son skorlar kotu ama moral bozmak yok yinede duzeltebilirsin fifacan..
son skorlar kotu ama moral bozmak yok yinede duzeltebilirsin fifacan..
Last edited by fifacan : 21.Şubat.2009 at 16:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TRANSFER..
ABDÜLKADİR KAYALI 950.000 € KARŞILIĞINDA AZ ALKMAAR İLE ANLAŞTI. KENDİSİNE VERDİKLERİ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİZ..!
walla fenerden avantajli skorla donmussun.evindeki maci merakla bekliyorum..birde bisey sorcam,stadin kac kisilik?buyutme planlari falan var mi![]()
maçlar pek iyi gitmiyor ama toparlanırsın umarım.Taktik değişikliğine falan git istersen...
MerhabaLar;
Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665
Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.
Kariyerinizde başarıLar.
TSİ yönetimi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kolay değil oyuncularını TSL ye bir an önce kabullendirmelisin Sanki bitmiş gibiler.Devre aralarında biraz sert çık.Taktik değişikligi inş işine yarar.
teşekkür ederim rekor olmazmı hemde bir sürü geçen sezon süper lig tarihinde en fazla beraberlik rekorunu kırdım 17 maç berabere bitti geçen sezonun tablosuna bakabilirsiniz
evet kardeş adamlar hem genç hemde yeni olmaları takımı kötü etkiledi. amacımız bu sezon lig kalabilmek gelecek sezona çok iyi transferler yaptım anlaşmalar sağladım bu sezon kalırsak ligde ilk sezonki gibi fırtına estirecez.
ss leri bekliyoruz fifacan![]()
tmm kardeş geliyor şimdi bi kaç tane
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFER..
SEZON BAŞINDA TRANSFER ETTİĞİMİZ EMİR FACCOLİ'NİYİ 2.400.000 € KARŞILIĞINDA AL-HİLAL TAKIMINA SATILMIŞTIR. BÜTÜN PARA PEŞİN OLARAK ALINMIŞTIR.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KUPA'DA AMASYA ŞOOVVV..!!!
YARI FİNAL'DE BELALIMIZ TRABZONSPOR İLE EŞLEŞTİK.!!
TÜRKCELL SÜPER LİG'E DEVAM..SAMİYEN
YİNE'DE GÜZEL SONUÇ..
ŞANS ES ES'LER DEN YANA
Last edited by fifacan : 23.Şubat.2009 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
guzel yine fifacan biraz toparlamissin.gelcek sezon daha iyi olur bence,bu sezon artik gidebildigin yere kadar boyle devam et.puan durumunda kacincisin belki avrupaya kalirsin belli olmaz![]()
ya fifacan puan durumunu koymuyosun goremiyoruz ki nerdesin son durumlar nasiltoparlarsin umarim
![]()
Last edited by fifacan : 24.Şubat.2009 at 23:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yapma ya.insallah kalirsin ligte...umutlarimiz seninlee
Last edited by fifacan : 24.Şubat.2009 at 23:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by fifacan : 24.Şubat.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu kadar kötü sonuçlarla kalman bir mucizeSeneye daha iyi transferlerle girmenlazım
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
fifacan walla son nefeste ligde kalmissinuefaya neden kaldin ben biiliyorum. turkiye kupasinda yari finalde elenmissin sanirim.kupayi alan takim ve finalde elenen takim zaten avrupa kupalarina kalmis dolayisiyla yari final oynayan sende uefaya kalmissin,buyuk sans,iyi degerlendir guzel transferle,eger gruplara kalirsan iyi gelir olur senin icin
![]()
e kolay bi kura cekmissin elersin o takimi.ama asil onemli olan onu eledikten sonra gelen takimlar![]()
tebriklerrr sonuçlar kötü ama uefa ya gitmissin helal olsn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada kadronun ss sini koyarmısın taktikli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide fb nin kadrosunu koyarsan sewinirim zahmet olmassa![]()
Last edited by furkan601 : 25.Şubat.2009 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet kardeş inş. eleriz.
tmm furkan kardeş koyarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASINDA İLK MAÇIMIZI KAZANDIK.
ARKADAŞLAR BU ARADA BELİRTEYİM HEMEN BU MAÇ'DA YENİ TRANSFERLER OYNAMADI ÇÜNKÜ LİG OYUNCU KAYITLARI DAHA GELMEDİĞİ İÇİN UEFA'DADA OYNAYAMADILAR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU BENİM KADRO KARDEŞ FB'NİNKİDE GELİCEK.
Last edited by fifacan : 25.Şubat.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)