisin Sanki bitmiş gibiler.Devre aralarında biraz sert çık.Taktik değişikligi inş işine yarar.
    evet kardeş adamlar hem genç hemde yeni olmaları takımı kötü etkiledi. amacımız bu sezon lig kalabilmek gelecek sezona çok iyi transferler yaptım anlaşmalar sağladım bu sezon kalırsak ligde ilk sezonki gibi fırtına estirecez.

ss leri bekliyoruz fifacan

ss leri bekliyoruz fifacan
    tmm kardeş geliyor şimdi bi kaç tane
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFER..

SEZON BAŞINDA TRANSFER ETTİĞİMİZ EMİR FACCOLİ'NİYİ 2.400.000 € KARŞILIĞINDA AL-HİLAL TAKIMINA SATILMIŞTIR. BÜTÜN PARA PEŞİN OLARAK ALINMIŞTIR.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KUPA'DA AMASYA ŞOOVVV..!!!

YARI FİNAL'DE BELALIMIZ TRABZONSPOR İLE EŞLEŞTİK.!!

TÜRKCELL SÜPER LİG'E DEVAM..SAMİYEN

YİNE'DE GÜZEL SONUÇ..

ŞANS ES ES'LER DEN YANA

Last edited by fifacan : 23.Şubat.2009 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

AMASYA'DAN GENÇLERE DERS..

BU SEFER OLMADI..

AMASYA KURTULABİLİR IŞIK VERDİ.

guzel yine fifacan biraz toparlamissin.gelcek sezon daha iyi olur bence,bu sezon artik gidebildigin yere kadar boyle devam et.puan durumunda kacincisin belki avrupaya kalirsin belli olmaz

guzel yine fifacan biraz toparlamissin.gelcek sezon daha iyi olur bence,bu sezon artik gidebildigin yere kadar boyle devam et.puan durumunda kacincisin belki avrupaya kalirsin belli olmaz
    kardeş yanlış yeremi bakıyon sen takım küme düşüyo lig'de kalmaya çalışıyom

ya fifacan puan durumunu koymuyosun goremiyoruz ki nerdesin son durumlar nasil toparlarsin umarim

ya fifacan puan durumunu koymuyosun goremiyoruz ki nerdesin son durumlar nasil toparlarsin umarim
    çok kötü çok birazdan son maçı yapıcam ya ligde kalıcaz yada düşücez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar son maçımızı kazndık süper ligde kaldık varya acayip mutluyum off bitti bu sezonda
    Last edited by fifacan : 24.Şubat.2009 at 23:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

yapma ya.insallah kalirsin ligte...umutlarimiz seninlee

yapma ya.insallah kalirsin ligte...umutlarimiz seninlee
    kaldm kaldım kardeşim çok mutluyum ss lerin birazını atıam şimdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KUPA'DA YARI FİNAL..!!

TSL.

ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BU KADAR DEVAMI YARIN MAÇ İZLEMEYE GİDİYORUM..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AZ DAHA İLERLEYEK MAÇLARIN 2.YARISINDA GİDERİM ARTIK :d

KUPA'YA VEDA..

Last edited by fifacan : 24.Şubat.2009 at 23:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İŞTE LİG'DEKİ SON 3 MAÇ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR BÜYÜK SÜPRİZ..

BENDE ŞİMDİ PUAN TABLOSUNU KOYMAK İÇİN LİG'E GİRDİM Bİ AÇTIM BAKTIM UEFA'DA GÖSTERİYO BİZİ ANLAMADIM AMA OLSUN SÜPER OLDU

Last edited by fifacan : 24.Şubat.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar kötü sonuçlarla kalman bir mucize Seneye daha iyi transferlerle girmenlazım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bu kadar kötü sonuçlarla kalman bir mucize Seneye daha iyi transferlerle girmenlazım
    evet kardeş kesinlikle zaten transferlerimi sezon ortasında yaptım sadece iyi bir tane forvet yapıcam transfer.

fifacan walla son nefeste ligde kalmissin uefaya neden kaldin ben biiliyorum. turkiye kupasinda yari finalde elenmissin sanirim.kupayi alan takim ve finalde elenen takim zaten avrupa kupalarina kalmis dolayisiyla yari final oynayan sende uefaya kalmissin,buyuk sans,iyi degerlendir guzel transferle,eger gruplara kalirsan iyi gelir olur senin icin

fifacan walla son nefeste ligde kalmissin uefaya neden kaldin ben biiliyorum. turkiye kupasinda yari finalde elenmissin sanirim.kupayi alan takim ve finalde elenen takim zaten avrupa kupalarina kalmis dolayisiyla yari final oynayan sende uefaya kalmissin,buyuk sans,iyi degerlendir guzel transferle,eger gruplara kalirsan iyi gelir olur senin icin
    evet kardeş vala son anda bakalım artık sezon bi başlasın bu arada uefa kupasında rakibimiz belli oldu SLİGO ROVERS takımıyla eşleştik..

e kolay bi kura cekmissin elersin o takimi.ama asil onemli olan onu eledikten sonra gelen takimlar

tebriklerrr sonuçlar kötü ama uefa ya gitmissin helal olsn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada kadronun ss sini koyarmısın taktikli
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide fb nin kadrosunu koyarsan sewinirim zahmet olmassa
    Last edited by furkan601 : 25.Şubat.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

e kolay bi kura cekmissin elersin o takimi.ama asil onemli olan onu eledikten sonra gelen takimlar
    evet kardeş inş. eleriz.

Quote Originally Posted by furkan601 View Post
    tebriklerrr sonuçlar kötü ama uefa ya gitmissin helal olsn
    sa.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada kadronun ss sini koyarmısın taktikli
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide fb nin kadrosunu koyarsan sewinirim zahmet olmassa
    tmm furkan kardeş koyarım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASINDA İLK MAÇIMIZI KAZANDIK.

ARKADAŞLAR BU ARADA BELİRTEYİM HEMEN BU MAÇ'DA YENİ TRANSFERLER OYNAMADI ÇÜNKÜ LİG OYUNCU KAYITLARI DAHA GELMEDİĞİ İÇİN UEFA'DADA OYNAYAMADILAR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU BENİM KADRO KARDEŞ FB'NİNKİDE GELİCEK.

Last edited by fifacan : 25.Şubat.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 11 / 20 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri