zamana bırakmalısın crazycat![]()
zamana bırakmalısın crazycat![]()
Zaman her şeyin ilacıdır derler ama takım uyumu hep çok kötü oldu ve biz de ligi 5. sırada bitirdik.2 puanla şampiyonlar ligini kaçırdık.Takım şu şekilde yeni takviyeler elbet gereklidir.Uefa şampiyonluğu yakışır bu takıma.Taraftar için bir yıldız transfer ve takım için genç kaliteli futbolcular önerirseniz takviye gereken yerlere sevinirim...
![]()
Oyuncular birbirlerini tanımıyorlardır veya aynı dilleri konuşmuyorlardır belli olmaz valla niye olduğu![]()
bende bu taktikle turkiye kupasını kazanmıştım![]()
Bu taktik ile millet neleri kazanmadı![]()
Komik bir taktik , hüsran sonuclarının ss ini sizinle paylasacagım;;
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kıskançlığın gereği yok Alican![]()
MatrakAnılın imzasında görüldüğü gibi Alicanın taktiği daha iyi![]()
![]()
![]()
![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Alican'ın taktiği var mı acaba?
İmza meselesi fm konusunda değil bunuda belirteyim![]()
manager tarihinde hilesiz olarak gördüğüm eN iyi taktlk MATRAKAN DIR...tekrar tebrik ederim ve v2 yi merakla beklediğimizi belirtirim![]()
Cantanaccio'm var Anıl niye kıskanıyorsun![]()
Alican'ı dağıtmayan kalmadı da neyse
beleshci @ süper sonuçlar almışsın tebrik ediyorum
ozgunhan84 @ elimiden geleni yaptım yararı olduysa ne mutlu bana![]()
pazzini yeni taktiği ne zaman yayınlıyorsun.
Turnuva bitince![]()
ne zaman bitecek bugün yarın hala bitmedi![]()
Turnuvada bu taktiği kullandığım için yayınlamıyorum aksi taktirde rakipler alabilir![]()
Bu turnuva ne zaman bitiyor yahu 1 ay olacak nerdeyse![]()
Taktik iyi olduğu için yarı finale kadar geldim elenmek yakın çok güçlü rakipler kaldı çünkü![]()
yok sana inanıyorum şampiyonsun.
Yayla kupasında olabilir ama oda yok![]()
ya benim oyunumda sorun var ya da bu taktik bir hayli dandik
emeğinize sağlık. tam 4 sezon kullandım elbet alışırlar diyerek. tam istenildiği şekilde kurdum kadroyu ama sürekli başarısızlıklar.
en azından benim işime yaramdı.
taktik gerçekten süper bişe eskişehir kariyerimde kullandm kadromu fzla geliştirmeme rağmen 4.oldum ligde kupadada yarı finale kadar çıktım şimdi beylerbeyinde kullanıorm taktii gerçekten başarılı ama bir sorunum war fzla gol atamıorm gol yollarında sorun war çok pozisyona girio ama gol olmuyo bu eskisehirdede beylerbeyindede oldu sizce neden beylerbeyinde doğru dzgn forvetm yq şuan ama eski şehirde cristaldo, youla, batuhan, amusan gibi forvetler başarılı olamadı dikkat ederseniz arasında hızlısıda var uzun hava hakimiyeti olanıda...
Eskişehirde ilk sezon biraz role theory misali bir taktik yapmak gerekiyor üstelik kanat adamları vasat kalıyorlar bu taktiğe göre denediğim için biliyorum tabi ehehAdaş en azından dizilişi söyle yeni taktiğin belki bellidir ama online turnuvaları hiç takip etmediğimden bilmiyorum.
Saolasın umarım beşiktaştada işe yarar![]()