İsmail Köybaşı , belki de bizi şampiyon yapacak golü maçın bitmesine 10 saniye kala attı ..... Soğuk soğuk terledik
![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
İsmail Köybaşı , belki de bizi şampiyon yapacak golü maçın bitmesine 10 saniye kala attı ..... Soğuk soğuk terledik
![]()
BEŞİKTAŞ İNÖNÜ CEHENNEMİ REAL MADRID MAÇINA HAZIR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MAÇ ÖNCESİ RESMİ KADROLAR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
12. DAKİKAAAAAA
BEŞİKTAŞIMIZIN GOLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
11 NUMARALI FORMASIYLAAAAAAAAAAAAAA
AUDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL
JOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN
![]()
Last edited by erebosss : 25.Ağustos.2009 at 07:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cok güzel baslamıssın maca. Sonucu merakla bekliyorum![]()
TariboWest
51. DAKİKA'DA FATİH'İN VAGNER LOVE'A KAPTIRDIĞI TOP , SOLDADO'NUN ÖNÜNDE KALDI...
İSPANYOL FORVET SOL ÇAPRAZDAN ÇOK SERT VURDU VE İNÖNÜ'YÜ SESSİZLİĞE GÖMDÜ ...
![]()
BEŞİKTAŞ DIAKHATE'NİN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ MAÇTA EN AZINDAN TARAFTARINA MAĞLUBİYET TATTIRMADIĞI İÇİN TESELLİ BULUYOR..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by erebosss : 25.Ağustos.2009 at 08:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sağlık olsun hocamUmutlarımızı Madrid'e saklıyoruz
Audel var , sorun yok .
![]()
Malesef uzatmanın son 2 dakikasına kadar ayağa pas yapan , tempoyu kontrol eden bizdik..Maçı 2. yarıdan itibaren full seyrettim ve gözlerime inanamadım..
Önce Audel golü atıp skoru eşitledi , daha sonra da 75. dakikada Casillas'ı geçip topu kale yerine auta gönderdi..Eren aldığı her topta sağ bek Pepe'yi peşine takıp sıfıra indi , muz ortalar gönderdi..Fakat bir türlü Casillas'ı geçemedik girdiğimiz pozisyonlarda..Real Madrid ise dikine agresif futbol oynadı ve sürekli tempo yapmak istedi..Girdikleri birçok gol pozisyonunda Hakan çok başarılıydı..Özellikle 88. dakikada Huntelaar'ın ceza yayında dönerek Hakan'ın soluna gönderdiği plaseyi Hakan öyle bi kurtardı ki monitörü öptüm sayın seyirciler..
Fakat malesef dakika 118'de Diarra çok güzel bi boş koşu yaptı ve karşı karşıya pozisyonda affetmedi ..
Hiç üzülmedim , yaş ortalaması 20 olan bir kadroyla hem de Diakhate ve Delgado'nun eksikliğine rağmen süper mücadele ettik..
![]()
Olsun Buda güzel
Bu Maç kötü Olmus Ama toparlanacağına inanıyorum
Ligde son durum bu şekilde..3 sezonun ardından sanırım bu sefer şampiyonluk cimbomun olcak
![]()
Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olunca ligi unuttun herhalde. ŞL'den gelecek parayı da katarsak, yönetim iyi bütçe verecektir. Takım daha genç, yolun açık. Başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Beşiktaş'ın genç futbolcularının enerjisi ve hırsı her kulvarda takımı son ana kadar taşımayı becerebildi..Fakat tecrübe eksikliği takımı her kulvarda başarıya ramak kala frenledi..
Şampiyonlar Ligi - Yarı Final
Türkiye Kupası - Final
Türkiye Ligi - 2.'lik
Turkcell Super Lig 32. Hafta Mücadelesi
Turkcell Super Lig 33. Hafta Mücadelesi
Turkcell Super Lig 34. Hafta Mücadelesi
![]()
Sağlık olsun hocamSeneye inşallah
Hele şu transfer dönemi bi bitsin![]()
Takımımıza Bonservis Bedelsiz Katılan Oyuncular :
Murat AKÇA from Galatasaray
Abdullah DURAK from Kayserispor
Wijnaldum from Feyenoord
![]()
Evet sadece 50 maça çıkmış 4 sezondur bende..Güzel bi antreman yesin , bu sezon sakatlık yaşamadan şöyle bi 35-40 maç yapsın toparlar kendini genç fidanım benim![]()
Forvet hattımız Victor Irineu ile tamamlandı..Takımda istediğim derinlik oluştu diyebilirim..Victor'dan çok iyi bir performans bekliyorum bu sezon..
![]()
Takımın yıldız oyuncusu Schneiderlin'in beklendiği gibi bu yaz takımdan ayrılmasına izin vereceğini söyleyen Hüseyin Ünal , bu futbolcunun boşluğunu Barcelona'da istediği forma şansını bulamayan Sergio Busquets ile doldurdu.
Bonservis bedelsiz takıma katılan Sergio , düzenlenen imza töreni ile basına ve taraftarlara tanıtıldı
Aradığımız 10.5 Numara tanımına cuk oturan Sergio , İstanbul'a 1 numara olmak için geldiğini daha İspanya'dayken işaret etmişti
![]()
İyi oyuncuya benziyor. Bakalım performansını görecegiz![]()
TariboWest
Özel Röportaj - Morgan Schneiderlin
Uğur Meleke : Morgan üç sezondur Beşiktaş'tasın ve sürekli Avrupalı büyük takımların gündemindesin.Bu durum seni nasıl etkiledi ?
Morgan Schneiderlin : Tabii ki ismi geçen büyük takımların listesinde olmak benim için gurur verici.Ben Beşiktaş'taki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum.Burada çok güzel 3 yılım geçti.2 Lig şampiyonluğu , 2 de Türkiye Kupası Şampiyonluğu yaşadım.Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz yerlere geldik.Bunların hepsi muhteşemdi , fakat artık kariyerimi bir üst seviyeye taşıma zamanım geldi.
Uğur Meleke : Peki geldiğin seviyede Hüseyin ÜNAL'ın payını değerlendirir misin ?
Morgan Schneiderlin : Menejerim beni İngiltere Championship Lig'de oynarken keşfetti ve Türkiye Süper Ligi'ne transfer etti.Beni burda 3 yıldır özel bir antreman programıyla çalıştırıyor ve komple bir futbolcu olmam gerektiğini söylüyor.Bu gelişimi tamamlamadan beni büyük takımlara göndermek istemiyor ve bende bunun için ona minnettarım.
Uğur Meleke : Peki sen şu an gelişimini tamamladığına kalpten inanıyor musun ?
Morgan Schneiderlin : Evet , kesinlikle inanıyorum.Defansif anlamdaki eksiklerimi giderdim , kondisyon olarak ta artık çok daha iyi bir durumdayım.Kendime tamamen güveniyorum.
Uğur Meleke : O zaman şu an gitmek istediğin takımı da kafanda belirlemiş olmalısın.Çünkü sezon ortasında menejerin transfer dönemine girildiğinde senin transferin için kolaylık göstereceğini söylemişti.
Morgan Schneiderlin : Dürüst olmak gerekirse Beşiktaş'tan takım arkadaşım olan Axel'in transfer olduğu Juventus'ta oynamak isterim.Juventus müthiş bir klüp.
Uğur Meleke : Son olarak Beşiktaş taraftarlarına söylemek istediğin birşey var mı Morgan ?
Morgan Schneiderlin : Onları mutlu eden takımın bir parçası olduğum için her zaman gurur duydum.Her zaman bu taraftarların bende ayrı bir yeri olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Beklenen Oldu...Morgan Schneiderlin Juventus'ta !!
Beşiktaş Menejeri Hüseyin ÜNAL , düzenlediği basın toplantısında Morgan'ın artık Juventus'un formasını giyeceğini açıkladı.Bu transfer için Beşiktaş'ın 6.5 milyon euro alacağı öğrenildi..
Morgan gibi bir oyuncuyu kaybetmekten dolayı duyduğu üzüntüyü gizleyemeyen tecrübeli çalıştırıcı : " O gerçekten özel bir futbolcuydu.Barcelona için Messi , Roma için Totti ne anlama geliyorsa Morgan'da bizim için o anlama geliyordu.Umarım Witsel ve ikisi orada çok büyük işlere imza atarlar. " diye konuştu..
![]()
Last edited by erebosss : 26.Ağustos.2009 at 03:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar belki (??) merak eden birileri vardır. Morgan bana geldiğinde özellikleri aşağıdaki şekildeydi.Juventus'a sattığımdaki görüntüyle karşılaştırmak ve gelişimini görmek isteyen varsa bakabilir.Gerçi sanmıyorum kimsenin benim takımı salladığı yok
![]()
Keske göndermesydin bu adamı.
TariboWest