Evet bu bizim avantajımız, rakip çukurlara takılıp düşmekten oynayamıyor, bizimkiler öğrendi artık.
Tamam başlıkta bir oynama yapıyorum.![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Evet bu bizim avantajımız, rakip çukurlara takılıp düşmekten oynayamıyor, bizimkiler öğrendi artık.
Tamam başlıkta bir oynama yapıyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi daha mantıklı oldu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Nazar değdi muhtemelen, önce Townsend sonra da Houghton sakatlandı. Townsend 3 ay oynayamayacak Houghton ise 2 ay. 3 forvet oynuyoruz ve 3 forvetin yeri garanti olan 2 tanesi uzun süreli sakatlık yaşıyor. Beraberliği 90. dakikada kurtardık.
Sonrasında oynadığımız 4 maçta da gol yollarında çok fazla sorun yaşadık. Tam işler yoluna giriyor dediğim dönemde bu sakatlıklar çok kötü oldu. Şimdi 6 hafta kaldı, korku yaşamamak için içeride oynayacağımız 3 maçı da kazanmamız gerekiyor.
Fenerbahçe’nin olası teknik direktörleri arasında ismim geçiyor;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çok kritik maçlar olacak çokk..![]()
Palsson'a güven abi..Bu bendeki profili..
![]()
Bende de buna yakın profili var, Liverpool'dan almıştım zaten. Ama azcık iyi oynamaya başlayınca büyük kulübe gideceğim diye tutturdu. Bakalım ne olacak?
Ligde 1 sıra üzerimizde olan Bristol City’i evimizde yenemedik, üstelik beraberlik golü 89. dakikada Viscido’nun üstün çabasıyla geldi.
Forvetlerin yetersizliğini bu maçta da hissettim. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince bizden daha iyi bir takım olan West Brom oyunun hakimiyetini aldı ve maçı da 2-0 kazandı.
Houghton sakatlığı atlattı, buna da şükür, kalan 4 maçta ondan faydalanabileceğiz. Şimdi 2 zorlu deplasmanımız var. Ligde 5 ve 8. Sırada yer alan takımlarla deplasmanda oynayacağız. Galibiyet çıkarabilmeyi mucize olarak görüyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında kötü de oynamadık ama sahadan farklı mağlup ayrıldık. 1-1 eşitliği de sağlamıştık sonra kalite farkı yine ortaya çıktı ve sonuç farklı oldu.
İyice panik olmaya başladık. Erken golü yedikten sonra takım dağıldı.
5 maçtır kaybediyoruz fakat rakiplerimizin de kazanamaması nedeniyle hala son 3 arasına girmedik. Bu hafta içeride oynayacağımız Reading maçını kazanırsak ligde kalıyoruz, kazanamazsak son hafta çokkötü şeyler olabilir.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kümeye kümeye..![]()
Bir Dost
Hellbells
Nefes kesen maçı biz kazanıyoruz. Henüz 8. dakikada 1-0 öne geçtik ve hem takımda hem taraftarlarda bir rahatlama oldu. Fakat Reading cevap vermekte gecikmedi. İlk devre sona ererken de Viscido gereksiz bir faul yaparak penaltıya neden oldu ve devre arasına 2-1 geride girdik. Devre olmasını bile beklemeden Viscido’yu oyundan aldım.
Sezonun en önemli maçı ve kazanmak için oyuncularım mücadele etmiyor. İkinci devrede de oyunu rakip sahaya yıkamadık bir türlü, Beckford’un uzaktan füzesi ve kalecinin hatasıyla skoru eşitledik, 86. dakikada da koca sezonu yatarak geçiren D’Alessandro güzel bir gol atarak bizi galibiyete taşıdı.
Bu galibiyetle puanımızı 46’ya çıkardık ve ligde kalmayı garantiledik.
Son maçı da deplasmanda 1-0 kazandık ve ligi 17. sırada tamamladık.
Beklentilerin karşılanamadığı bir sezon oldu. 2 sene bu ligde durmak bize fazlasıyla yetti. 3. seneden sonrası bizi bozar, bu nedenle yeni sezona çok iyi hazırlanmalıyız.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Reading ve Swanseadan Çok Rahatlıkla En Az Bir Beraberlik Çıkartırsın Avantaj Senin Kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da Çok Güzel Oldu![]()
Evet Artık Bu Sezondan Sonra Takım Seneye Dahada Güçlendi
Gelecek Sezon Artık Terfiye Oynamak Vacip Oldu![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 18.Haziran.2009 at 19:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vacip de değil, farz oldu.Yaşlı bunaklardan önce kurtulmak hedefim. Transferlerde de her gördüğümü almayacağım, nokta transferler yapmayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Kiralık Gönderdiğin Oyuncular Çok İyidi Eğer Kiralık Boyunca Üzerlerine Koydularsa Başta En Önemli Transferlerin onlar
Şimdiden Bütçeyi ve Transfer Olacak Oyuncuları Merak Ettim
Herhalde İyi Bir Para Verirler Artık![]()
Tv geliriyle beraber iyi para gelmesi lazım artık. Yoksa yönetim paraları senden gizli kaçırıyormu![]()
Kiralık gönderdiğim forvet gol kralı oldu zaten ligde ve takımını play-offlardan üst lige çıkarmayı başardı. Eğer kaliteli bir forvet alırsam onu 1 sene daha kirada tutacağım, alamazsam kadroya dahil olacak.
Kiradan gelen bir orta saha oyuncumu direk sattım. Para paradır.Başkan cebini iyi dolduruyor sayemde.
Kiralık verdiğim sol bek bu sezon 2. tercihim olacak. Yine kiralık giden defans oyuncularım da sürekli forma giyse de biri hariç şampiyonluk mücadelesi yapacak kadar iyi seviyeye gelemediler.
Sezon öncesi kampında dönen oyuncuları son defa değerlendirip karar vereceğim.
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam Bu Arada Kulübün Finans Yapısının Ss'ini Koyabilirmisin?
Birde İngilteredeki Kulübün Değeriyle İlgili Ss Koyabilirmisin? Bakalım Başkan mı HaklıYoksa Cebe mi Atıyor
![]()
Önümüzdeki sezon kadroda yeri büyük ölçüde garanti olan oyuncularımız;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hayırlı olsun abi ligte kalman iyi oldu sonuçlara baktığımızda seneye çıkarsın inşallah..
Yönetim yatırım yaptı, inanamıyorum.Başkan elini cebine attı en sonunda ve yeni stad yapılması kararı alındı. 15 bin kişilik olacak stadın 1 sezonda tamamlanması planlanıyor. Premier Lig’e çıkarsak açılışı orada yapacağız. Stad sponsorluğunu 25 yıllığına satmışlar. Bu kadar uzun anlaşmayı ilk defa gördüm.
Ayrıca antreman tesislerinin de iyileştirileceğini duyurdular. Finans durumumuz şu şekilde;
İngiltere’de ise 3 milyonluk değerimizle 52. sıradayız.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah Yeni Stada Senin Adını Verirler KardeşimArsenal Dağıtmış Valla
Başkan İnsaflıymış HocamAdamın Günahını Almışız
Adam Cebe Atmamış Hiç
Kulüp Asıl Şimdi Kulüp Olmaya Başlamış Amatörlüğü İyice Üzerlerinden Atmışlar![]()
oo abi yeni stad yakışır...
Ama şimdi kendi sahandada maç kazanamazsan![]()
Evet bu sezon gerçekten değişimi farkettim ama bana verilen yine 20 bin dolarlık transfer bütçesi. Sattığım 750 binlik oyuncunun parası da bana verilmedi. Ama artık ekside değil kulüp, maaş bütçesini de aşmazsam bu saatten sonra sattığım oyuncuların parası bana verilecektir.
Stadın ismini ise vermediler.AFC Wimbledon Stadı olarak geçiyor.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi 3 Milyon € mi.Kulübün değeri düşük
.Ben Coca Cola 1.Ligdeyim 1.7 milyon €
.
york blue square premierden 29. olmuş . adamlar müthişmiş finansal açıdan
İstifa edip York'un başına mı geçsem ne?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Zengin kulüpmüş York.
pöfffff.... serkan hala çıkamadın mı pramier lige ?başarılar dileyeceğim ama pek başarı yok gibi ... gerçi kaç lig atladığını bilmiyorum ama 9 sezonda 6 lig atlanır yawww
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi Arsenal'e, Manchester'e avans veiyorum. Ben Premier'e çıktığımda bir daha şampiyonluk göremeyecekler nasılsa, bu senelerde görsünler garibanlar diye çıkmıyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
SS yok mu hocam.