Tim Howard bu akşam ne öyle ya..
Tim Howard bu akşam ne öyle ya..
amerika harcıyo brezilyayı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
guiza sut attı diye düşünüyorum ben ayagının ayarı pek kacık degildir cunku pasları falan iyidir asırtma konusunda da ekstra yetenekli
Last edited by sananes : 29.Haziran.2009 at 02:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Amerika enfes top oynuyor.
Brezilya finalde çok kötü oynuyor
Fabiano 2-1 oldu
2-1 oldu maç çok zevkli olacak
2-2 olursa maçın gidişatı çok değişir.
goldü sanki o pozisyon howardın çıkardığı hakeme hak verdim ama göremezdi oradan.
2-2 oldu. Fabiano..
Futbolun haksız adaleti. 3-2 Brezilya önde. Lucio attı, Amerika'ya yazık oldu...
Lucio 3-2 ..
Son golde kalecinin büyük hatası var. Arka direğe adam koymuş olsa o gol yenilmiyecekti. Çok büyük hata.
Lucio'nun gol sonrası sevinci öyle zannediyorum ki galibiyetin sevinci değil lanet olası Vuvuzela sesinden kurtulmanın sevinciydi. Ben bir yarım saat daha dayanamayacaktım!
Maçı izlemedim. Ne sesi o anlamadım ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vuvuzela Dünya kupasında çok can yakar bu dünya kupasında vuvuzelalara devam edilirse sürpriz bi şampiyon görebiliriz...
Screw you guys, I'm goin' home
Niye Amerika'ya yazık oldu ki?Brezilya ikinci yarı tek kale oynadı.Julio Cesar'ın uykusu gelmiş olsa gerek.
Tebrik ediyorum Brezilya'yı.Altın topu da Kaka aldı ne güzel (: Bugünkü maçlar oldukça güzeldi.
Brezilya 2. yarıdaki oyunuyla maçı hak ederek aldı.Gitti denilen maçı çevirdiler.Buna ''kalite farkı'' denir..
Turnuva don derece zevkli geçti,beklediğimden daha güzel maçlar,mücadeleler oldu;
Turnuva kadrom;
-----------------Khune-----------------
Maicon------Lucio----Onyewu----Masilela
-----------------Melo-------------------
----------Dempsey--Shawky-------------
-----------------Kaka-------------------
------------D.Villa--L.Fabiano------------
Melo'dan daha iyi işler bekliyodum.Pasları dikkatimi çekti rastgele ve dengesiz atar gibiydi.
Brezilya'nın isteyipde yenemiyeceği takım olmadığını ve Dünya'nın bir numaralı takımı olduğunu kanıtladı. Bütün yapılan Dünya Kupalarına katıldığı gibi Konfederasyon Kupalarınada katıldı. Helal olsun. Söylenecek söze gerek yok.
İspanya final oynamayı hak ediyordu ama; ABD'yi de tebrik etmek lazım. Mucizeyi gerçekleştirip buraya geldiler. Güiza iyi bir kapanış yaptı. Piyasasını korudu.
Ramires'i çok merak ediyorum. FM'den duymuştum gördüğüm kadarı ile Brezilya Milli Takımına uygun bir oyun sergiledi. Mutlaka Avrupa'ya böyle bir isim gelecektir ama; Barcelona, Arsenal, Milan gibi takımlarda oynayabilecek bir isim değil, özellikle G.Afrika maçında ki oyunundan sonra.
Benfica aldı sanırım Ramires'i..
Evet Benfica aldi Ramires'i ..